גולדן- קליבלנד גיים 2

קלטתם את המכות בסיום ?

סיפור משחק מס' 1 - ריהאנה. ובאיחור קל מאותו משחק: אדי קיו, סגן הנשיא בחברת הענק "אפל", שאומר "תגידו לכלבה לשבת!". קיו הכחיש וטען שהתכוון לאיזה מכרה שלו. היי אדי, כשאתה עשיר הן כולן כלבות, AMIRITE?

לקיו יש היסטוריה עם גולדן סטייט ושיתף פעולה בעבר עם סטף ודורנט(*). גם בגמר הראשון בין הקבוצות ב-2015 היה שם.

סיפור משחק מס' 2 - המכות בין אוהדים. ככל הנראה, תוצאה של מגבת של אחד השחקנים שנזרקה לכיוונם ומלחמה בין אוהדים עליה. איך לא גייסו אותם לנאס"א עם כזאת מוטיבציה.

נכחו במשחק: כדורגלן אלמוני בשם ניימאר, אולי שמעתם עליו, ולצדו נהג המרוצים הבריטי לואיס המילטון. ניימאר המשיך לאפטר-פארטי בסיום המשחק ונפגש עם דריימונד גרין [או כאן] וקווין דוראנ...דורנט. היה איתם במשחק גם הכדורגלן האמריקני אודל בקהאם.

(*) הגעתי למסקנה בימים האחרונים שאני רוצה לכתוב "דורנט" בדיוק כפי שאני בוחר להגות את זה בעל-פה. לא עוד "דוראנט" במבטא בריטי כאילו מדובר בפרק נוסף של 'Game of Zones'. דומני שהבריטים גרמו מספיק צרות בעולם. הם שיעבדו בני אדם והפכו אותם לעבדים. על כן אני בוחר להשתמש בהגייה האמריקנית של השם, שלפחות הם אולי שיעבדו בני אדם והפכו אותם לעבדים, אבל ידעו לפזר אותם בגטאות ומספקים להם מדי שבוע תלושי מזון - וזה מראה על הרבה מאוד אכפתיות שלדעתי חסרה בעולם שלנו.

אוקיי אז בניגוד להרבה אנשים שכבר חידשו את המנוי שלהם לבריכה העירונית, אני לא מבטל את קליבלנד. זה יראה ממש אחרת בשני המשחקים הבאים. מאוד קשה לראות את זה קורה, אבל אי אפשר להספיד את לברון ג'יימס, וארור אהיה אם אתחיל לעשות את זה עכשיו [סתם חיפשתי סיבה להשתמש במילה "ארור"]. הוא... די טוב במה שהוא עושה, וכל משחק מתחיל בשיוויון, וכל קלישאה אחרת.

אני רואה 8 ו-12 מול העיניים, אבל מרגיש לי יותר כמו 12. לא יודע להסביר למה. לכן, במשחק 3 - קליבלנד ב-12 הפרש.

שבוע טוב!

billc

New member
זה ידוע שהארופים אומרים פוטבול הם מתכוונים כדורגל

הרבה מהם מסרבים לקרוא לזה סאקר, אבל לדעתי הפוך זה לא יכול להיות
אתה לא יכול לקרא אודל בקהאם כדורגלן אמרקאי אני לא זוכר שקראתי איזה מאמר בעברית שמכנים שחקן פוטבול אמרקאי, כדורגלן אמרקאי

אני מסכים בקשר לקלבלנד, ראיתי אתמול ביוטוב קליפ בהתחלה היית בטוח שזה היה אחרי המשחק, מתברר שזה היה אחרי המשחק השני בעונה שעברה https://www.youtube.com/watch?v=CYbP1NhkzOY&t=197s

תגובות דומות למה שאומרים היום

rapgamer4ever

New member
הגיע השלב שצריך להפסיק להשוות מה קרה בשנה שעברה

קבוצה שפותחת סדרה בפיגור 2-0, כששני המשחקים 20 הפרש, זה סימן רע עבורה. בלי קשר למה שהיה בשנה שעברה. קליבלנד חייבת לנצח עכשיו 2 ברצף או שהם בצרות (וכן, אני יודע שהם חזרו מ3-1 בשנה שעברה).

