שלי ../images/Emo26.gif
מבחינה קולית: ג'ורדן-חייבים להודות שבמבין שניהם יש לה את הקול הכי יפה (אבל הייתה מתה לקול כמו של מלינדה). מבחינת סגנון ומגוון: בלייק- ללא ספק. הוא נוהג לגוון ולחדש ולעשות כל מיני דברים מגניבים לשירים שיכולים להיות הכי משעממים בעולם. יש לו סגנון כזה שקל להתחבר אליו ומשהו שהולך טוב היום. מבחינת אישיות: בלייק- אני חייבת להתוודות: בהתחלה נורא אהבתי את האישיות של ג'ורדן! ולא הבנתי מה הקטע של כולם לפסול אותה אבל בזמן האחרון שמתי
שבאמת לפעמים זה קצת מוגזם ...בלייק לפי דעתי הוא מתנהג בטיביעות מול המצלמה ולא מפחד ממה שיגידו עליו. הוא לא עושה הצגות ורואים שכשהוא עושה משהו הוא מתכוון אליו וחוץ מזה הוא נורא נחמד לכולם והוא לא עושה את זה בשביל הפוזה או משהו כזה מבחינת הופעה (כל מה שמסביב לשירה): בלייק - כמו שרשמתי מקודם: הוא מגוון, מחדש, נהנה והופך את השיר עצמו לשואו אחד גדול. ממש כמו שהופעה צריכה להיות. מבחינת כריזמה: בלייק- אין לי כח לחפור עוד פעם אז סתכלו למעלה
בקיצור הבחור כריזמתי מבחינת מהתאבדות(מי נותן יותר כשהוא שר): בלייק- אני יודעת שרשמתי את זה כבר אבל הבחור לוקח סיכונים ונותן את כל כולו בהופעות שלו. ואפשר לראות את זה ממש בתכנית האחרונה. מבחינת אומץ (בבחירת שירים): בלייק- מגוון ולוקח סיכונים
מבחינת לבוש: אמ...בלייק לובש כמעט תמיד את אותו דבר ובמילים אחרות "ממחזר".. ולמרות זאת אני בוחרת אותו כי אפשר להגיד שהוא נאמן לסגנון הלבוש שלו. וד"א גם אני לובשת כל הזמן את אותם הבגדים ולא בגלל שאני נאמנה לסגנון הלבוש שלי אלא בגלל שיש לי מעט בגדים
*אני מזכירה לא להרוג אותי כי זאת רק דעה למרות שראיתי שהרוב פה כתבו כמעט את אותו דבר*