גבולות זהובים

או... מגן האנושיות..

מקקראקן..האביר הגיע להציל..
בטח לנשים בלבד..
מחפשי זיון כמוך שלא יודעים כלום..ורק מנסים למצוא חן. אתה ושכמותך מאוד מסוכנים.
אנשים שלומדים ולומדים כל יום מחדש.. פשוט יודעים על מה הם מדברים.
תעשה לעצמך טובה. ולך חפש לך חיים.
מאחל לך חיים ארוכים של מירמור.

Kraken

New member
אתה רק מוכיח

כמה אתה מסוכן.
רע לב ("חיים ארוכים של מירמור"), נסחף למסקנות ("מחפשי זיון").
אם הכישרון להבנה והאמפתיה שלך לאנשים הוא כמו שאתה מבין אותי אז מצבך (ומצב המשועבדות שלך) באמת עגום.

Kraken

New member
שוב אתה לא מבין

לא נעלבתי, אני פשוט מרחם על קורבנותיך.

גבר שיבהיר לי

"אצלי אין גבולות, אצלי אין מילת בטחון" - מייד יקוטלג אצלי כשולט מסוכן עם נורה אדומה מהבהבת.
וזה מה שהייתי מייעצת לכל נשלטת מתחילה.
&nbsp
לי יש גבולות שהם ייהרגו ובל יעברו - בין אם מסיבות בריאותיות ובין אם מסיבות אחרות - ומי שלא אהיה בטוחה בוודאות מוחלטת שיכבד אותם - לא יתקרב אליי.
עכשיו, יש כאן בפורום כמה אנשים חביבים שאוהבים ללגלג על זה, לכנות את זה שליטה מלמטה במקרה הטוב, ונשלטת שמחפשת שולט שיעשה מה שהיא רוצה במקרה הרע - אבל זה לא כך. זה לגיטימי לגמרי להציב גבולות, מכל סיבה שהיא, וזה לא פוגע בשליטה של השולט לדעת שיש דברים שעבור הנשלטת שלו הם פוגעניים/רעים/וכו'. זה שאני נשלטת לא אומר שאפשר לעולל לי דברים שעושים לי רע או שאני בשום אופן לא מוכנה להם, ושולט שמרגיש מאויים או פחות שולט-גבר-גבר כי הוא עם נשלטת שיודעת מה היא אוהבת (לא לבלבל אוהבת עם דורשת) ומה ייהרג ובל יעבור - טוב, אין לי מה לומר על זה. אישית, אם נשלטת חדשה תגיד לי שנתקלה באחד כזה - אייעץ לה לברוח מה שיותר מהר ומה שיותר רחוק.

חניתה.

אומנם אני די חדש בעסק.
קצת מעל 20 שנה. ומעולם לא נפגעה לי נשלטת.
ההבדל בנינו נורא פשוט, אני מכבד את דרכך גם אם מבחינתי היא לא נכונה. את לא את שלי. ואת יודעת זה גם בסדר.

ויותר מזה נגיד שתפרסמי שאחד כזה או אחר מסוכן.. באוטומט מספר הפניות אליו בעלייה.
אני ממליץ לך לקרוא קצת על גור (GOR)
ואולי תתפלאי אבל "שליטה מלמטה" לא מרגיזה אותי מבחינתי היא כמו תמרור ממליץ..

Cגלית

New member
לכבד דרך של מישהו

היא לדעת שיש הסכמה של כל הצדדים.
ממה שכתבת אפשר להבין שההסכמה היחידה של/ה היא להיכנס לקשר, מעבר לזה אין למילה, זעקה, תחינה של/ה דבר?
&nbsp
אני תוהה מה ההבדל לטעמך בין בדסמ לאלימות? התעללות? (אם יש כזה)
איפה ומתי לדעתך עובר הגבול (אם יש כזה)?

אוי גלית נסעת רחוק מידי.

הסכמה היא הדבר הראשון.
ותאמיני לי שלפני שמגיע הסכמה אני מסביר בפירוט רב מה אני אוהב איך אוהב כמה אוהב ועוד.. אין הפתעות.
לא נכנס לשום סוג של קשר ללא הסכמה ברורה לחלוטין שבשום מצב לא משתמעת לשתי פנים.

