גבולות זהובים

"אתה נתת סטירה לאחי כשאני לא הייתי אצלו..."

תזהרי לאמא שלי אני עדיין תינוק..

:)

A לוןA

New member
לא יודע מה קורה אצל אחרים

אצלי כשהיא קשורה ועם גאג יש לה ביד פעמון.
&nbsp
וכן, הבנתי כבר שלמרות ההתבטאות ההתחלתית שהיתה נשמעת לי בעייתית- אנחנו בעצם אומרים די אותו דבר, סה"כ.
&nbsp
(ומאחר ואנחנו מנסים לשמור על פורום נקי ומכובד רק נסכם ביננו שהקשר בינם לבין איך שאני רואה בדסמ מקרי לחלוטין, ונשאיר את זה ככה., כדי שהמנהל לא יתעצבן פה...)

Kraken

New member
"ואם השולט מספיק קשוב. מספיק רגיש הוא לא צריך את המילה הזו."

איזו התבטאות שחצנית.
אני לא אקבל את זה גם אם תגיד שאתה שולט בתחום הטלפתיה ועברת קורס אצל אורי גלר.
זה כמו שתגיד שאין צורך במושב בטיחות לילדים בזמן נסיעה כי אתה נהג מצוין.
&nbsp
יש דברים שאינם בשליטת השולט ובנוסף, גם השולט הקשוב ביותר בעולם לא יכול תמיד להרגיש בצורה אבסולוטית את הנשלטת כדי להבחין באמת כמה היא במצוקה במצבי קיצון.
כך למשל פעילות מינית שמהווה אתגר מבחינת הנשימה. לא מעט אנשים נפגעו פיזית מחוסר אויר בזמן סקס. אפילו אלה שחנקו את עצמם (מדי כמה זמן מופיעה בעיתון ידיעה על אחד כזה)
&nbsp
מי שעוסק באומניות לחימה יודע שמדריך מנוסה (שעוסק בזה כמקצוע) תמיד יבקש מהתלמיד לומר לו כשהוא מרגיש כאב חריף או תחושה לא רגילה. אפשר לומר שהדבר שקול למילת בטחון מפני שאימון אינטנסיבי תמיד כואב ומתאמן מנוסה יודע (בדרך כלל) מתי הוא מגיע לגבולות הפיזיים של גופו.
&nbsp
מנגנוני בטחון אינם קיימים סתם.

אז לטעמך... אני שחצן.

אז..?
הכול תחת שליטת השולט. ו א ח ר י ו ת ו ! מי שלא יכול לקבל את זה שלא ינסה.
ואני אגלה לך משהו.. אם הנשלטת במצוקה. רוב הסיכויים שאו שהיא כבר לא קולטת מה קורה. או לא מסוגלת להזהיר.
דרך אגב ב"משחקי נשימה" אני לא משחק. אני מקווה שגם אתה לא..
מעל 20 שנה שאני בעסק. ועד היום.. אף לא מקרה אחד. הייתי אומר שזה נותן חוזק למילים שלי.
מילת בטחון היא לא מסתור ל"שולט" שבקרות מקרה... יגיד "אבל היא לא אמרה מילת בטחון"
הרוב משתמשים במילה הזו כמסתור או כמקור למניפולציות זולות..

מנגנוני הבטחון הפלשתינים קיימים.. והם סתם...אז?

Kraken

New member
20 שנה

20 שנה בנו פה גשרים ובסוף אחד נפל.
20 שנה בנו פה אולמות חתונות ובסוף רצפה קרסה.
20 שנה בנו צוללות גרעין ובסוף אחת הרגה כמעט את כל מי ששט בה.
&nbsp
שאמשיך?
זה שעדיין לא גרמת נזק לא אומר דבר לעתיד, וגם אם לא גרמת נזק מיידי לנשלטות חסרות האונים שלך (אתה הרי מחליט), מעניין איזה נזק נפשי גרמת לנשלטת בזמן שהיא הרגישה שהיא לא יכולה יותר ואתה עדיין לא הבחנת בזה ( גם אם זה לזמן קצר).
&nbsp
ולא, אני לא משחק במשחקי נשימה כמו שאני לא משחק ברולטה רוסית.

