גאווה לאומית

MichelleS

New member
קודם כל זה תחזרי

לא תחזור. אני לא מתיימרת לפתור את בעיית המחבלים המתאבדים. וכמו שאמרתי, לא ראיתי יהודים מתאבדים, וטוב שכך. כמו שאני לא אכליל ואגיד שכל היהודים הם עובדי אלילים, גם אתה לא יכול להגיד ככה על הערבים. וזה המסר שהתקבל מההודעות שלך..

Deathatred

New member
אני מציע שתקראי בדיוק מה שכתבתי

כי הנה הטענה שכתבתי בקשר לעבודת אלילים בקרב הערבים: >> הרשות הפלשתינית מוצפת בעבודת אלילים, קוראים לה "פולחן השאהידים". עוד דוגמה: ערפאת הוציא בול עם תמונה של הבעל (אליל כנעני קדום). <<

הרשות הפלסטינית לא מייצגת

את כל הערבים. תן לי בבקשה, אם אתה יכול, עוד דוגמאות ל"עבודת אלילים".

Deathatred

New member
פולחן השהידים

גלש גם לשאר מדינות ערב. כמו כן, פסלי הרודנים במדינות ערב זו לא עבודת אלילים? תוכל לומר שהם מפחדים להתנגד אבל האין זה מצווה אצלם להילחם באלה שמכריחים אותם לעבוד עבודת אלילים? תתפלא שדווקא המדינות המוסלמיות ביותר הן לא ערביות, כמו טורקיה, אינזונזיה ומלזיה.

עבודת אלילים=פסלי רודנים?..

הם לא בדיוק סוגדים לזה.. ואין להם גם אפשרויות להתנגד... וזה לא רק במדינות מוסלמיות; זה בכול דיקטטורה (כמעט)... פולחן אישיות של המנהיג...

pelegs

New member
רגע רגע רגע...

חשבתי שהאיסלאם היא דת כוחנית שדוגלת באלימות ובג'יאד, הלא כן? (או שאתה לא טענת את זה, ואז קבל את התנצלותי הכנה).

Deathatred

New member
האיסלאם בהחלט התחילה

כדת של מלחמה ומוחמד ייסד את האימפריה שלו בחרב דרך כיבושים. היום, רוב מטיפי האיסלאם בארצות ערב מטיפים לג'יהאד מעוות ורצח. בעקרון, ג'יהאד היא מלחמה רק כנגד אלה שמונעים ממך לקיים את מצוות האיסלאם ורק נגדם יש חובה להילחם. אך כהני האיסלאם עיוותו את הכל ובמקום להטיף לצדקה (זכאת) ודבריםאחריפ הם רק מטיפים לרצח ולשנאה. האיסלאם היום כפי שכהני הדת מעצבים אותו היא דת של אלימות וג'יהאד (למעט ארצות כמו טורקיה ואינזדונזיה ומלזיה בה יש איסלאם אך לא איסלאם ערבי).

omer123456

New member
ועם ישראל

לעומת זאת עלה לישראל והיה צריך להשמיד את כל מי שיושב פה..הסיבה היחידה שהיהדות לא הטיפה לרצח מעולם היא מכיוון שמעולם היא לא שלטה בקנה מידה כזה בכל כך הרבה אנשים...זה לא קשור לדת, זה קשור לאנשים, זה הטבע של האנשים וכל מאוד לגרום לאנשים להאמין בכל מיני דברים(לך תוכיח שלשהאיד לא מחכות 72 בתולות = לך תוכיח שאין אלוהים) ,ועובדה שגם כשאנחנו שולטים בקנה מידה קטנה בעם אחר אנחנו לא הכי הומניים...

Deathatred

New member
לא נכון

א. זה שלא הכרסנו מלחמת שמד על אף אחד זה עכשיו עומד נגדנו? ב. תראה לי כיבוש יותר הומני בבקשה.

omer123456

New member
אממ

אני לא מכיר כיבוש יותר הומני..אני גם לא מכיר שואה יותר הומנית.אז מה?