אני אתן לך דוגמא קטנה. הייתה לי נשלטת שבעצם איתה התודעתי לפן נוסף בחבלים.. ואיתה למדתי ולמדתי ממנה ולמדנו יחד.
היו לנו הרבה שעות "סימולטור" שבעצם התאמנו יחד למדנו יחד.ותוך כדי יצא שהיא עצרה אותי והעירה הערה או הארה ומשם המשכנו.
ותמיד יש לה מילה ותמיד אשמח לשמוע ממנה. אם את חושבת לרגע שאני חושב שהיא נחותה ממני את טועה טעות גדולה.
אני אוהב נשים חזקות,נשים עם עמוד שידרה. דווקא עם ה"חלשות" מעולם לא המשיך מעבר לגילוי..

ההבדל בין אלימות לבדסם הוא ענק. אני לא קורא לזה "מכות" כי באלימות הרגש שונה האמוציות שונות.
תאמיני לי שלראות אישה מתפוצצת באורגזמה שבאה מכאב זה אחד הדברים הכי יפים.
תראי עד היום יש לי בעיה (אצלי בראש) לתת סטירה. אני לא מתחבר להשפלות. היו לי פעם גבולות שנגעו לאיברי המין.
הגבול הוא ברור וחזק ברגע שזה עובר מכאב של הנאה לסתם כאב כדי להעניש.. (מישהי רמזה על כך)
תאמיני או לא מבחינתי אין לחלוטין אלימות בבדסם. לא רואה את זה כך ומעולם לא חשבתי על זה כך.

Lady Lace

New member
קוראת פה ופתאום שמתי לב

לחתימה שלך.

זה אומר הרבה, במעט מילים.

Lady Lace

New member
זה לא אתה כתבת?

אני אומרת פה משהו טוב. תסיג את הסוסים שלך.

כתבת שם חוק בסיסי, שמעיד על האופן שבו אתה רואה את המסגרת של היחסים הבדסמים - לפחות באוזניי מעיד - והוא מכבד ולא אלים בכלל.

כן כתבתי

אבל בטוח שמישהו כבר אמר את זה לפניי.
ולא חשבתי שאת אומרת משהו רע אבל את יודעת שני יהודים זה בערך תשע דיעות עוד לפני החתול שעומד בצד.
וכן לראייתי נשלטת היא תמיד נשלטת. ושולט לא תמיד שולט. הוא שולט רק כש... מישהי מחליטה למסור לו את השליטה.
וכן אני מכבד נשלטים ונשלטות הרבה יותר ממה שאני מכבד שולטים ו"מאסטרים"

האלימות היחידה בבדסם זה כשמרביצים לשניצל יחד..

Lady Lace

New member
למה להגיד שניצל

&nbsp
ככה פתאום באמצע היום.
זה עושה אותי רעבה.
&nbsp

אהה

כי בדיוק הכנו שניצל..
עם סלט כרוב
סלט חריף
אורז
רוטב צילי
ואפויים קטנים וטעימים.

רעבה?.

אהה חכי

תכף ארוחת בוקר...

בעיקר אם מדובר בזוג טבעוני

תקשיב - קראתי את הדיון בינך ובין אלון, וסה"כ נראה שכולנו אכן רואים עין בעין.
&nbsp
בנוסף, קראתי גם את החתימה שלך, שבה כתבת בדיוק את מה שכתבתי בעצמי בדיון אחר לפני כמה ימים - לגבי זה שהנשלטת היא זאת שבעצם קובעת, בהרבה מובנים (הנה לינק: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=507&messageid=178866159).
&nbsp
וזה מנוגד לגמרי לרושם שנתנו דבריך הקודמים, ומסביר למה אתה לא באמת מסוכן ואיך אף אחת לא נפגעה אצלך. אבל כך בהחלט נשמע והשתמע ממה שכתבת בהתחלה, אז אולי אתה יכול להבין למה זה הקפיץ את מיצי, סיגלית, אותי ועוד.

למעלה