ג'ובניקקקקקקקקקק
טוב אז מאבטח מתקנים לא! לא סתם השירות מורכב משנתיים - שנה שלמה לוקח לך לחזור להיות אדם שפוי ונורמלי. רצינות, שמירה יכולה לדפוק מוח של בנאדם. בקיצור - לא הייתי ממליצה. נהג - אין שעות אף פעם. אתה יכול להסיע ת'מפקד שלך בבוקר ולהיות פנוי לכל היום, לפעמים להיות תקוע איפהשהו בצפון/דרום עד הלילה וכאלה.. - בקיצור לא תפקיד קליל במיוחד עבורך. מתרגם לא שמעתי על זה, אבל לא עורר בי עניין. רכז מתגייסים וקישור וגיוס לפי דעתי אחד התפקידים המעפנים, להיות בלשכת גיוס כל הגיוס שלך, להתגייס כל חודש מחדש נראה לי קצת הזוי, מה גם בימי גיוס אתה נשאר שם עד 12, לא נדבר על ההתרוצצויות שלך, ולפי מה שהבנתי - אתה לא מחפש לרוץ הרבה. שחקים - השקעה מרובה ביותר. הכי שווה ברשימה. רל"ש - שוב תלוי של מי. ככל השדרגת מפקד שלך יותר גבוהה - העבודה היא הפחות אך השעות הן יותר. כמו כל עבודה משרדית - יש ימים שישחררו אותך ב3 ויש ימים שתתקע עד 9 בבסיס. הכל תלוי במפקד שלך. חייל משטרה - יש לי 3 חברים שבמשטרה הכחולה והם נהנים מהשירות שלהם, התפקידים שם מאד מעניינים ואני חושבת שזו דרך מעניינת לבלות ת'שירות. חובש - אחד התפקידים. הקורס מאתגר, התפקיד מפגיש אותך עם מלאן אנשים [אבל אם תהיה בקריה/צריפין/תל השומר תתצרך לדעת להתחיל לומר "לא" לגימלים כי בשביל זה אנשים יגיעו אליך

], יכול לשמש אותך באזרחות ולקדם אותךבצבא. לפני שמתגייסים בד"כ לא יודעים אם נמצא ת'צמנו בצבא. דוד שלי ברח ביום הראון שהתגייס והיום הוא אל"מ. ככה שאל תיקח דברים מראש, זרום. גיוס קל, ושירות מהנה...