Deathatred

New member
תחשוב לפני שאתה כותב

להשוות את מה שקורה בשטחים לשואה זו ניבזות וטימטום. תתסכל מה הרוסים עשו ועודים בצ'צ'ניה, תסתכל מה הסובייטים עשו במזרח אירופה, תסתכל על מה קורה בנפאל. אתה לא מכיר כיבוש יותר הומני - מסקנה: אנחנו הכובש הכי נאור שיש לפלשתינים. כל עם אחר היה שוחט אותם כבר ממזמן.

omer123456

New member
חבל שאתה לא מקשיב לעצמך קצת

לא השוותי את הכיבוש לשואה, רק השוואתי את המשפט האירוני ביותר שכתבת" לא ראיתי כיבוש המוני יותר" למשפט שאני כתבתי "לא ראיתי שואה הומנית יותר" , כמו בכל ההודעות שלך אתה יודע למצוא את הדברים הכי לא רלוונטיים אבל אני שמח שאתה לא נהנה, אני לא מבין את הטמטום של האנשים בכך שהם תמיד מביאים את אלה שיותר רעים מהם,הרוסים יותר רעים מאיתנו, אז מה שאנחנו עושים זה בסדר,כאילו,תחשוב איזה מסכנים הם היו אם הרוסים היו פה במקומנו! - במקום זה,אולי תנסה להיות בסדר בלי קשר לכולם? הרי כל העולם פועל לפי ההגיון הזה (הגיון?!?) ,אם אנשים היו מפסיקים לנסות להצדיק את מעשיהם בצורה הזאת, הכל אולי היה נראהי ותר טוב, תחשוב נגיד על רוסיה שתמיד יכולה להגיד שהנאצים היו הרבה יותר גרועים ממנה, זאת הצדקה למעשיהם?!? תחשוב לפני שאתה כותב.

Deathatred

New member
לא הבנת כלום

שהיית צה"ל בשטחים כרגע היא כורח ביטחוני. בתנאי הלחימה שנכפו עלינו אנחנו עושים את המקסימום שאפשר כדי לא לפגוע באזרחים ולהיות הומנים. כאשר אתה בוחן את או שופט את מעשיו של מישהו עליך לבדוק את האילוצים שהוא נתון בהם. לדרוש משהו בלתי-אפשרי ואז לומר שממי שלא ביצע את הבלתי-אפשרי הוא לא מוסרי זה פשוט לא הוגן.

MoonShield

New member
לדעתי אתה לא הבנת

שהיית צהל בשטחים היא לא כורח בטחוני, ותנאי הלחימה לא נכפו על אף אחד. נכון, צהל עושה את המקסימום שהוא יכול כדי לא לפגוע באזרחים. ולכן האשמה היא לא בצהל, אלא בדרג המדיני שהכניס את צהל לשטחים, למצב שבו ידוע שיהרגו אזרחים חפים מפשע מלכתחילה (ואני מדבר גם על הישראלים שימותו בעקבות הכיבוש) לצאת מהשטחים ולהגן על המדינה בקו גבול מוגדר זה מאד אפשרי והרבה יותר יעיל מהשיטה הנוכחית.

Deathatred

New member
תשובה

>> שהיית צהל בשטחים היא לא כורח בטחוני, << היא כן. 1. זו הוראת הממשלה. 2. השהייה בשטחים חיונית ללוחמה בטרור. ראה את ההבדל בין פסח אשתקד לפסח השנה. מה נשתנה? >> ותנאי הלחימה לא נכפו על אף אחד << צה"ל לא בחר אויבים שבוחרים להתחבא בלב אוכ' אזרחית ומשתמשים בילדים שלהם כמגן אנושי ושולחים אותם לזרוק מטענים ולמות בטלוויזיה. הלחימה האורבנית נכפתה עליו כי כך בחרו המחבלים הפלשתינים להילחם - למה החמאס יורה טילי קאסם מריכוזי אוכלוסיה? כי הוא יודע שצה"ל לא ימחק את האזור בהפגזה ארטילרית. בתנאיו שכפו עליו צה"ל עושה את המקסימום.

Yanchu

New member
סוף העולם קרב ובא!

