ג'ובניקיםם

mikeyy

New member
העניין הוא שכמה שיותר בבית זה טוב

כי אני רוצה בנוסף ללמוד באוני' הפתוחה...בו זמנית.

omri1234567

New member
זה ממש קל להכין אימונים

לומדים בקורס להעביר כמה אימונים ספציפים ופשוט מגוונים אותם עם מלא תרגילים חדשים ומלא צורות שונות של שכיבות שמיכה וכפיפות בטן! זה ממש כייף אני על אזרחי כל היום רק שאני יוצא הביתה אני עולה על א' מעביר כמה אימונים חוזר למזגן יושב בחד"כ והולך הביתה התפקיד הכי טוב שאני יכלתי להגיע אליו בתור בן יחיד! השאלה איך אתה מתכנן להיות ג'ובניק מה הפורופיל שלך בן יחיד ועוד דברים ואולי בכלל בסוף תיהיה קרבי??

../images/Emo9.gif

בהחלט נשמע אחלה תפקיד, אבל לא תמיד הוא ג'ובניקי, לפעמים יש מדסניקים שקורעים ת'תחת
. אבל בהחלט נשמע ממש כיף! [ודורש מיונים קדם צבאיים..וקצת בעיה לבנים להגיע אליו]

omri1234567

New member
מבחינת זה שקורעים את התחת זה נכון

אבל זה כיף לעשות משהו שאתה אוהב כמו שספורט במיוחד שזה עם חיילים שמשתפים פעולה ועושים מה שאתה אומר להם לעשות, בנוסף התפקיד הזה נחשב לג'ובניק לכול דבר פשוט לא בטוח שתגיע לבסיס של יומיות עם התפקיד הזה, וכן צריך מיונים קדם צבאיים ובעיה?? כן רק אם יש לך אחים ופרופיל גבוה כי רוב הבנים שמגיעים למיונים הם בנים יחידים עם פרופיל 97 ואיזה רקע לספורט!

שוב

זה לא תמיד יומיות, ולא תמיד החיילים משתפים פעולה
זה כמו להיות מורה לספורט בצבא
ובנים זה בעיקר בנים עם פרופיל קרבי [ללא אישור הורים], או בנים עם בעיות תש..וכמובן רקע בספורט יכול להוות יתרון

nadavchu

New member
סתם שתהיו בעניינים בקשר למדסיניקים

כשהם לא מעבירים שיעורי ספורט הם אוכלים עבודות רסר, בעיקר ביום חמישי לפני היציאה

omri1234567

New member
מה?? אולי בבסיס שלך לא שלי!

אני מדסניק ואני לא עושה שום עבודות רס"ר במיוחד לא ביום חמישי!

Young MC

New member
איזה תפקיד לדעתך הכי טוב?!

זה השלוש שנים שלך. אתה צריך לדרג לדעתך, לא לדעתנו.

alx18

New member
גם אני ממליץ על טבח

יציאות טובות וגם אתה באמצע עבודה אוכל לך שותה מה רק שלא

2inaroad

New member
נשמע כמו צעיר

שחקים ברשימה שלך, אתה צריך עוד להבין הרבה דברים. לך ללשכ"ג האזורית שלך ותשרת שם. קרוב לבית, יומיות, הווי שירות של צחוקים ולשים זין על אחרים ותמיד יש אופציות לקבלת טובות הנאה כדי לתת מידע לחברים.

TPF

New member
אתה לא רציני

עם הודעה כזאת אל תצפה שאנשים יענו לך ברצינות, חבל שתפספס 3 שנים בגלל שאנשים חושבים שהפוסט שלך מצחיק. תחפש מידע על התפקידים הנ"ל ודרג אותם כראות עינך בעצמך. אגב: שחקים זה לא משהו שמגיעים אליו כל כך בקלות ודורש מיונים רבים וארוכים.

mikeyy

New member
תראה

הסתכלתי קצת על חלק מהתפקידים נהג נראה לי הכי נחמד פה, לא משעמם פשוט... אבל שמעתי שנגיד חודש אחרי אני רואה שזה לא מתאים לי, יש טופס כזה ובו אני מבקש תפקיד אחר...

