ג'ורדן vs בלייק, מאפיינים...

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

blaahh

New member
משבצות לעולם לא נראו כ"כ סקסיות../images/Emo99.gif

אני לבשתי היום מכנס אפור משובץ, בלייק-סטייל(רק בגזרה לבנות, כמובן. חח)

Koki Girl1

New member
בהחלט../images/Emo99.gif

מאיפה קנית אותו?

blaahh

New member
קסטרו. עכשיו אני ובלייק יכולים לצאת

לעיר בתלבושות תואמות. נהיה הדבר החם ביותר מאז לחם פרוס!

עדנה מו

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

הו כמה צחקתי [איתך, מקווה:p] כשהרחבת על האישיות של ג'ורדן ובלייק XD ת'אמת אפעם לא חשבתי עליה ככה... אבל כמו שאמרת התדמית של החמודה עוברת טוב באמריקן איידול

blaahh

New member
אני חושבת שזה חצי איתי חצי עלי../images/Emo6.gif../images/Emo67.gifפחחחחח

מטורפת? אני?

frhx

New member
היה מהנה לקרוא, במיוחד כיוון שזה נכון...

המזימה הזדונית שלי עובדת, אני מעביר אנשים מהצד של ג'ורדן לצד של בלייק.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אמאל'ה!צליל,הנה!

נראה לי שיש לך מתמודד חדש

LeAnnDylan

Well-known member
חחחחח ראיתי את זה ורציתי לשים שלט הזהרה

אבל לא היה לי נעים

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תלמדי לשים קודם על ההודעות שלך

תסתכלי קודם במראה ואח"כ על אחרים <___<

Fairy Blue

New member
שלי ../images/Emo26.gif

מבחינה קולית: ג'ורדן-חייבים להודות שבמבין שניהם יש לה את הקול הכי יפה (אבל הייתה מתה לקול כמו של מלינדה). מבחינת סגנון ומגוון: בלייק- ללא ספק. הוא נוהג לגוון ולחדש ולעשות כל מיני דברים מגניבים לשירים שיכולים להיות הכי משעממים בעולם. יש לו סגנון כזה שקל להתחבר אליו ומשהו שהולך טוב היום. מבחינת אישיות: בלייק- אני חייבת להתוודות: בהתחלה נורא אהבתי את האישיות של ג'ורדן! ולא הבנתי מה הקטע של כולם לפסול אותה אבל בזמן האחרון שמתי
שבאמת לפעמים זה קצת מוגזם ...בלייק לפי דעתי הוא מתנהג בטיביעות מול המצלמה ולא מפחד ממה שיגידו עליו. הוא לא עושה הצגות ורואים שכשהוא עושה משהו הוא מתכוון אליו וחוץ מזה הוא נורא נחמד לכולם והוא לא עושה את זה בשביל הפוזה או משהו כזה מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): בלייק - כמו שרשמתי מקודם: הוא מגוון, מחדש, נהנה והופך את השיר עצמו לשואו אחד גדול. ממש כמו שהופעה צריכה להיות. מבחינת כריזמה: בלייק- אין לי כח לחפור עוד פעם אז סתכלו למעלה
בקיצור הבחור כריזמתי מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): בלייק- אני יודעת שרשמתי את זה כבר אבל הבחור לוקח סיכונים ונותן את כל כולו בהופעות שלו. ואפשר לראות את זה ממש בתכנית האחרונה. מבחינת אומץ (בבחירת שירים): בלייק- מגוון ולוקח סיכונים
מבחינת לבוש: אמ...בלייק לובש כמעט תמיד את אותו דבר ובמילים אחרות "ממחזר".. ולמרות זאת אני בוחרת אותו כי אפשר להגיד שהוא נאמן לסגנון הלבוש שלו. וד"א גם אני לובשת כל הזמן את אותם הבגדים ולא בגלל שאני נאמנה לסגנון הלבוש שלי אלא בגלל שיש לי מעט בגדים
*אני מזכירה לא להרוג אותי כי זאת רק דעה למרות שראיתי שהרוב פה כתבו כמעט את אותו דבר*

gwini1

New member
למרות כל מה שאמרתם...ג'ורדן!

אני חושבת שמגיע לג'ורדן לנצח... בלייק אומנם פרפורמר טוב והבנות מתות עליו אבל זה לא מספיק כי הקול שלו לא מספיק .ואין לו קול יפה (לפיל היה את הקול הכי יפה מהבנים והוא הודח כי אין לו את לוק הבקסטריט בוי כמו לבלייק). אז אני חושבת שבלייק ללא איך שהוא נראה והערצת הבנות-ילדות לא היה מגיע לאן שהוא הגיע. וזה מעצבן כי הגמר היה צריך להיות בין ג'ורדן למלינדה. הנחמה היחידה שלי היא שלפחות מצביעי מלינדה יעברו כנראה לג'ורדן, והיא תנצח. כולי תקווה. זה יהיה כבר ממש מוגזם ומעצבן אם בלייק יקח...

Koki Girl1

New member
אני ממס לא מסכימה איתך

לבלייק יש קול יפה זה שהוא לא גבוה זה לא קשור והמנצח לא צריך להיות זה עם הקול הכי גבוה ! אין שום קשר למראה .

frhx

New member
מעריצי מלינדה מצביעים לבלייק ברובם...

זה מה שאני ידוע לפחות מקריאה בפורומים הרשמיים. הרבה אומרים שמלינדה וג'ורדן התחרו באותה קטגורייה, ומכיוון שמלינדה שמבחינתם הייתה מובילה הפסידה, התחרות באותה קטגוריה הסתיימה או משהו כזה והם מצביעים לבלייק. הם רובם ממש אוהבים אותו ומגדירים אותו כפייבוריט שני. האמת שרב מעריצי מלינדה די מסתדרים עם שניהם. הסכסוכים הם בדר"כ בין מעריצי ג'ורדן למעריצי בלייק אם הגמר היה מלינדה נגד אחד מהם היא הייתה מנצחת כי המעריצים של מי שאף היו מצביעים לה.

mordillogirl

New member
אני מוחה!

פשוט על הקטע של הבקסטריט בוי.. אני לא מתמצאת בסגנון הלבוש שלהם, אבל אחותי שומעת אותם כל הזמן ואני שונאת אותם! אני מוחה נגד כל קשר בין הבקסטריט בויז לבלייק!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif פיל הודח כי לא היה לו סטאר קוולאטי

לרוב לא היה חיבור עם השירים ולרוב גם הוא רק שר ולא יותר מזה בשבועות האחרונים הוא עשה הרבה יותר מזה וחי על הבמה,אבל כנראה שזה כבר לא הספיק. בטופ 24 אחרי האודישן המדהים שלו בהוליווד הוא אפילו קיבל את הפימפ ספוט אבל מאז זה כבר נגמר

SHTRUDIDI

New member
התשובות שלי:

מבחינה קולית: ג'ורדין מבחינת סגנון ומגוון: בלייק מבחינת אישיות:שניהם חביבים ביותר מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה):בלייק
מבחינת כריזמה: שניהם מלאי כריזמה בצורה שונה מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): בלייק נותן יותר בבחירת השיר עצמו וכל דבר הקשור אליו, ג'ורדין נותנת יותר מבחינה וואקלית. מבחינת אומץ (בבחירת שירים): בלייק מבחינת לבוש: אני אוהבת את הלבוש של בלייק

למעלה