גולדן- קליבלנד גיים 2

rapgamer4ever

New member
גולדן- קליבלנד גיים 2

הלילה בשעה 3:00.
קליבלנד מתחילה להרגיש את הלחץ כי הפסד הלילה יעמיד אותם בפני משימה קשה במיוחד לנצח 4 מ-5 הבאים.
גולדן תשנא לאבד את הביתיות אחרי הבלואאוט במשחק הראשון.

אני מצפה לרמת אינטנסיביות הרבה יותר גבוהה מקליבלנד ובפרט בירידה להגנה, הם גם ינסו לערב את קרי עוד יותר בפיק אנד רול עם לברון. יהיה מעניין לראות האם בהגנה הם כבר יתחילו לבצע התאמות או שימשיכו באותה נוסחה עם רמת ביצוע טובה יותר. אני חושב שיהיה משחק יותר תחרותי כאשר ההימור הסולידי הוא גולדן בחד ספרתי.

picki23

New member
קשה לי לראות את קליבלנד מפסידה

הם פשוט קבוצה טובה מדי בשביל להפסיד את המשחק הזה.

המשחק הזה יהיה פיזי ואם סטף או דוראנט ייתנו משחק טוב מאד אז קליבלנד תתקשה לנצח. אני פשוט חושב שמנטלית הם לא מספיק טובים בכדי להגיע למשחק חזק שוב.

picki23

New member
טעיתי בגדול

דוראנט בלתי עציר. קרי שיחק מצוין כשהוא לא עשה שטויות

billc

New member
משחק מעולה של שתי הקבוצות רק 3 הפרש בתום המחצית

TheReturn23

New member
הדרך לנצח את גולדן זה להוציא אותם מהקצב משחק שלהם

קליבלנד חייבים למצוא דרכים לשפר את ההגנה שלהם, בנתיים זה לא מספיק אבל הם בכוון הנכון

billc

New member
איזה סל ענק של סטף על לברון

OrEl74

Well-known member
מנהל
כרגיל, גולדן הרבה יותר דורסנית במחצית השניה

כרגע קורה משהו מאוד מעניין כששתי הקבוצות משחקות סמול בול די קיצוני.
בגולדן השחקן הכי גבוה על המגרש הוא דוראנט ובקאבס זה לברון, נראה איך זה יעבוד

OrEl74

Well-known member
מנהל
המשחק הזה נראה גמור

לברון מותש לחלוטין וסוף וסוף יורד לקצת מנוחה.
קיירי חסר ביטחון, זריקות מאוד מהוססות שרובן בקושי פוגעות בטבעת והמצלמה קולטת את לאב מחזיק את הראש ביאוש.
&nbsp
15 הפרש, אפשר לחזור לישון

botend

New member
לברון עם טריפל, קרי רחוק ריבאונד אחד גם מלרשום, ודוראנט

רחוק שתי חטיפות מ-5X5.

OrEl74

Well-known member
מנהל
צר לי על הליגה שאני כל כך אוהב

נראה שלפחות בשנים הקרובות, אנחנו צריכים לסביל מליגה חסרת תחרות עם גולדן בראש הפירמידה וקליבלנד שתנסה להתחמש עוד יותר בפגרה הקרובה.
איך שלא נסתכל על זה, זאת תהיה ליגה של 2 קבוצות במקרה הטוב.
&nbsp
חבל

לא נראה לי שקליבלנד יכולה להתחמש עוד יותר

הם כבר מזמן עברו את התקרה

fatnoam

Active member
הכל עניין של קצב

קליבלנד קבוצה מצויינת, אבל אינה יכולה לעמוד בקצב של גולדן סטייט. גולדן באופן שיטתי מענישים על כל איבוד, כל טעות ואפילו על כל Broken Play שלהם בעצמם.
&nbsp
חוץ מהדברים הסטנדרטיים שקורים בסדרה הזו, וציפינו שיקרו, כמו שדוראנט יהיה מבריק, וקרי יוריד את ׳קוף הגמר׳ מהכתף, יש כל מיני דברים קטנים עם משמעויות אדירות.
&nbsp
דבר ראשון, הנוכחות הפיזית של פאצ׳וליה מבטלת קצת את יתרונות הריבאונד התקפה שתומפסון מביא. פאצ׳וליה בהתקפה לא ממש יעיל. יש לו פה ושם מסירות טובות, אבל זו קבוצה שקשה להיות בה מוסר רע, שחקנים יודעים לעשות תנועה. החסימות שלו מצוינות, אבל הוא אוסף פאולים תוך כדי ביצוען, וזה סתם איבוד כדור. אבל הוא פשוט גוש פיזי מאוד חזק שעומד בצבע וזה פשוט מרגיש שתומפסון - שכמעט תמיד יותר חזק מהגבוה שממול - נתקע בקיר, ולא משפיע על המשחק. קליבלנד כמעט ולא מקבלת הזדמנות שניה בהתקפה - הרבה מזה בזכות פאצ׳וליה. גם דוראנט משמעותי בקטע הזה, הוא לוקח הרבה כדורים בגובה.
&nbsp
עוד דבר קטן שקורה הוא העזרה על קיירי. גולדן מטפלים בקיירי בצורה מאוד מעניינת. כל אייסו שלו, השומר נצמד כדי למנוע שלשה, ומראש בא שחקן לסוג של ״דאבל טים נסוג״. הוא לא מתקרב לקיירי, אלא מחכה שקיירי יעבור את השחקן שלו, ושם גוף כדי שהשחקן של קיירי פשוט יחזור אליו מאחורה. גרין, פאצ׳וליה, דוראנט - כולם מחפים על קליי/סטף ששומרים על קיירי רוב הדקות, וקיירי לא מוכיח שהוא מוסר מספיק טוב בשביל למנף את זה ליתרון. רוב הזמן הוא ממשיך לתקוף את הסל, אבל מה שגולדן משאירים לו בצורה בה הם שומרים אותו, זה או מיד ריינג׳ לא יעיל, או חדירות קשות - ושני הנ״ל נגמרים יותר בבלוקים או בהחטאות, מאשר בסלים.
&nbsp
&nbsp
אבל אלה דברים קטנים. כמו שהכותרת של ההודעה מרמזת, הקצב הגבוה שגולדן דוחפת אליו כל הזמן הוא מה שמכריע את ההתמודדות הזו. קליבלנד קבוצה מצויינת, היא פשוט לא יכולה לשחק בקצב הזה. קליבלנד יכולה לשחק מהר - הם יוצאים למתפרצות מאוד מהר, אבל היא לא יכולה לשחק מהר, 48 דקות, כמו שגולדן מכריחה אותם. כל עוד הם עומדים בקצב, אז התוצאה קרובה. רואים גם שלברון מאוד מתאמץ לעמוד בקצב, אז הוא מצליח בחצי הראשון ומסיים שלושה רבעים עם טריפל דאבל ו-29 נקודות, אבל אז הוא פשוט נגמר. כשלברון מתעייף הרבה פחות עובר דרכו בהתקפה, הוא מסתפק בג׳אמפרים במקום חדירות (שגמרו את גולדן בחצי הראשון), ובסופו של דבר גם לא יכול להיות הפקטור שהוא אמור להיות בהגנה.
&nbsp
קצב גבוה מחסל קבוצות שבנויות על כוכב אחד, לא משנה כמה הוא גדול.

למעלה