גאווה לאומית

גאווה לאומית

*זה ארוך אבל שווה לקרוא!!! שלום חברים, מי אם לא הטלוויזיה והתקשורת גורמים לנו לחשוב שקץ העולם קרב ובא. רק לפני 60 שנה הובלנו כצאן לטבח! ללא צבא ! ללא מדינה ! לפני 55 שנים שבע מדינות ערביות הכריזו מלחמה על מדינת היהודים הקטנה, שהייתה אז רק בת כמה שעות!!! היינו אז 650,000 יהודים שהיו צריכים לעמוד מול כל העולם הערבי(ללא צבא, וללא חיל אוויר אדיר). היו אז רק אנשים חזקים שלא היה להם לאן ללכת. לבנון,סוריה,עיראק,ירדן,מצרים,לוב,ערב הסעודית תקפו כולם יחד. המדינה שניתנה לנו ע"י האומות המאוחדות הייתה 65% מדבר.המדינה החלה משריטה קטנה על הגלובוס לפני 55 שנה. נלחמנו נגד קואלציות שונות שרקמו מדינות ערב, מצוידות בנשק חדיש שסופק ע"י ברית המועצות(דאז) ולמרות זאת ניצחנו!!! היום יש לנו מדינה, יש לנו צבא, חיל אוויר מהטובים בעולם, מייצאים מליונים "אינטל,מיקרוסופט וimb מפתחים את מוצריהם פה. הרופאים הישראלים זוכים בפרסים בינ"ל על פיתוחים בתחום הרפואה. אנו מוכרים תפוזים, ירקות ופרחים למדינות שונות בעולם. ישראל שלחה שלושה לווינים לחלל ואסטרונאוט אחד והיד עוד נטויה. אנו יושבים בגאווה עם ארה"ב המונה 250 מיליון אנשים, עם רוסיה המונה 200 מיליון אנשים, עם סין המונה 1.1 ביליון אנשים, עם הארופאים-אנגליה , צרפת, גרמניה המונות 350 מיליון אנשים. המדינות היחידות בעולם שהצליחו לשגר משהו לחלל. ישראל כיום שייכת למשפחת המדינות המחזיקות ביכולת גרעינית-ארה"ב רוסיה סין הודו ואנגליה( אנו לא מודים בזאת אך כולם יודעים!) לחשוב שרק לפני 60 שנה הובילו אותנו בבושת פנים, חסרי אונים וללא תקווה אל מותינו!!! זחלנו מתוך האפר של אירופה העולה באש, נצחנו את המלחמות שלנו בארץ שניתנה לנו עם כמעט שום דבר בידנו. חבר'ה, בנינו אימפריה מכלום!!! אז מי זה לעזאזאל אדון עראפת (או אבו מאזן)שיגרום לנו לפחד, שיגרום לנו להיות מבועטים??? הצחקתם אותי!!!!! את פסח כבר חגגנו אך אל נשכח על מה היה כל הסיפור... התגברנו על פרעה !!! התגברנו על היוונים !!! התגברנו על הרומאים !!! התגברנו על האינקווזציה בספרד !!! על הפוגרומים ברוסיה!!! שרדנו את היטלר ימח שמו ואת השואה !!! הבסנו את צבאות ערב !!! שרדנו את סאדם ואת מלחמת המפרץ!!! לכן, קחו את העניינים בקלות ובפרופורציות הנכונות. גם היום יותר מתמיד נתגבר על כל אוייב שיקום עלינו. לא משנה על איזה פרק בהיסטוריה היהודית נסתכל, מצבנו לעולם לא היה טוב יותר!!! לכן, זקפו ראש וזיכרו שכל מדינה או ישות שניסתה לשים לנו קץ ולהשמידנו בסוף נעלמה מן המפה, ואנחנו עדיין כאן!!! מצריים??? לאן נעלמה האימפריה המיצרית??? יון??? אלכסנדר מוקדון??? הרומאים??? האם מישהו מדבר היום לטינית??? הרייך השלישי??? האם מישהו שמע עליו לאחרונה??? הסתכלו עלינו, העם מהתנ"ך- מעבדות מצרים. אנחנו עדיין כאן!!! מדברים אותה שפה! ממש באותו מקום בזמן הזה !!! הערבים עדיין לא הפנימו את זה אך הם ילמדו שישנו אל אחד!!! ובמידה שנשמור על זהותינו לא ניתן יהיה להשמידנו !!! לכן, סליחה שאני לא מודאג, היסטרי, לא בוכה ולא מפחד אצלי הכל בסדר. בטוח שתמיד יכול להיות יותר טוב אך אל תיפלו במלכודת. התקשורת לא מספרת לכם שמתקיימים פסטיבלים ברחבי הארץ, שאנשים ממשיכים לחיות ולבלות. ממשיכים לפגוש חברים להסתובב בקניונים ולנסוע בכבישים. למה המורל שלנו נמוך??? זקפו ראש!!! הסתכלו מסביב וחייכו!!! להתראות בשנה הבאה בירושלים.

