גופי שמופי לוח.
ג גינגימניה New member 17/7/05 #2 פרוייקט מסיבות../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif שרשור דוליז ביום ראשון {24/07} נושא המשיבה : מסיבת גאווה מישהי עשתה/עושה/תעשה?
פרוייקט מסיבות../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif שרשור דוליז ביום ראשון {24/07} נושא המשיבה : מסיבת גאווה מישהי עשתה/עושה/תעשה?
D DaRdAsIt12 New member 17/7/05 #3 ../images/Emo84.gif../images/Emo64.gifאני עשיתי../images/Emo70.gif
ת תקלטו אני סשה New member 17/7/05 #5 אולי אני יעשה בע לי לעשות אבל אין לי כול כך כוח לצייר עכשיו בלאט אין לי כוח לכלום
B BiDriL New member 17/7/05 #20 ../images/Emo185.gifעשיתי ../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif. במשך 5 ימין
M Miss Naama New member 17/7/05 #6 ../images/Emo48.gif תחרות בPTPP ../images/Emo11.gif |קרציהמוצצתדם| שרשרו כניסותיכן והשתתפוווווווווווו [פורמט GIF, שם וכתובת אתר אם יש, בתודה, מועצת הגבינות המסריחת מצרפת. |טראומה|]
../images/Emo48.gif תחרות בPTPP ../images/Emo11.gif |קרציהמוצצתדם| שרשרו כניסותיכן והשתתפוווווווווווו [פורמט GIF, שם וכתובת אתר אם יש, בתודה, מועצת הגבינות המסריחת מצרפת. |טראומה|]
ג גינגימניה New member 17/7/05 #8 אפשר פירוש לעברית?../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif או שכבר נסגרה התחרות ואת מחכה לדוליז?
M Miss Naama New member 17/7/05 #10 ../images/Emo48.gif בקיצור ולעניין, את צריכה לעשות דולי על הבייס של שירה שיש שם בתחרות הנוכחית. התחרות עוד לא נסגרה.
../images/Emo48.gif בקיצור ולעניין, את צריכה לעשות דולי על הבייס של שירה שיש שם בתחרות הנוכחית. התחרות עוד לא נסגרה.
ג גינגימניה New member 17/7/05 #12 אז אני רוצה...../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif תשמרי לי מקום {סתם} אני אכין היום או מחר
ח חמצמצה New member 17/7/05 #17 כמה דברים!! ../images/Emo27.gif 1. מישו אימץ את: כי הוא פשוט כוסי ובאלי עליו חיחי 2. לא בא לכן לעשות דולי לפי דמות מסרט? נגיד מ"הארי פוטר" כלשו [אפילו שאני לא אוהבת הארי פוטר] או שרק? [פיונה למשל ] סינדרלה? שר הטבעות? איזו מין שוטרת? וכו' וכו' וכו'.. כי אני יודעת שבא לכן, ואם כבר אתן עושות דולי כזאת. אתן יכולות להכניס אותה לתחרות באתר שלי! אז כנסו בהמוניכן!! http://pinkpixels.up.co.il/
כמה דברים!! ../images/Emo27.gif 1. מישו אימץ את: כי הוא פשוט כוסי ובאלי עליו חיחי 2. לא בא לכן לעשות דולי לפי דמות מסרט? נגיד מ"הארי פוטר" כלשו [אפילו שאני לא אוהבת הארי פוטר] או שרק? [פיונה למשל ] סינדרלה? שר הטבעות? איזו מין שוטרת? וכו' וכו' וכו'.. כי אני יודעת שבא לכן, ואם כבר אתן עושות דולי כזאת. אתן יכולות להכניס אותה לתחרות באתר שלי! אז כנסו בהמוניכן!! http://pinkpixels.up.co.il/
S Stinki Winki New member 17/7/05 #18 הוא היה המאומץ שלי בשנה שעברה, והוא רק הדגיש את חנוניותי אמצי חופשי.