גברים

dikla38

New member
גברים

בסופו של דבר הם יפו בך ואת לא תידעי מאיפה, הם שקרנים הם אומרים משהו ואז את הולכת ברחוב ואת רואה שמה שהם אומרים זה היה שקר התעוזה הזו שיש להם לשקר, הרי האמת עדיפה על הכל לא ? המשפט הזה "זה לא את זה אני אני רוצה להיות לבד" ואז במקרה את רואה שהוא כבר לא לבד במקרה את מגלה שעוד שקר התגלה היצר הזה שלהם לשקר

פיקסון

New member
מענין מאוד

האמת עדיפה אולי אבל אם אפשר להסתירה מעט בלי לבגוע עדיף חוץ מיכך מה הנשים כל הזמן אומרות אמת ??? ומה כל הפוצי מוצי שהן עושות שרוצות משו זה אמיתי או סתם דרך לסחוט

ד ו ל ה

New member
תגיד פיקסון...

איך זה שאתה לא בעבודה היום
?

miri362

New member
בוקר טוב היית צריכה לכתוב..

שהם בדרך כלל שקרנים... אבל לא כולם ולא בהכל.... לפעמים ניפלטת להם איזו אמת מהפה ...אז זה כבר לא ממש שקרנים.

t o t a l

New member
להיות לבד

ולמה את סוברת שזה לא לגיטימי לגבר [או לאישה], לבחור להיות לבד? להיות לבד זה להחליט לבד. להיות לבד זה לא להיות כפוף לשום מערכת יחסים. להיות לבד זה להיות חופשי לעשות כל מה שהוא בוחר. להיות לבד זה לא להיות אחראי לך ולא לתת לך דין וחשבון. להיות לבד זה להחליט בזמן נתון להיות עם אחרת. להיות לבד זה לא מצב פיזי. זה מצב קיומי. חופש מחשבתי. דרור מעשי. הוא לא שקרן

טואל חמוד אתה לא הבנת

הוא אמר לה ש"זה הוא ולא היא" והוא רוצה להיות לבד ואז היא ראתה אותו ברחוב עם מישהי אחרת אותי מעניין אם שניים הולכים ברחוב אז זה אומר שהם יחד?

מצוטטת

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif ת'ה לא לבד

אני [זו ש'בסוגרים]
איתך ובדעתך...... ובכלל הגיע הZמן להרים את "נס" ה
שהגברים הם.......
...ש'בקצפת

מצוטטת

New member
או../images/Emo70.gif

ואני שותפה סמויה אני בצל כשעולה האור אני ילדה עדה אילמת שנשארת מאחור.... אבל אני תמיד אתכם, רואה אתכם ואיני נראית.... לבד על הגג - שבתות וחגים לבד על הגג - שבתות וחגים מצו' מEפזזת במילותיו של יענקל'ה רוטבליט שלומלום גמלך...

Mastul4u

New member
לדובדבן הזה.... יש מה זה ארוך....

אין פלא שהיא מרקדת לו על הקצה... שמחה הבחורה.....

מצוטטת

New member
כמה פ'מים אני עוד....

אצטרכT ליגיד.....
שZה לא האורך זה שבממש ק ו ב ע אלא מה שקוגע..... Zה ב כ מ ה ממדים הוא נוגע.....

למעלה