תגיד..

חמוצים אתה יודע לעשות...?

להתווכח עם אנשים נעולים.. לא בא לי בטוב.
הטיעונים שלך מתאימים לכיתה ב...גג ג
ואין לך מה לדאוג... קהל היעד שלי שונה ממש שונה ממה שאתה מחפש.

Kraken

New member
"הטיעונים שלך מתאימים לכיתה ב...גג ג"

כן... זו באמת רמה גבוהה.
&nbsp
לא באמת מעניין אותי מה אתה מחפש, מעניין אותי שאתה אדם מסוכן או לפחות אדם מסוכן בפוטנציה.
מעניין כמה נשים עם טראומות השארת מאחוריך פשוט כי החלטת שהן לא באמת מבינות בעצמן שהן יכולות יותר.

נימפית1

New member
נראה לי

שפיספסת משהו לא?
כשהנשלטת מבקשת לעצור זה קורה.
אז מה ההבדל בין לומר אדום או עצור או כל דבר אחר, זה בכלל לא משנה מה המילה או איך נקרא לה?
נסחפת.

Kraken

New member
לא נסחפתי

איך זה קורה אם הוא מחליט אם צריך לעצור או לא? מה שווה מילת הביטחון?
&nbsp
נשלטים מגיעים ממקומות שונים. חלק מסתם רצון להכיר את התחום, וחלק ממקומות הרבה יותר קשים שיכולים לגרום לתופעות לוואי לא פשוטות במקרה ונעשו מחוסר ידע של השולט במצב זה של הנשלט.

נימפית1

New member
מציעה

לך לקרוא את כל השרשור מהתחלה.
ממש את כל ההודעות ואז תבין שגם ללא מילת בטחון מפורשת יש בטחון מפורש.

Kraken

New member
אשמח

אם תפני אותי למקום המפורש.
אם יש בטחון מפורש אני לא אהסס לאכול את כובעי ולהתנצל.

נימפית1

New member
עצלן

קשה לענות לשאלה שלך אבל אגיד ככה.
יש נשלטות שאני מתרחק מהן כמו מאש. אני אשב לשוחח איתן בכייף אתן כתף אתן מילה. לעולם אבל לעולם לא סנטימטר יותר.!
כל נשלטת איתי שתגיד לי לעצור. לא משנה מה הסיטואציה אעצור בשנייה. (אני מקווה שזה לא נוגד לך)
אני לעולם לא חושש כי לעולם לא אהיה אנס. הכול מבחינתי מוגדר ומונח על השולחן מראש.
ואתה יודע מה גם אם תהיה עם אישה והיא לא אמרה לא..והיא תחליט להגיש תלונה על אונס.. כמעט בטוח שלא תוכל להתגונן.
אני חושב שבסופו של דבר כשהאמון הוא הדדי. כשגם לשולט יש אמון מלא בנשלטת לא מגיעים למקומות האלה.
מצד שני כן סיימתי קשר עם נשלטת שבדיעבד התברר לי שחבל זז במהלך תלייה והכאיב לה אבל לא טרחה להודיע לי כי חששה שאפסיק.

Kraken

New member
לגמרי עצלן

ראיתי את "כל נשלטת איתי שתגיד לי לעצור..." וזה אכן עונה למילת בטחון אבל סותר את שאר הדברים שנאמרו על ידי ידידנו.
&nbsp
אז יש מילת בטחון או אין מילת בטחון???

נימפית1

New member
זה

באמת משנה איך קוראים לזה?
מה שחשוב הוא הלך הרוח הכללי ולכן לפני התפרצות רצוי לקרוא את החומר הנלמד.

כובע טמבל או כובע קש?

Kraken

New member
אני צריך לעבור על הכל בצורה מסודרת

אבל יש סיכוי טוב שאכן טעיתי.
קבלו שניכם את התנצלותי הזמנית (משאיר לעצמי נתיב חרטה).

למעלה