ושאלה!! אפשר לעשות דמות מסרט מצויר?
ח חמצמצה New member 17/7/05 #28 סינדרלה זה לא מצויר? ../images/Emo12.gif חיחי, אחת הדוגמאות שלי הייתה סינדרלה נו זו הדרך שלי לומר כן אפשר! ^^
סינדרלה זה לא מצויר? ../images/Emo12.gif חיחי, אחת הדוגמאות שלי הייתה סינדרלה נו זו הדרך שלי לומר כן אפשר! ^^
W welcome to heaven New member 17/7/05 #22 אני זוכרת P: ../images/Emo21.gif גם היה לך כינוי NOA+איזשהו מספר
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 17/7/05 #21 אני עשיתי לאיזו מין שוטרת../images/Emo96.gif אבל זה היה "איזו מין פרה"><. בייס מאי קנדי. אם את ממש ממש ממש רוצה, אני מוכנה להפוך אותה לאישה רגילה.
אני עשיתי לאיזו מין שוטרת../images/Emo96.gif אבל זה היה "איזו מין פרה"><. בייס מאי קנדי. אם את ממש ממש ממש רוצה, אני מוכנה להפוך אותה לאישה רגילה.
ג גינגימניה New member 17/7/05 #24 איזה יפה ../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif אני מתה על פרות
S Science Fiction New member 17/7/05 #32 ../images/Emo46.gif../images/Emo119.gif הארי. פוטר. זה. לא. סרט. !!!!!!!!!!!
ח חביבה פלוססס New member 18/7/05 #41 השיער וונדרוומן שלי נראה לאמוצלל ;[ אפשר לתקן? פליייייייזזז? |פאפי-פייס| שלחי לי מסר