TPF

New member
טופס 55

זה לא כזה דבר פשוט, צריך בכל זאת שיאשרו אותו. ואם זה לא ליחידות התנדבותיות\קרבי אז אני לא חושב שהסיכוי לאישור הוא גבוה במיוחד.

Amazing18

New member
ג'ובניקקקקקקקקקק

טוב אז מאבטח מתקנים לא! לא סתם השירות מורכב משנתיים - שנה שלמה לוקח לך לחזור להיות אדם שפוי ונורמלי. רצינות, שמירה יכולה לדפוק מוח של בנאדם. בקיצור - לא הייתי ממליצה. נהג - אין שעות אף פעם. אתה יכול להסיע ת'מפקד שלך בבוקר ולהיות פנוי לכל היום, לפעמים להיות תקוע איפהשהו בצפון/דרום עד הלילה וכאלה.. - בקיצור לא תפקיד קליל במיוחד עבורך. מתרגם לא שמעתי על זה, אבל לא עורר בי עניין. רכז מתגייסים וקישור וגיוס לפי דעתי אחד התפקידים המעפנים, להיות בלשכת גיוס כל הגיוס שלך, להתגייס כל חודש מחדש נראה לי קצת הזוי, מה גם בימי גיוס אתה נשאר שם עד 12, לא נדבר על ההתרוצצויות שלך, ולפי מה שהבנתי - אתה לא מחפש לרוץ הרבה. שחקים - השקעה מרובה ביותר. הכי שווה ברשימה. רל"ש - שוב תלוי של מי. ככל השדרגת מפקד שלך יותר גבוהה - העבודה היא הפחות אך השעות הן יותר. כמו כל עבודה משרדית - יש ימים שישחררו אותך ב3 ויש ימים שתתקע עד 9 בבסיס. הכל תלוי במפקד שלך. חייל משטרה - יש לי 3 חברים שבמשטרה הכחולה והם נהנים מהשירות שלהם, התפקידים שם מאד מעניינים ואני חושבת שזו דרך מעניינת לבלות ת'שירות. חובש - אחד התפקידים. הקורס מאתגר, התפקיד מפגיש אותך עם מלאן אנשים [אבל אם תהיה בקריה/צריפין/תל השומר תתצרך לדעת להתחיל לומר "לא" לגימלים כי בשביל זה אנשים יגיעו אליך:)], יכול לשמש אותך באזרחות ולקדם אותךבצבא. לפני שמתגייסים בד"כ לא יודעים אם נמצא ת'צמנו בצבא. דוד שלי ברח ביום הראון שהתגייס והיום הוא אל"מ. ככה שאל תיקח דברים מראש, זרום. גיוס קל, ושירות מהנה...

ממ

לא הבנתי מה כתבת על רכזי מתגייסים, אבל העיקר הוא שאף מלה שם לא היתה נכונה
[ואין שום קשר בין רכז מתגייסים לבין קשר"גים]

Amazing18

New member
כי את מאגניבה.

רכז מתגייסם - כן מבלה את שירותו בלשכות גיוס, וכם מתגייס כל חודש מחדש. רכז קישור וגיוס - לא התייחסתי לזה כל כך, אם אני לא טועה זן יחידה שמקשרת עם המיאומניקים, שליחת צווי גיוס וכאלה. האמת היא שזה לא כזה משנה.. אני פשוט מתה על ההתנשאות שלך, אני גם לא חושבת שזו פעם ראשונה שאני אומרת לך אתזה. אם היית צת יותר חכמה היית גם מעמידה אותי על הטעות ומתקנת, אבל העדפת לצאת מאגניבעעעעעעעעעע ולומר ששומדבר לא היה נכון. שאי ברכה ילדה!

למעלה