גברים

יערית

New member
../images/Emo6.gif

סליחה שאני צוחקת....למראית עין נראים ישרים כמו סרגל!!! ואז מתגלה שזה רק למראית עין.. שקר,שקר זה רק אמצעי לברוח מהחיים האומללים שבו הם שרויים!

naama78

New member
דקלה...

מבינה שנפגעת. אבל, בשביל לא להכעיס אף אחד, בשביל לא להכליל, אולי תהפכי את ההודעה ללשון יחיד? אם נפגעת מגבר אחד, או שניים, זה אומר שכולם כאלה??? בטוחה שתפגשי אחד שהוא לא כזה. דרך אגב, היצר הזה לשקר כדי לא לומר את האמת, קיים גם אצלנו הנשים, לא?

Mastul4u

New member
ככה זה בחיים....

גברים הם שקרנים ונשים פתיות....נכון???
נראה לי לאחרונה שחלק מהפמינזם הנשי הפך להאשמת הגברים...... מסטול שאוהב להיות אשם תמיד.............

לא נכון!

נשים וגברים...הם או שקרנים/יות או פתיים/יות... רק כדי שיתאים... כל אחד מוצא את המנוגד לו
קוקו שאוהבת את מסטולי אשם תמיד

Mastul4u

New member
ולא הולך....

שקרן עם שקרנית ופתי עם פתיה???למה ניגודים תמיד??? זהו עוררת בי אשמה שאני פה..... הולך לבלות עם הקיד.....

Taz39

New member
בדיוק בגלל הסיבה הזו...

הם שיקרו לי...עבדו עלי...רק סקס היה בראש שלהם...רצו להשכיב אותי בדייט ראשון... היו נשואים...שיקרו לי על ימין ועל שמאל... אפילו פעם אחת אמרו לי שיש להם חתול...וברחוב ראיתי אותו עם כלב...לכי תאמיני... רק בגלל זה עברתי צד...לנשים... טאז - התעורר...

אני מקווה שהדברים נאמרו ב...

"עידנא דריתחה"... כי זה קצת פוגע לקרוא את הדברים הללו על בני מיני באופן כוללני כל כך. סך הכל, אנחנו מרכיבים 48% מאוכלוסיית העולם שמונה מעל 6,000,000,000 נפש, כלומר חשבון פשוט מראה שאת מטילה דופי ביושרם של 2,900,000,000 גברים... או לפחות ערכת מדגם סטטיסטי על 3% מהאובייקטים כנדרש, שזה אומר כ-9,000,000 גברים... כן, אני יודע שאני אולי לוקח את הדברים ברצינות מדי. אנחנו באמת בלתי נסבלים.

גברים זה

העגול..עם הדבש והחמאה... כשיורדים מהמחבת לא משהו אבל עם התוספות...יאממממממי

Netta79

New member
../images/Emo140.gifדיקלונת

קודם כל , איזה פוקס זה לראות אקס ברחוב!!! זה בחיים לא קרה לי דבר שני , זה השקר הכי גדול שסיפרו לך בחיים ?
להגיד משפט בנאלי כמו " אני רוצה לבד"? הרי זה ברור , לבד= בלעדייך מה עדיף ? שהוא יגיד שפשוט את XXX(כיד הדמיון הפורה)? לדעתי , שקר כזה מתקבל בשמחה , הוא מקבל את הלבד ממני , אני לא נעלבת - חיים טובים! ואין מה לכעוס , לא כולם חייבים לרצות את כולם ... כמה מחזרים נלהבים דחית בחייך? נכון שהפסקת לספור? יפה .... אז אחד , (עם טעם דיי נורא בנשים ) לא היה מעוניין- so *ucking what ? next , תעברי הלאה , אני באמת מקווה שכשראית אותו אמרת יפה שלום והמשכת בדרכך ועוד דבר , אם כל הבחורים שפגשת שקרנים ... אולי תעברי לסיגנון אחר של גברים ? אני לא סובלת שקרנים , או שקרניות פשוט צריך לחייך ולהתרחק
*הוא לא שווה את העצבים האלה שלך sister
~נטע

מיננה

New member
מנסיון הם מפסידים../images/Emo41.gif

הם אותם שקרנים האלה הם מפסידים ואת הרווחת לא להיות איתם הם פשוט לא יודעים מהי כנות. ואת האמיתית לכי בדרכיך פתחי עיניך והזהרי עד שתמצאי את האיש האמיתי. מיננה

זו דוקא תמיד אני לא הם ../images/Emo3.gif

ולמה להשאר לבד? כל אחד בוחר בדרך שלו ועם מי לצעוד אם הוא בחר לא איתך אולי זה לטובתך לכי תדעי

כולנו משקרים, גברים ונשים..

מחקרים וסקרים כבר הוכיחו שכולנו, נו..טוב, רובנו (נחסוך התנצחויות עם צדיקי סדום) משקרים... שקרים קטנים.. שקרים גדולים... שקרים שחורים משחור ובעיקר שקרים לבנים. סיפורך נראה לי כשקר לבן, טקטי ואסתטי. הבחור, במקום לומר לך מדוע אינו רוצה קשר איתך (והסיבות יכולות להיות מגוונות ואולי גם פוגעות), העדיף - שקר לבן, והמשיך את חייו לבחירתו... אז לא הבנתי מה רע פה?? אנחנו צריכים להכיר בעניין שלא כולם רוצים בנו.. אבל מספיק אחד/ת טוב/ה , לא????!!

למעלה