גונקי...

NewNJ

New member
אני הראשונה שאומרת שהיא מנשקת בקור?

ובלי הרבה רגש? פשוט עומדת כמו פריזר, או דג (ואפילו לא דג גופי) במקום? זכור לי שאני לא היחידה....

MaNcHi 135

New member
אה סליחה..

הבחורה חסודה וענוגה וכיאה לאישה כזו היא לא מומחית בנשיקות כמו אחרות שמשלחות את עצמן על הבחור (כמובן שבחלק מהמקרים הנושא מובן בהחלט
) אבל היא לא מרעידה את עולמה בשביל אף אחד ועקרונות זה עקרונות.. כפרה עליה!

לולי מ

New member
לא את בהחלט לא הראשונה../images/Emo6.gif

אני חושבת שאני הדבקתי לה את הכינוי "הבחורה היפה ביותר שאומרת אופפה בצורה הפוטוגנית ביותר תוך זליגת דמעה מושלמת מעין שמאל" בעולם אך שסובלת מפריג'ידריות על ואני חושבת שזהמשותף לכל מאוהבות גונגי באשר הן
אין להסביר את הגוש קרח שהיא נהיית אני חושבת שבגלגולה הקודם היא היתה אשת לוט או משהו כזה לא מובן לא מובן הקטע שלה מילא הוני היא לא חשה בטוב חצי סדרה אז ניחא אבל גונגי??? יש סיבה לשוקפריז שהיא חטפה בתחנת האוטובוס? לדעתי לא ולכן למרות שהיא מדהימה היא אכן דגיגה אין מה לעשות

geminigum

New member
האמת, שלא נעים לי להודות....

אבל היא אכן קרחונינה, כשזה מגיע לקטע שבו לא אמורים להתנהג בקרירות (איף יו נואו וואט איי מין
). לא משנה אם תקראו לזה דגיגה או כדור גלידת שוקו-וניל-תות, פסיפלורה היא לא!. אוקצור, גונגי המהמם והמדהים (זה היה קטע חזק שם, תודו... לפחות מבחינתו), נשאר עם התחנת אוטובוס ביד, כנ"ל הוני הבונבוני והנסיכה שלנו, היפה והמהממת והמקסימה ומלכת ה"אופפהההההההההההה.....", יצאה די מניקית כלפיהם (וגם כלפיי וכלפי לולי, כי היו לנו ציפיות
). אבל, אין מה להגיד, יפה היא כן! וגם מוכשרת. אבל לא בנשיקות...

NewNJ

New member
זהו, שזכרתי פריז'ידר אבל לא זכרתי מאיפה../images/Emo6.gif

ועם כמה שהיא יפה ומוכשרת והכל, ההבדל בינה לבין לי יון-הי שכן זכתה להדביק נשיקה נורמלית לגונגי באותה סדרה (ולהיון בין בסרט) הוא שגרם לי לרוץ ולאמץ את יון-הי שידעה להתעצבן בצורה נורמלית ולנשק, אף על פי שהיא הייתה די צעירה ב"יום בהיר אחד". אני לא מבינה איך אפשר להתחזות לדג כשגונגי מנשק (ואוהו, אם יש קוריאני שיודע לנשק זה הוא- שאלו את חנוש ואת סון-אה בין היתר...ואם אתם מתעקשים, אז הינה כל הנשיקות שלו בסרטים ובסדרות מלבד אחת. אחרי שרואים את הקליפ הזה, קשה שלא ליפול לרגליים שלו- כל עוד אתם לא דג, כמובן)

mishi 1

New member
טוב נו אין ברירה... באמת החסרון היחיד שלה...

שרגש רגש אבל תשוקה לא בלקסיקון של בו-ראלה שלנו..

למעלה