גברים, דעתכם הכנה!!!

Multi Orgasm

New member
אני יכולה להגיד לך כאישה שהיתה עם

נשים אחרות, בין נשים זה יותר קל לדבר על דברים כאלו ומישהי שהיתה איתי והיה לה חזה כמו שאת מתארת אמרה לי פעם שהיא מרגישה קצת חסרת בטחון בגלל זה, אבל זה לא ממש שינה לי כי אני נמשכתי אליה בגלל הרבה דברים אחרים שהיו בה. העיניים שלה למשל, הטליה, הבטן השטוחה, הרגלים הארוכות...היו כל כך הרבה דברים שבגללם נמשכתי אליה בטירוף שזה לא משהו שבכלל התייחסתי אליו כדוחה. אם היא לא היתה מדברת איתי על זה אני לא חושבת שהייתי שמה לב אפילו. תחשבי לעצמך על הגבר שאת איתו ותתארי לך שיש לו כמה שערות על הגב (לדעתי זה משהו שיכול לדחות אישה) זה משהו שידחה אותך כל כך עד כדי כך שלא תגעי בו למרות שאת נמשכת לכל דבר אחר בו?

tokit

New member
כפרה, אתה באמת לא יודע??

זה מותן, האזור הזה שמחבר את האגן לבטן..

alfalf

New member
דעתי הכנה

הכל נמצא בעצם בראש. ככל שתאהבי יותר את עצמך, זה יקרין לסביבה והיא תחזיר לך אהבה. אולי קצת קיטשי אבל בגדול זה נכון. אישית - אין לי בעיה עם חזה "עייף". בכלל לא החלטתי עדיין מה עדיף מבחינתי, חזה גדול אם כי קצת שמוט או חזה קטן יותר וזקור. זה עניין של טעם ולכן לא ברורה לי השאלה שלך. יש כאלה שיאהבו זאת ויש שלא. את השניצל את אוהבת דק ושרוף או עבה ועסיסי? זו בדיוק אותה שאלה. מה תחשוב התרנגולת שהשניצל שלה יצא דק ודווקא אני, אני שאוהב מאד שניצל עבה ועסיסי אוכל אותו בפרצוף חמוץ? האם זו הבעיה של התרנגולת או שלי? ובכלל בלי חזיה מרבית עם לא כל הציצים מגודל B ומעלה ייטו להגיע לכיוון הריצפה, בטח מגיל מסויים (אם נוציא את הסיליקון מהדיון). מעבר לזה שבוודאי שהם לא יעמדו עם את שוכבת על הצד. שיהיה לך יום כתום.

סמיאגול

New member
אף אחד לא מושלם

אני בטוח שגם הגברים שאת שוכבת איתם לא נראים כמו בראד פיט. אני בהחלט חושב שהמודעות המוגזמת ל"פגמים גופניים" נובעת משטיפת המוח שמעבירה אותנו הוליווד לגבי מה שיפה ומה לא. הכי חשוב זה מה שאת משדרת,אל תכבי את האור "כדי שהוא לא יראה" כי אנחנו יודעים הכל גם בלי לראות (יש לנו את חוש המישוש)

shant

New member
דעה כנה מאישה

אם זה מביך אותך הגבר ירגיש, וסביר להניח שמשהו כאן יפריע לו.... וזה לאוו דווקא יהיה מראה החזה... אם לא טוב לך עם הגוף שלך כשאת בלי השכבות שעליו המצב האינטימי לא יהיה נוח לאף אחד ממכם... קיצר, התשובה נמצאת אצלך, לא אצל הגברים (ולא אצל מי שיענה לך כאן)

למעלה