גאייה...קראי מעניין...

גאייה...קראי מעניין...

פסס..פסס.. רק בריאות! צילום: שמואל דברת תרגיעו באדבות: צער בעלי חיים ת"א מקטין את הסיכון להתקף לב. חתול באדבות: צער בעלי חיים ת"א מחקר: חתול מפחית הסיכון בשליש להתקף לב או שבץ מיאו, חתולה: מחקר מקיף שנערך בארצות-הברית מצא כי בעלי חתולים נמצאים בסיכון מופחת בשליש ללקות בהתקפי לב ושבץ מוחי. ההשערה: החתול מפחית מתחים ובכך מוריד את לחץ הדם ומפחית את הסיכון למחלות לב וכלי דם ד"ר איתי גל פורסם: 20.03.08, 15:01 אמצו חתול: הוא לא רק יקרע את הספה וימרוט את הכריות אלא גם ישפר את בריאותכם. מחקר חדש שכלל אלפי מבוגרים בארה"ב מצא כי אלה שגידלו חתול כחיית מחמד בביתם היו בסיכון מופחת בשליש ללקות בהתקפי לב ושבץ מוחי. המחקר הוצג באחרונה בכנס שבץ בארצות הברית. על פי ההשערות, החתול מפחית מתחים וחרדות ובכך מוריד לחץ דם – אחד הגורמים המשפיעים על סיכון ללקות במחלות לב וכלי דם.

ש ר ה לה

New member
ערדי, אני אחרי שלוש שעות שינה בלבד ב48 השעות

האחרונות...... שילוב של ביזנס עם פלג'ר..., עירוב של מח עם לב, צער וכאב עם שמחה גדולה.., ועכשיו שוב חייבת ללכת לחובותי.... איך מגיעים לשינה נינוחה ולא מופרעת?
ולסיכום שאלה: האם הגודל קובע?

ש ר ה לה

New member
שרושקה אכן היתה עייפה ומבולבלה וחשה צורך עז ל

ל.....? נווווווו באמתתתתתתת.... האם חייבים להתיחס בכבדות לכל שטות שאני או מישהו אחר פולט????... באמת הייתי במצב של כמעט שיא הפעילות אחרי יומיים בהם כמעט לא ישנתי... (לא היה סקס
).... מודה... היום יש שוב תשישות קלה כי אני מארחת למופת בשבת הזאת, גם של הבנות שהגיעו לשבת הביתה כדי לחגוג יומולדת לאבא שלהן ולאחות הקטנה שלהן מנישואיו השניים...., ומי מכין יומולדת הכי טוב? כמובן שאמא. אז מביאים את כל 'החבילה' לבית של אמא... (אישתו לא באה כי היא היתה בסוף משמרת שניה מתוך שלוש שעשתה באותו היום... מתי לכל הרוחות היא דואגת לילדה שלה? לא מפתיע שאני מתפקדת כאן נפלא כסבתא 'תותבת'...) היום. יוצאים כולם לצעדת הגילבוע לראות את ה'אין אירוסים'... ואילו אני נשארת לשמור על הבית ולכבס את כביסת החיילים שהגיעו הביתה לשבת..... שבת שלום לכולנו

אני מקנאה בך שהגעת למצב

שאת יכולה (נפשית) לערוך יום הולדת אצלך לאקס ולארח את אשתו (שהבנתי שאם לא היתה אחרי משמרות כן היתה באה) . אני לפני שבועיים, בנסיבות לא נעימות, הגעתי למצב שאני יכולה להיות באותו חדר עם החברה של האקס בלי לדבר איתה. עוד ארוכה הדרך שאטרח לחגוג לו או לארח אותם אצלי . אשמח כשאגיע לשם . מזל טוב לאקס שלך ולביתו

חמודה..זה הכל עניין של זמן...

