גברים, דעתכם הכנה!!!

almo4

New member
גברים, דעתכם הכנה!!!

אז ככה, יש לי חזה לא קטן אומנם אך גם לא כ"כ גדול, כשאני עם חזיה רגילה או פוש אפ הוא נראה מדהים ומושך, אך כשאני בלי הוא קצת נפול ובמיוחד כשאני שוכבת הוא נוטה כל אחד לצידו. הנושא מאוד מביך אותי במיוחד כשאני במצב אינטימי גם גברים. מה אתם אומרים זה עד כדי כך מפריע לגבר או שאין לי מה לעשות מזה עניין גדול. תשתדלו לענות ברצינות.

מתי אנשים פה יבינו

שתשובות בסגנון הזה: "מי שיאהב אותך יהיה איתך בלי קשר לבעיה שהעלת ושמטרידה אותך", לא עוזרות למי ששאל ולא מספקות לו את התשובה שהוא היה רוצה לשמוע. היא רוצה לשמוע חוו"ד כנה מאנשים אחרים. אני מניח שהיא תעדיף תשובה אמיתית מאשר משפטי הרגעה כמו ש-drumstick העלה. הרי כולם יודעים שהיא תמצא מישהו שצורת החזה שלה לא תטריד אותו כהוא זה ויהיה איתה בגלל מי שהיא. התגובה משורשרת אליו אבל הוא לא היחידי שמגיב ככה.

DrumStick

New member
אייייייי גל ...

אידיוטים כמוך הם שמוציאים לאנשים את החשק ללהגיב בכלל. היא שאלה "מה אתם אומרים זה עד כדי כך מפריע לגבר או שאין לי מה לעשות מזה עניין גדול ?" ואני עניתי את דעתי בעניין ! אם לך זה נראה כמו משפט הרגעה שמור את זה לעצמך אני בטח לא מעוניין בה. זאת דעתי

DrumStick

New member
עוד דבר....

אני בטח מעדיך תשובה כזאת ולא משנה ממי תהיה מאשר תשובת , "שימי תמונה של הציצים שלך באינטרנט, אני שופט מוסמך בעניין ורק אז אוכל להגיד לך" כמו שאתה נתת .

basket case

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, כולל "אדיוטים" כמו גל. כל עוד הוא הביע אותה בצורה מתורבתת, אני לא רואה שום סיבה לרדת עליו כפי שעשית. למה סתם להתחיל בירידות הדדיות ומיותרות?

DrumStick

New member
כל אחד ראשאי להביע דעה ...

אבל חאלאס עם ההטפות. כל אחד פה לוקח על עצמו להגיד לאחרים, מה אפשר לרשום מה אי אפשר ובאיזה סיטואציה. רשמו ?! נגמר. יותר מידי הודעות יש פה של "מתי אנשים יבינו".........

אני חושב שא צריכה להעלות תמונה

קשה להעריך ככה. לא סתם. מי שמכיר אותי יודע שאני אוהב שטוחות, חזה קטן מאוד. לי אישית זה לא מפריע. אבל גם חזה קטן יכול לבוא בכל מיני צורות. יש יפים ויש לא. זה תלוי במבנה השדיים. אני הייתי מעדיף בחורה כמוך מאשר בחורה עם שדיים ענקיים. מקווה שעזרתי.

=================================

"תראה, היא אומרת לי, ערפל מכסה את הכביש. הבעיות מתחילות בראש, החיים מפחידים מספיק."

זה לא מרתיע...

זה נשי זה מדליק יש כאלה שיגיבו לזה כך ויש שיגיבו אחרת. אני משתגע ממראה טבעי, שונא סילקונים ניתוחים גילוחים ועוד כאלה מין פעולות מלאכותיות בגוף האשה.

י ו א ב

New member
לא, ממש לא

נהפוך הוא - אני למשל אוהב לראות חזה נפול מעט (לא שיש לי בעיה עם חזה שאינו נפול...). מכיוון שאני מעדיף חזה גדול - במקרים רבים הוא גם נפול (יותר או פחות) וזה מעולם לא הרתיע אותי. במקרים רבים גם התחושה שלו (הרכות) נעימה יותר. תרגישי טוב עם החזה שלך - לפחות לפי התאור שלך זה נשמע מצויין.

basket case

New member
"יפים" זה עניין סובייקטיבי..

לכל אחד יש את הטעם שלו. למשל, לדעתי, חזה מורם מדי (כמו בתמונות של טיפטיפונת..) נראה לא טבעי ולא מושך בעיני(ואם אני לא טועה, היו פה כמה גברים שחשבו דומה). לעומת זאת, למיטב זכרוני, היו פה לא מעט גברים שהתלהבו ממנו. אז ככה, כל אחד וטעמו.. העיקר שתאהבי אותו, באמת. כי מה זה משנה מה הגברים חושבים? מה את כבר יכולה לעשות (חוץ מניתוח), אם הם חושבים שחזה קטן ונפול זה לא יפה?

טיפטיפ לא מושכ ת???../images/Emo2.gif

מה פיתום אני זוכר שדווקא הרבה התלהבו, כנראה שמה שמושך גברים לא מושך נשים
, או שחזה נפול נהיה הלהיט החדש? אני כבר רואה את ההסתערות על המנתחים הפלסטיים "אני רוצה חזה שמגיע עד השולחן" "אני רוצה שד ימני למטה שד שמאלי למעלה"

basket case

New member
לא אמרתי שהיא לא מושכת

אבל בעיני החזה שלה מורם מדי, ונראה לא טבעי. זו דעתי, והיה לפחות גבר אחד שגם חשב כך.

למעלה