זו אני וזה מה שהרגשתי שטוב לי
והטענה שלי תמיד הייתה שמי שטוב לו ושמח - אחלה בחלה. אני ממש לא מתקשה לקבל את העובדה שיש נטייה מינית כזו של אנשים שלא מעוניינים במין. אני רק חושבת שיש הרבה אנשים שאצלם זו ממש לא נטייה מולדת אלא נובע מהרבה סיבות אחרות, כך שזו לא גזרה משמים. הסיבות לא רלוונטיות אם בן אדם מאושר וטוב לו; אבל מנגד אני רואה אנשים שכותבים (לפעמים באופן מוצהר ולפעמים מבין השורות) שלא טוב להם, אבל הם "לומדים להשלים עם המצב" שזו גישה לחיים קצת מבאסת בעיניי. "לשפר או לוותר"? זה נכון להרבה דברים בחיים. אם אתה לא מרוצה, האם לוותר ולהכריז "אוקיי, ניסיתי, לא מתאים לי" או לנסות לשנות ולשפר? זה נכון למשל גם בזוגיות. אם יש איזשהו משבר אפשר להיפרד, או לנסות לפתור אותו. אם משהו מקולקל, לנסות לתקן, או לקנות חדש? אדם חכם אמר לי "פח האשפה סופג הכול". כשביררתי למה הוא מתכוון, הוא הסביר לי "לזרוק לפח - תמיד אפשר, בכל שלב" ובאנלוגיה: לוותר תמיד אפשר. אבל מבחינתי זה המוצא האחרון, אחרי שניסיתי. אני לא רוצה לוותר מראש. קיבלתי תגובות תומכות פשוט כי זה לא חריג, והבעיה העיקרית היא שאף אחד לא מדבר על זה, אז את מרגישה חריגה, אולי, ובתשקורת נוטים להציג סקס כ"חוויה שמימית" גם בפעם הראשונה, על אף שאני לא מכירה אישית אף אחד שבאמת הרגיש ככה (להיפך, כולם אמרו שזה ממש לא מלהיב בפעמים הראשונות). את זו שאמרה שכדאי ללמוד מניסיונם של אחרים, לא? אז זה בדיוק מה שאני עושה... (וכל מה שכתבתי עכשיו או בהודעה הקודמת לא קשור בכלל נק' הג'י. זו ממש לא הנקודה).