ג'ואיש ריאליטי

שרוֹן

New member
איך ידעת שיש גם צמחונים?

כך או כך, מבחינת אוכל יש הכל. יש מכל המינים ומכל דרגות החומרה של הדתות השונות.

וילה ענקית ברמה"ש ? ../images/Emo12.gif

ביקרתי בהרבה בתים צמודי קרקע ברמת השרון, ואף אחד מהם לא היה ראוי לתואר "ענקי".

גנגי

New member
את זה יבנו במיוחד.

כשייבנה המקדש. לשנה הבאה ברמת השרון הבנויה!

לא, רגע, ברצינות ../images/Emo141.gif

זה רק נדמה לי, או שבאמת רמת השרון נתפסת שלא בצדק כעיר של עשירים

שרוֹן

New member
לנו יש וילה ענקית ברמה"ש

נו, הבן ספר- תשעה חדרים יש לנו: הסלון(צ'יק), המטבח, שרותים, אמבטיה, חדר ילדים, חדר צ'מבלו, חדר כביסה, מרפסת, ו-מסדרון. לשרותכם! וילות ענקיות ברמת השרון יש בהחלט, אבל לשם כך יש לכתת רגלים (או ת'ג'יפ), עד למערב המושבה (או העיר).

שרוֹן

New member
טרם הספיקותי לבקר בארסוף

אבל וילות בנויות על שטח קרקע של מאה חמישים-מאתיים מ"ר, על קומותיהן ומרתפיהן, יש לכמה מחברותי הטובות (לפחות להוריהן). וממול לוילה שלהם יש וילה גדולה וירוקה יותר, כמובן. פה בנוה מגן הוילות אכן קטנות יותר. ברמת השרון היא יש הכל מהכל, עשירים, עשירים פחות, מסתדרים ומסתדרים בקושי. גם בילתי מספיק יש. ועדיין- זו עיר אמידה ומטופחת.

rebeccaa

New member
אנחנו בונים וילה כזאת במיוחד.

מה חשבת? קטן עלינו!

בריאליטי- כן, אבל זה ג'וויש, וכידוע

בכל העולם ליהודים יש הרבה כסף
, כך שזו לא בעיה.

shellyland

New member
הרגתם אותי עם השירשור הזה!

אני מתה על אוכל של פסח. נוזל לי כבר ריר בגללכם. שיבוא כבר.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo6.gifעצה מנפגעי המצות: אספי את כל

הריר שאת מסוגלת, ושמרי אותו להתמודדות הקשה במצות. אומרירם שהריר עושה אותן נימוחות משהו משהו!

יוסי ר1

Active member
חס וחלילה וחס ושלום!

מצות זה מצווה. אבל יש אנשים שאיך להגיד, המרקם העדין של המצה מחולל שמות במערכת העיכול שלהם. משהו כמו לזרות חול בנדיבות בין החלקים הנעים של מנוע מכאני. אז אם אפשר ללחלח קצת את העסק, פחות אנשים יפגעו. זה הכל. (אגב, גם אני אוהב מצות. עם דבש, או שוקולד למריחה, או חמאה וריבה - מי צריך יותר?)

shellyland

New member
או גבינה לבנה

או עם הג'לי של הגפילטע-פיש ועם חזרת, או מפוררת בתוך ביצה רכה, או במקום שקדי-מרק, או מטוגנת עם ביצה, או בלי כלום.. נו, שיבוא כבר!

shellyland

New member
או גבינה לבנה

או עם הג'לי של הגפילטע-פיש ועם חזרת, או מפוררת בתוך ביצה רכה, או במקום שקדי-מרק, או מטוגנת עם ביצה, או בלי כלום.. נו, שיבוא כבר!

shellyland

New member
או גבינה לבנה

למעלה