ג'ובניקיםם

Amazing18

New member
ממ..

אם אתה מלא כושר, אנרגיה ולא יכול לשבת במקום אחד - מה שנהג/רל"ש עושים.. אז זה בשבילך. העניין הוא שהשיבוצים הם בבסיסים פתוחים וסגורים. ככה שללא הקלות ת"ש עלולים לשים אותך בבסיס סגור.. אז זה לקחת את הצ'אנס. בעיקרון תפקיד מאד מאתגר, שגורם לך לעשות משהו שאתה במידה ומדובר בך, אוהב [ספורט..].

אז.........

דבר ראשון, התפקיד ההכי טוב הוא תפקיד שאתה בוחר
אני לא הבנתי למה אתה שואל...כאילו-על סמך מה? קיבלת מנילה ואתה לא יודע מה לדרג? אתה מתכנן ללכת לאחד הדברים האלו בכלצ? אתה מעוניין לבקש מיונים לאחד מהתפקידים האלו? תץפקיד משעמם או לא-זה נתון להחלטתך, כל אחד והדברים שמעניינים/משעמים אותו-זה דיי אינדבדואלי לדעתי. כנל לגבי ה"להתאמץ יותר מדיי". מצד אחד אתה לא רוצה לעשות הרבה-אבל מצד שני אתה רוצה שיהיה לך מעניין, לדעתי קצת קשה למצוא תפקיד כזה [אבל שוב, תלוי מה תחומי העניין שלך ומה אתה מגדיר כמעניין]. - נהג רכב קל-יש לזה את הפלוסים שלו ואת המינוסים שלו [כמו בכל דבר], מצד אחד אתה יכול להיות נהג בוס של מישהו שלא נוסע יותר מדיי ולא מטרטר יותר מדיי-וחוץ מלהביא אותו בבוקר ולהחזיר אותו אחהצ אתה לא עושה יותר מדיי [וגם מקבל את האוטו לרשותך לרוב היום], ומצד שני אתה יכול ליפול על מישהו שכל כמה דקות צריך הסעה ומטרטר אותך המון. וזה תפקיד שניתן להגיע אליו מגיוס כלל צהלי - מתרגם (הפרקליטות הצבאית)-אין לי מושג מה כולל בו התפקיד ועל אופיו, אבל תמיד הפרקליטות נשמעה לי מקום מעניין. - רכז מתגייסים-תפקיד שדורש בד"כ מיונים קדם צבאיים, השירות מתבצע בלשכות הגיוס האיזוריות ובמפקדה [קרייה-שבקרוב עוברים לבקום]. השעות הן בלשכות גיוס מ7 וחצי בבוקר עד 5 אחהצ. תפקיד לא שוחק כי הוא מגוון...אבל מצד שני דורש המון עבודה... - רכז קישור וגיוס-אחראים על מערך המילואים, גיוסים עדכונים, שליחת צוים-וכו'. - שחקים-אין לי ממש מושג, אבל הבנתי שיש פה אנשים שהתמיינו לזה-הם יוכלו לעזור לך יותר
- ראש לשכה -רל"ש, מגיעים לזה מגיוס כלל צהלי, לפעמים מאותרים מראש [אם זה פרוטקציה או משהו], יש רלשים שאחראים על הלוז של המפקד שלהם ועוד כל מני דברים "פקידותיים" שכאלו. [לא מחייב] - מאבטח מתקנים -לא ממש יודעת מה אופי השירות, אני רק יודעת שזה שירות של שנה וחצי - חייל משטרה-חייל משטרה לא תמיד יכול לכלול את הדרישות שלך. מה שבטוח לחייל משטרה אף פעם לא משעמם. אבל קח בחשבון שיכולים להציב אותך במעברים [אם אתה מתכוון למשטרה צבאית ולא לכחולה] שזה יציאות לא יומיות - חובש -אותי אישית אפעם לא משך, אבל יש לי חברים שהם חובשים במקומות שונים-חלק מרוצים חלק לא...מה שבטוח שהקורס הוא חוויתי ומעניין-השאלה היא בשיבוץ-עד כמה תהייה מרוצה [יומיות לא מובטחות!] - דפס-ין לי מושג מה זה:) בהצלחה!

mikeyy

New member
טוב בקיצוררררר...

וד"א, זה לא מנילה, את המנילה עברתי ממזמן. השלב הראשון שאני צריך לעשות זה קודם כל - להוריד פרופיל, בכדי להיות ג'ובניק. ויש לי סיבות מוצדקות... והתפקידים שאני בחרתי, לפי הסדר: מה שייצא ייצא. 1. חובש 2. מדסניק 3. נהג אני אמור להתגייס בנובמבר, אני מקווה מאוד שבגלל בקשתי להיות חובש הם ידחו לי אבל זה לא נשמע סביר כ"כ. בנוסף, אולי זה יתרון - למדתי בקורס רפואה לא מזמן...יש לי תעודה של זה... נקווה לטוב.. תודה לכולכם.

חח

אחלה, בהצלחה
בינתיים יש לך פרופיל קרבי? [כי נוב זה גיוס קרבי בעיקר-אם תוריד פרופיל אז כנראה ת הגיוס שלך ישתנה בהתאם]

varui

New member
אני הייתי מציעה

1. חובש תפקיד די כפי יש תמיד אפשרות לצאת כל יום הבית 8+ 2. ראוש לשכה תפקיד טוב יש אפשרות להגיעה לדרגים טובים ביחידה וגם מי חוץ לה

למעלה