billc

New member
מה שאני חושב שיקרה

שלברון ייתן לקיירי ודרון לרכז והוא יהיה יותר בפוסט
זה יצור שני דברים
1. לברון ישמור כוחות בפחות כדרורים
2. לברון יסבך את דוראנט בבעיית עבירות מוקדמת

הפתרון המיידי של גולדן , זה לשים את גרין עליו ומהספסל את ווסט

rapgamer4ever

New member
הצעה טובה

לגבי השומר של לברון אני חושב שגם KD עם האורך שלו יכול להקשות על לברון לסיים בצבע, במיוחד אם הוא יקבל עזרה.
אני חושב שללברון לא יהיה קל לקבל כדורים בעמדות טובות בפוסט. מצד שני אם יגיע השחקן של קרי לחסום לו בניסיון לכפות סוויץ', יכול להיות שזה יצליח להם יותר כי לא בטוח שאפשר לעבור מתחת לחסימה במיקום כזה על המגרש.

מה דעתך על הקצב?

קליבלנד לא צריכה לדעתך לנסות להאט את הקצב, ולהפסיק לחפש פוזשנים מהירים? לתת ללבברון קצב שהוא יכול לעמוד בו?

rapgamer4ever

New member
זה קו דק שאני לא בטוח איפה הוא צריך לעבור

מצד אחד אני מסכים שקצב מהיר מדי משחק לידיים של גולדן.
מצד שני אם קליבלנד תאט את הקצב באופן מודע וקיצוני, היא עשויה לאבד הזדמנויות בסמי-טרנזישן שבד"כ מובילות למבטים טובים. אחת הדרכים להכניס חבר'ה כמו לאב או ג'ייאר למשחק היא באמצעות זריקות פנויות לפני שההגנה מספיקה להסתדר.
&nbsp
המודל של לברון ב-2015 לא יעבוד כי קליבלנד פשוט לא תצליח לשים מספיק נקודות על הלוח. אבל כמו שאמרת גם הקצב הנוכחי מהיר מדי. צריך למצוא את האיזון וכאן יש ערך לרכז מהסוג של כריס פול שיודע מתי להאיץ ומתי להאט כדי להינות באופן יחסי משני העולמות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה שאני חושב שיקרה

זה שהליגה לא תיתן שיהיה סוויפ
לא יפתיע אותי אם במשחק השלישי הקאבס יפוצצו במכות במטרה להאט את קצב המשחק והשופטים יעלימו עין

הוא למד לא לתת סיבות...

השנה הוא כבר לא בועט לשחקנים בראש ובביצים במסגרת משחק ההגנה שלו...

זה מה שהוא גם אמר בעצמו באחד הראיונות האחרונים שלו

אבל לך תדע, יש לו פתיל קצר

Reutk

Active member
להפך, השופטים לא צריכים להעלים עין

אם המטרה היא להאט את קצב המשחק אז קליבלנד צריכה לשלוח את גולדן לקו וללכת לשם בעצמה כמה שיותר, ככה משבשים רית'ם של התקפה שמובססת על תנועת כדור ושחקנים, או לפחות מנסים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא התכוונתי שלא ישרקו עבירות

אלה לכך שיהיו עבירות גסות והשופטים יעלימו עין ולא ישרקו פלגרנט

Reutk

Active member
כמו כאלה שעושים על לברון ולא נשרקות
?

rapgamer4ever

New member
לא כזה מסכים

היו כמה מצבי פיפטי-פיפטי שלא נשרקו לטובת לברון אבל לא משהו מעבר לזה. בכלל אני חושב שהשיפוט היה הוגן כאשר יוצא הדופן היחיד הוא הרבע הראשון בגיים 2.

Reutk

Active member
אני התכוונתי שבאופן כללי לא נשרקות על לברון עבירות גסות

שכל שחקן ממוצע אחר כן היה מקבל עליהן פלגרנט, רק בגלל שלברון נראה כמו טנק, זה אותו דבר כמו שהיה עם שאקיל אוניל. אז קצת מוזר לטעון שדווקא קליבלנד עשויה ליהנות מהעלמת עין כזאת במשחק הבא.

למעלה