Deathatred

New member
תתפלא

הרשות הפלשתינית מוצפת בעבודת אלילים, קוראים לה "פולחן השאהידים". עוד דוגמה: ערפאת הוציא בול עם תמונה של הבעל (אליל כנעני קדום). הערבים, במידה רבה, נטשו את האיסלאם, עיוותו אותו והפכו מדת שראויה לשמה לתירוץ לרצוח אנשים. פעם כל שליט ערבי התגאה במשוררים ובפילוסופים שישבו בחצרו, והיום? שליטי ערב גאים במחבלים שיצאו מארצם. איך שתרבות נופלת.

Yanchu

New member
טוב...

אותי זה לא מצחיק... ואני בטוח שזה לא מצחיק אנשים דתיים רבים... אז אפשר להוריד את זה, אפילו אם זה נורא מצחיק.

pelegs

New member
ROFL

קבל ח"ח על התמונה

שמות ומספר אנשים אני לא יכול לתת

לך. לפני איזה חודשיים רוני אבידוב העלה לינק לאתר שמסביר על התנועות הללו. הא, אל תשכח את מטעני החבלה שכל מיני תנועות דתיות קיצוניות הטמינו בבתי ספר פלסטיניים.

Deathatred

New member
שמות ומספרים

הסיבה שאתה לא יכול להביא לי כאלה היא פשוטה: אין כאלה. ד"א, גם לפי הסטטיסטיקות המחמירות ביותר של בצלם, מספר הפלשתינים החפים מפשע שנהרגו ע"י אזרחים ישראלים הוא בסה"כ 11. ורוב ה 11 נהרגו בהתפרעויות ספונטניות ולא עקב הסתה דתית מאורגנת.

Yanchu

New member
וואו

מתי פעם אחרונה שהסתכלת בנתונים של "בצלם"? בוא נראה... בשנת 88 כנראה. מצורף קישור לנתוני בצלם, שם אתה יכול לראות בברור שהנתון הוא 138 ולא 11 כנטען... ואגב, משמאל ומימין די סומכים על הנתונים של בצלם, בגלל שהם מאוד אמינים. לעולם לא נמצא טעות בנתוני בצלם, חוץ מהחקירות שבצלם עשה לאמת את הנתונים של עצמו וחוץ מנתונים שבצלם כתב בפירוש שהם לא אמינים בהכרח.

Deathatred

New member
לא טעיתי

כנראה שכחתי לציין שהתכוונתי לנתונים רק עבור המלחמה הנוכחית. http://www.btselem.org/Hebrew/Statistics/Fatalities_Lists/Pal_by_Is.asp סה"כ מספר ההרוגים הפלשתינים ברשימה הזאת הוא 29. אם תנפה את כל המחבלים תקבל בערך 11 הרוגים (אולי 2+ כי עברו מאז מספר חודשים). בכל מקרה, תסכים איתי ש 138 אזרחים ב 15 שנה זה יוצא מעט מאוד ושולל את הטענה שהדת היהודית מטיפה לרצח ויש בה תנועות רצחניות משיחיות משמעותיות (משהו כמו החמאס או הג'יהאד ולא משהו שמסתכם בשני פסיכים עם אקדח).