וביותר רצינות, אתה מדבר על כך שעם ישראל שרד במשך שנים, במשך דורות, במשך מאות ואלפים. ולמה שרדנו? יכול להיות שסתם כל פעם ניצלנו במקרה, שהמזל רדף אותנו לאן שהלכנו. יכול להיות שהאלוהים הוא הסיבה לכאן ששרדנו. על כל הפנים, יש עוד סיבה. *אמונה*. עם ישראל, לאורך דורות ושנים, חי והאמין שהוא יכול לשרוד. לפעמים הוא ניסה לשרוד בצורה טיפשית (ע"ע מרד נגד הרומאים- שהסתיים בכישלון צורב והיווה סכנה להמשך חיי היהודים), ולפעמים הוא מצא את הדרך החכמה לפעול, לא דווקא בכוח. ועם ישראל, זה ששרד והפך לאימפריה, זה שעבר את פרעה, עם ישראל עדיין קיים. נכון. אבל השאלה אם הזלזול שאתה נוקט נגד האימפריה הרומית (להזכירך לא התגברנו על האימפריה, אלא כמעט נכחדנו על-ידם. ורק בזכות הברברים שפרצו מסקנדינבייה האימפריה החזקה בתבל נפלה), הזלזול שאתה נוקט נגד האימפריה המצרית, האימפריות האחרות שקמו ונפלו- האם הוא מוצדק? לא. למרות כל מה שעם ישראל עשה, זה לא משתווה בהכרח לאימפריה הרומית. אימפריה ששלטה במשך מאות שנים על רוב רובו של העולם דאז. אימפריה שעברה מנהיגים חזקים ומנהיכים חלשים. אימפריה שהתפתחה בשני אנשים וזאבה. הזלזול אינו מוצדק. עם ישראל לא התפתח מן הזלזול שעליו אתה מדבר ("האם מישהו מדבר היום לטינית???"). לא מזה הוא התפתח. למרות מה שכתבת, ואולי בגלל, אל לנו לעצום עיניים. אנחנו חייבים לפקוח אותם. אם לא נחשוש, אף במידה קטנה ביותר, לקיומינו- לא נוכל להמשיך להתקיים. וזה מכיוון- שעם שעוצם עיניים ובטוח שהוא גדול וחזק, בגלל מעשי עבר, עם כזה סופו להתנפץ על הגלים והלהשחף איתם... ובעצם לא להיות קיים. אז בסדר, אימפריות נפלו, אימפריות קמו. אנחנו שרדנו. זו הסיבה, שלפיה אנו כן צריכים לחשוש לגורלינו, להסתכל אחורה, ללמוד מהטעויות, להסתכל קדימה, ולראות עתיד.

PeAcE OuT

New member
יש ב"נאום" הזה שלך משהו שמציק לי...

זה נראה לי, ותקן אותי אם אני טועה, שאתה סומך על ה' יותר מידי... אתה אומר שניצלנו תמיד בזכותו וננצל גם בעתיד בזכותו, לא בהכרח... כשה' שולח לך סירה להצלה אתה זה שחייב בסופו של דבר לעלות על הסירה הזאת כדי לא לטבוע! זה נחמד שיש לך על מי לסמוך (למרות שאני אישית לא ממש סומך עליו), אבל אל תסמוך עליו בעיניים כל כך עצומות... נצל הזדמנויות, חפש את הדרך החכמה, תסתכל מעבר... וד.א מי אמר שהמורל שלנו נמוך? כולנו כאן עדיין חוגגים, יוצאים למסיבות, הולכים לקניות, וחיים נורמלי! דווקא את המורל שלנו לא ישברו!! ומשהו אחרון לסוף... וזה משהו שמבטא את דעתי האישית בלבד. לדעתי, ערפאת לא יהרוג אותנו, גם לא המתאבדים, לא סוריה, לא "חרם" ערבי כלשהו, ולא שום דבר חיצוני אחר. היחידים שיכולים לפגוע בנו זה רק אנחנו עצמנו... ואת זה אנחנו עושים כל כך טוב בזמן האחרון, וחבל...

יישר כוח ידידי!

יפה אמרת. אנו אומנם צריכים להאמין ב ה' ולסמוך עליו אבל אם לא נעזור לעצמנו אף אחד לא יעזור לנו. ה' שולח לנו את הגלגל הצלה אך אם לא נעלה עליו לא יעזור שום דבר-נטבע!

למעלה