גאייה...קראי מעניין...

חתולים זה בריאות ../images/Emo67.gif

החתול שלנו רק הכניס אותי למתח ולקריזות כבר כתבתי עליו פעם והנה שוב מביאה את מה שעשה החתול הנפלא שלנו חותמת חתול ערב שישי, אנחנו מארחים 15 איש לארוחת ערב, ערב של פשטידות, גבינות ויין (ארוחת ערב חלבית), עבדתי כל הבוקר בהכנת הפשטידות, היו 6 פשטידות כל אחת יותר טעימה מהשניה (תודה לקובי בר על הספר הנהדר הזה של הפשטידות)... טוב... ארגנתי הכל על שולחן פינת האוכל וכיסיתי אותם במגבות מטבח, שיהיו כך עד הערב והלכתי לישון את הסיאסטה המיוחלת של יום שישי, התעוררתי מהשינה, הכנתי לעצמי כוס קפה והתחלתי לארגן את הסלטים... ניגשת לפינת האוכל להביא את הפשטידות לחימום ו.... חשכו עיניייייי מרימה מגבת מטבח אחת ויש עליה עקבות.. מרימה את השניה וגם עליה עקבות... מרימה את השלישית וגם עליה עקבות... סימן ברור שהחתול הסתובב לו בנחת על הפשטידות שלייייייייייייייייייייייי על כל הפשטידות היו חותמת חתול (כאלה עקבות כמו שעל חול רטוב)... כמעט התעלפתי... מה אני עושה עכשיו... עוד שעה מגיעים האורחים והפשטידות שלי עם חותמת חתול... ולא אחת.. כמה... הסתובב לו החתול בנחת על הפשטידות שליייייייייי בא לי לתפוס החתול ולחנוק אותו... איכשהו, ניסיתי ליישר/לסדר/לתקן אבל היה בלתי אפשרי לעשות משהו... הגיעו האורחים, הכל מוכן על השולחן, התיישבנו ועל הפשטידות "חותמת חתול".. הסברתי להם בהומור מה קרה ושהיה עליהם מגבות אבל... אף אחד לא נגע בפשטידות האלה, הייתי צריכה להוכיח שאכן לא נגע ישירות על הפשטידה... ואני אכלתי והכרחתי את הילדים ואת בן זוגי שיוכלו מהם... עונש על כך שהם רצו את החתול בבית... רק מאוחר יותר אחרי שכולם עזבו, ואני כבר נרגעתי פרצנו כולם בצחוק על "חותמת החתול" נ.ב. למה אי אפשר להעלות תמונות בפורום???

s h o o s h a

New member
למה אי אפשר להעלות תמונות לפורום?

כי עשרות, אולי מאות ואלפים, של מועמדים, צובאים על דלתות הנהלת תפוז, דוחפים ונלחמים זה בזה, בכוונה לנהל אותו והנהלתה טרם החליטו על מי יטילו את התפקיד הכבד והאחראי. ועד שלא ימונה מנהל לפורום- אין תמונות ואפשר "לחגוג" אלו היו 60 שניות על "למה אי אפשר להעלות תמונות לפורום?"

s h o o s h a

New member
אחד מתפקידיו החשובים של מנהל פורום

לנהל את התמונות והתכנים. מה שלא נראה/ נקרא תקין - יימחק לאלתר. מאחר ואין מנהל/ת - הנהלתה לא לוקחת סיכונים ומסירה את האופציה להעלות חומרים שאינם 'ראויים'. מענין אם היא גם מבקרת את התכנים. למה נדמה לי שלא ממש? תפקיד בעל אופי אחראי, גדול ובעל משמעות רבה- כבר אמרתי? ועדין, עשרות, מאות ואלפים נלחמים על התפקיד וטרם נמצא יורש למנהלנו הקודם.

אההההה

הבנתי... ואיך זה שיש עשרות מאות ואלפים שנלחמים על התפקיד וטרם נמצא יורש, כל כך קשה להתקבל לנהל פורום הכרויות 50+
סתםםםםםםםםםם תודה על ההסבר

ben 911

New member
../images/Emo12.gifמיקי בת אני מתפלא עליך..קצת יצירתיות הייתה

פותרת בן רגע את הבעיה.. במקומך הייתי מדגיש את "חותמת החתול" בעיפרון... ומפזר בתוך כל "חותמת" נצנצים..
זה היה נראה כמו קישוט מקורי ומדליק.
האורחים היו טורפים את הפשטידות יחד עם החתול.

חתול לא ניתן לאלף

החתול הוא בר אילוף לכן הוא עושה מה שבראש שלו מקווה שלמדת את הלקח , פעם הבאה משאירים אותם בתנור או עם מכסה קשיח בחדר עם דלת סגורה שהחתול לא יטייל על האוכל שאת רוצה להגיש למרות שחושבים שחתול הוא נקי הוא מעביר מחלות אחת מהן שמסוכנות לנשים בהריון ועלולה לגרום להפלות אני מאמינה שחיות מחמד צריכות לגדול בחצר לא בבית שלנו

למעלה