גברים

יעלילה1

New member
לא הרגשת כך בעצמך אף פעם?

ככה: זה לא אתה, זו אני. אני רוצה לזיין כמה גברים שבא לי... סורי

לדיקלה...

אולי מספיק לגלות לכולם שאנחנו שקרנים...כולנו..כל הגברים.. ועוד לפני יום כיפור? את רוצה שנקבל עונש? אז יש לפעמים שאנחנו נאלצים "לעגל" פינות. לכן אין את הבעיה הזו-אצלכן הכל "עגול". אז אולי,את יודעת,ככה..לפני כיפור..ימים נוראים וכאלה..תמחלי לנו.. ועוד משהו..דיקלה...משוואה פשוטה... אם........אנחנו הגברים...את יודעת..בני זו...שקרנים.. את זוכרת מהיכן..יצאנו...???? ותדעי לך...כל גבר...הוא מוצלח..את יודעת למה? מבין מיליארד זרעונים ...הצליח רק אחד "לחדור לביצית".. תשאלי איך? אז אסביר לך...בשקט... בשקט... בשקט... רימינו את כל הזרעונים התמימים...מה לעשות..כדי "לחדור".. מקווה שהבנת... שבת קסומה לך....דקלה

תגידי, דיקלה ../images/Emo141.gif

כשהיית ילדה בבית ספר, שלחו אתכם לעבור מדלת לדלת ולהתרים ? האנשים שפתחו ואמרו לך "תרמתי במשרד" - האמנת להם ? כי "זה לא את זה אני" וגם "אני רוצה להיות לבד" זה כמו "תרמתי במשרד", משהו שאומרים כדי לא להיות גסי רוח.

ערסlight

New member
אמת

נכון, אנשים משקרים. [גם גברים] בד"כ, אנשים משקרים לאנשים שהם מעריכים שלא יאכלו להתמודד היטב עם האמת. ואם את חווה שמשקרים לך הרבה, את מוזמנת לבדוק את היכולת שלך להתמודד עם עובדות בחייך.

אקי36

New member
קצת גדול עלי

התפקיד של דובר הגברים אבל... מישהו חייב לעשות את העבודה השחורה... גם גברים וגם נשים משקרים לפעמים. נשים שזורקות גברים ב"אלגנטיות" יעשו זאת באותה דרך שהוא עשה לך. זה לא הופך את כל הגברים לשקרנים. הוא לא רצה אותך זה נכון. הוא כנראה רצה אחרת גם זה נכון ואני לא מסכים עם הדרך שלו, אבל חשוב שתדעי שיש מיליארדי גברים הגונים בעולם הזה. אם כולם היו כמו שאת אומרת לא היו חתונות בעולם. אף גבר לפי דברייך לא מסוגל להיקשר לנצח לאף אחת,ועובדה שזה לא נכון.יש גברים שיהיו מוכנים לעשות הכל עבור הנשים שלהם ברגע שיש אהבה אמיתית בשני הצדדים. נכון - הפרידה מהסוג הזה שתארת כואבת,אבל על תהפכי את כל הגברים למפלצות

למעלה