אמנם לא חייב להיות "הדבק" הזה..אבל לעיתים נוצרים מצבים שאין ברירה....גם לי היה "הכבוד" ביום ההולדת של הפשושים כשסבא שלהם בא עם זוגתו...[חגגנו אצל אמא שלו] אני דווקא מאוד שמחה בשבילו...שמצא סוף סוף משהיא ושהוא לא לבד ...היה לי עונג עילאי לראות ולחוש כיצד זוגתו בוחנת אותי מכף רגל ועד ראש....ולהכניס אותה קצת ללחץ ...למרות שבנינו ממש אבל ממש אין לה מה לחשוש...ממה שילדיי ספרו לי שהם קצת בקשר יותר איתו...שכמו אומר הפתגם כושי לא הופך את עורו ומר את חברברותיו והוא נשאר עם רוב ההתנהגויות והמנהגים שאני סבלתי מהם...

כל הכבוד לך ערדיני..דרך אגב מה שלומך../images/Emo140.gif

זה רק מראה שאת גדולה מהחיים..כמו שורדה רזיאל היתה אומרת..........

ש ר ה לה

New member
אל תבינו לא נכון. איש לא הכריח אותי לחגוג לו

לחגוג לו (לאקס) יומולדת בביתי. הבנות המשותפות ביקשו יפה , כיון שאני עם האקס בקשר ידידות טוב, לא התנגדתי כלל. ובאשר אליה (האישה הנוכחית) היא כבר היתה מוצאת תרוץ טוב כדי לא לבוא.... ההיגיון שלה הוא היגיון מאווווד מוזר..., היא העדיפה לבוא איתו למסיבת ברית המילה של הנכד הראשון של אחותי, ולהשאיר את הילדה הקטנה בבית. הילדה הקטנה ביקשה להישאר בבית כי היתה פה פעילות יצירה מיוחדת לילדים לטו בשבט.... הילדה נשארה לבד בבית..... מדובר בילדה בת 7 משבוע שעבר. לדעתי זה גובל בפשע...

גאיה ק

New member
תודה ערדניקית.

לא מצויין בזכות מה ואני ראיתי כתבה על מחקר שבו מצויין כי ללטף חתול משפיע לחיוב. אולי מדובר באותו מחקר ? אני בעוונותי לא כל כך מלטפת חתולים גם לא את החתול שלי אז זה לא רלוונטי.

ben 911

New member
כתבתי פעם שיר הקשור לנושא..../images/Emo54.gif

פוזה? או סתם פרוזה? יושב אני מול צג הקופסה. חתולה על בירכיי קפוצה נעוצה. מלטף אותה, ליטוף רך. בעדינות כדי שלא תיברח. הליטוף אומרים משפר. את דפיקות הלב מאפשר. טחול כליות ריאות מרחיב. אוי כמה שזה מטורף וחביב. ציפורניה אמנם דוקרות את בירכיי. אך גווה מחמם את עטרת אשכיי.

ben 911

New member
שוווו סובוח? ../images/Emo4.gif

כתבתי את זה לפני שנה.

שמרת במגירה

מתי מתי מתי נוכל להכנס לבלוג שלך ושם יחכו לנו אמרות השפר, ומשחקי החרוזים שלך והכי הכי הסיפורום עם הקריצה שלך שבטוחה שיהיו להיט בבלוגיה

ben 911

New member
../images/Emo9.gifנסיכה, בינתיים הכל שמור על הדיסק און כי...

כי בינתיים זו הכספת שלי.
עבור העידוד והמחמאות.. אבל באמת שאין לי זמן רב להתעסק עך הבלוגיה.
כי יש לי הרבה בלוגים על הראש.
הנה עוד מעט ייתקשר הבלוג מהעבודה ויבקש שארד למטה לאוטו.

שבת שלום ובקר אור

השעות שאתה עירני איש יקר אני רק מסתובבת לצד השני בבוקר האמתץ אין שם עבודה קשה העתק הדבק אשר ושלח זהו זה זה גם נשמר בבלוג

למעלה