גברים, דעתכם הכנה!!!

אוי נו הלוואי עלי כזה ציצי עומד

היא הרימה ידיים אז זה יצא כאילו "מורם מדי". אבל רואים שזה טבעי ולדעתי גם יפה מאוד.

אתה לא רק מתוק

אתה גם הטמבל של הפורום. סובייקטיבי=שמבוסס על תפיסה אישית, וכן יופי מבוסס על תפיסה אישית זה בידיוק מה שהיא אמרה מר

התשובה הרצינית (למרות הניק) ../images/Emo6.gif

נראה לי שעקר הבעיה שלך הוא את עצמך - אם את לא שלמה עם עצמך אז וודאי שאת חוששת מתגובת הבנים אליך. בכלל אני תמה האם באמת החזה הוא מקור הבעיה או ששורש העניין טמון במקום אחר לגמרי (ביישנות, חוסר נסיון, חינוך שמרני וכד'). אף אחד אינו מושלם ויש בנו הרבה יותר מאיבר כזה או אחר. מי ששופט אותך רק לפי מידת החזה או צורתו, מוטב לך להתרחק ממנו והלאה. האם באמת את חושבת שכל הבנים שהכרת, עשו זאת בגלל שהם לא יכלו להוריד את עינייהם מחזה שלך ארוז בחזייתו
האם אין לך אישיות כובשת, מבט מקסים, חיוך מלבב ולב רחב? יקירתי, לא רק שאת לא צריכה לעשות מזה עניין גדול אלא שאת לא צריכה לעשות מזה עניין בכלל. אני לא יודע מאיפה שאבת את התחושה שאם החזה לא עומד ניצב ובניגוד לחוקי הטבע אז בנים לא יימשכו אליך? אם יש מישהו שהעיר לך על כך הוא לטעמי אידיוט מוחלט

nescafe

New member
../images/Emo45.gif

אכן הכי חשוב זה שאת צריכה להיות 100 % שלמה עם עצמך. אם השאלה היא בקטע מיני בלבד: אז לכל אחד יש את ההעדפות שלו וכאן רק הטעם האישי/כוס התה של הגברבר משחקים תפקיד. אם זה בקטע זוגי: אכן מי שאוהב אותך לא ייחס לזה חשיבות..

כמוני כמוך .. .

אני אחרי הריון, לידה, הנקה ממושכת, גיליתי את כח המשיכה ... אבל, אני עדיין חושבת שהחזה שלי נראה נפלא, גם אם הוא מנסה בכח להגיע לרצפה. אני חושבת שזה חלק מהנשיות שלנו. אני מניחה שיש גברים שזה יפריע להם, באותה מידה שיש כאלה שציצים קטנים מפריעים להם או שציצים גדולים מפריעים להם או ש ... מיליון ואחד דברים אחרים מפריעים להם. מה שחשוב, זה שאת תרגישי טוב עם עצמך

כמוני כמוך

רק שבניגוד אליך, מעדיפה שיעמדו לי הציצים... עוד לא התפתחתי להשלמה עצמית כזו
[כל זה למרות שזה לא נורא נפול, למרות שאף אחד עוד לא הפסיק זיון באמצע כשראה שזה לא עומד, ולמרות שבן זוגי לחיים חושב שזה יפה מאוד. לא עוזר!!! שונאת נפול, אוהבת רק עומד].

יש לך רעיונות....למשל

השנון של הפורום
או אולי החתיך של הפורום
או אולי הזיין של הפורום
או שאולי חשבת על משהו אחר??

almo4

New member
משהו כמו....

הימני מלמטה .... כי הוא הכי דומה. אבל גם די שונה.....

למעלה