הגינגי

New member
אתה רק מוכיח שאתה פנאט לאומני

אתה לא משתמש בטיעונים רציונלים להעביר את העמדה שלך, אתה משתמ בעמדה שלך להעביר את העמדה שלך. האיסלאם היא דת מונוטאיסטית, ובעולם קיימות רק שניים כאלו היהדות והאיסלאם, בקשר לנצרות אני מוכן להסכים שהיא לא מונוטאיסתים כדוגמת השילוש הקדוש וכו'.. אפילו הרבנות הראשית לישראל מכירה באיסלאם כדת מונוטאיסטית שמאמינה באל אחד, אפילו שלא בצורה הנכונה. האיסלאם גם לא נופל מהיהדות בקיצוניות שלו ובקנאיות שלו לאל האחד ולדוגמא קיים איסור רציני להציג תמונה או פסל לפי האיסלאם ומושג קדוש אינו מוכר. ובקשר לשאהידים איזה מן טענה טיפשית היא זו שכן אין הם אלים אלא (עם כל הכעס שעובר בי שאני כותב מילים אלו וכמובן שאני לא מסכים עם הגישה הפלשתינאית) גיבורים לבני משפחותיהם. ודרך אגב הרעיון של שהאיד מקורו עוד ביהדות ספר שופטים פרק ט"ו אני חושב: "תמות נפשי עם פלישתים" (דבריו של שמשון הגיבור).

Deathatred

New member
???

א. ההודעה משושרת למקום הלא נכון. ב. האיסלאם במקור היא דת מונותיאיסטית, בפועל - היא לא. פולחן השהידים הוא סוג של עבודת אלילים כשם שהקמעות של כדורי הם גם סוג של עבודת אלילים. ג. מאז שמשון עברו כמה אלפי שנים, לא?

MichelleS

New member
שמשון עדיין רלבנטי

נכון שעברו אלפי שנים מאז שמשון, אבל עובדה שאנחנו עדיין לומדים עליו וכל ילד מכיר את הסיפור. שמשון הוא המקבילה העברית לשאהידים ואני בהחלט חושבת שאנחנו צריכים להיות גאים בכך שאין לי דוגמא יותר עדכנית. אבל העובדה היא שמלמדים את הסיפור בבית הספר ומציגים את שמשון בתור גיבור.. לפי ההודעות שלך הבנתי שכל הערבים הם עובדי אלילים. באותה מידה אתה יכול להגיד את אותו דבר על היהדות: לא רק הקמיעות של כדורי הם פולחן אלילים, אלא גם השתטחות על קברי צדיקים, נישוק מזוזות, הסגידה לאדמו"רים, ברכות למיניהן שרבנים נותנים ועוד.. איך שאני רואה את זה חלק גדול מאלה שקוראים לעצמם מאמינים הם עובדי אלילים. אז אני אקרא עכשיו לכל היהודים עובדי אלילים?

Deathatred

New member
לא כל הערבים עובדי אלילים

אבל חלק גדול מהם בהחלט מעוותים את האיסלאם ומבזים אותו. >> נכון שעברו אלפי שנים מאז שמשון, אבל עובדה שאנחנו עדיין לומדים עליו וכל ילד מכיר את הסיפור. שמשון הוא המקבילה העברית לשאהידים ואני בהחלט חושבת שאנחנו צריכים להיות גאים בכך שאין לי דוגמא יותר עדכנית. << כמה יהודים מתאבדים ראית? רק אחרי שתפתור את בעיית המחבלים המתאבדים המוסלמים תחזור אליי עם שמשון, אוקיי?

למעלה