גונקי...

אנייי8

New member
גונקי...

מישהו יכול להביא לי את השמות של כל הדרמות והסרטים שלו..? ואם אפשר להביא לי קישוריםם?? תודה מראשששששששששששש חולתת גונקיייייייייייייי

geminigum

New member
ברוכה הבאה. שלום גם לך../images/Emo140.gif

אסור למסור בפורום קישורים להורדות, כי זה לא חוקי. יש לך אתרים כמו מייסוג'ו וAZNTV שבהם אפשר לראות דרמות אונליין. "חולת ג'ונקי" גם אני. נעים להכיר

אנייי8

New member
נעים מאוד..

לא ידעתי שאסור אז מצטערת.. אבל אפשר רשימה של הסרטים והדרמות שלו?

munecabrava20

New member
תצביעו לג'ונקי שלנווו

תצביעו לכלב זאב וללי ג'ונקי יש לו כבר 53 אחוז שזה הטופ שבטופ וכלב זאב כבר במקום הראשון..אבל יש עוד 5 ימים אז יאללה שנסו אצבעות זה לא כואב בכלל..... http://kr.news.yahoo.com/event/sdf2008/vote_kr.html?idx=3 והנה הסבר איך להצביע http://lovely-junki.blogspot.com/2008/09/seoul-drama-festival-2008-asia-best-of.html

אנייי8

New member
הצבעתייייייייייייייייייייייייייייייי ליפה שלי

אי אפשר להצביע גם לאילגימה?

אתיר

New member
אפשר הסבר בעברית???

באתר השני לא רואים כלום, באתר ההצבעה הכל כתוב בקוראנית ( או סינית או וואטאוור בשבילי זה אותו הדבר)

munecabrava20

New member
איפה הייתי??

ראיתי אילג'ימה לפני חודש את כל הפרקים ועדיין לא התאוששתי אז ראיתי עוד פעם עם אמא חחחח וכבר אין לי על מה לחרוש כי ראיתי את כל הסרטים והדרמות והפירסומות והקליפים של מלך קוריאה המדהיםםם ואני כל היום רואה את הCY שלו כמו כלב מרייר.... ואפילו בלימודים הפרוייקט סיום שלי באנימצית תלת מימד זה לי ג'ונקי באילג'ימה(אני עושה פרומו לאילג'ימה... בתלת מימד) חרשתי על הפרקים של כלב זאב עם המקש PRINT SCREEN במקלדת בשביל ללכוד תמונות של הפרופיל והפרונט (בשביל לבנות אותו בתלת) אז אני כל היום עובדת על הפרופיל המעלף שלו חחחחח. אז שם הייתי ...... מהופנטתתתתתתתת.......

geminigum

New member
שניה שניה, לא הבנתי

עשית תמונות מהפרקים של כלב זאב לפרומו של אילג'ימה בתלת מימד? מעניין....

munecabrava20

New member
אממממ איך אני אסביר לך

צריך לראות בשביל להבין אני לקחתי את התמונות בשביל לבנות את הפנים שלו בתלת מימד, זה לא משנה ממש איזה תמונות אני אקח הן פשוט צריכות להיות מהפרופיל ומהפרונט ושיהיה דומות פחות או יותר. אני עושה את התמונה מאילג'ימה, כשיהיה לי משהו מוכן אני אשים פה כדי שתראו ותגיבו ותעירו לי הערות חשובות. אני אנסה לצרף קישור לתמונה שאני מנסה לעשות.

geminigum

New member
איפה את לומדת? בן דוד שלי לומד אנימציה בבצלאל

גם את שם? מתי את מסיימת?

NewNJ

New member
ג'ונקי לא זקוק לי שם. יונג-הא כן.אבל לכלב זאב

הצבעתי...ולחנוש גם, ותסלח לי הדגיגה, יורי.

mishi 1

New member
דגיגה ? ../images/Emo19.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif

אייש דג זהב מושלמת שלייי

למעלה