גאווה- א-מינית

גאווה- א-מינית

חייבת לציין.......שאחרי המפגש ...אני מרגישה כל כך יותר שלמה עם עצמי........... לפני שהתחלתי לכתוב כאן........ הייתי בטוחה שהייתי רוצה להיות מינית....... אבל כרגע , כל העיניין הזה...מתחיל להרגיש לי כמו שאנשים מהפורום חושבים- אפילו " ברכה" סקס- זה צורך אגואיסטי .

queen helen

New member
../images/Emo24.gif

לא מרגישה גאווה, מרגישה השלמה (וכך היה גם אחרי המפגש הקודם)

inbardaf

New member
שמחה לשמוע! שאת שלמה יותר

זה חשוב...

snoopytush

New member
האמת

שבזמן האחרון אני מרגישה שאני עוברת את השלבים הסופיים בלקבל את האמיניות שלי. אני למשל כבר לא רוצה בכלל חבר מיני, שנה שעברה רציתי את זה. אני אפילו מתחילה לאהוב את הרעיון של חבר אמיני למרות שזה עוד לא קרה בפועל. אבל הקטע הוא שזה תהליך שקורה לבד עם הזמן כשהייתי התחילתו ( שנה שעברהכ בערך ), לא משנה כמה בחנתי את היתרונות והחסרונות עדיין לא הצלחתי להיות שלמה עם הרעיון. שנה הבאה בירושלים הבנויה
לא היה לי משהו טוב יותר להגיד אבל זה בערך כמו להגיד יש!!!!!! אני על הגל!!!!!!!

amb2

New member
אני גם עברתי שלב

אני מקבל את זה שאני נמשך לגי'רפות ולצפרדעים...מצב קשה מאוד אני חיי עם זה אבל

amb2

New member
אני מחפש חברה ג'ירפה עכשיו

כזו שלא תירצה ממני מין. רק בעיה איזה אורך תהיה המיטה שלנו במיוחד שהאורך הרגיל הוא שני מטר.

avi1283

New member
גם

אני הרגשתי יותר השלמה אחרי המפגש, כי קודם זה היה יותר "באוויר" שיש עוד א-מינים עכשיו זה יותר ממשי. ובכלל עכשיו שאני חושב על א-מיניות זה נראה לי כל-כך ברור שיהיה חלק של אנשים שלא יאהבו/ימשכו ליחסי מין, נראה לי עכשיו ממש מוזר לחשוב אחרת.

"סקס זה צורך אגואיסטי"?! ../images/Emo12.gif

אשכרה כואב לי לקרוא את זה. למה להכניס לעצמך לראש דבר כזה? אם את לא רוצה סקס, את באמת לא חייבת וזה הכי לגיטימי בעולם, אבל זה כבר רצון פנימי ופרטי שלך ושלך בלבד! כל המנטרות האלה שמנסות להציג פעילות מינית כמשהו רע ונחות נשמעות כמו הטפות דתיות של קבוצות חשוכות. במערכת יחסים בריאה בן בני זוג סקס הוא פעילות זוגית מהנה ונעימה לשני הצדדים שמקרבת ביניהם גם פיזית וגם נפשית (כן, כן). יחסי מין טובים במערכת יחסים טובה, בריאה ושיוויונית לא יכולים להיות אגואיסטיים כי יש בהם לא פחות נתינה מאשר קבלה, וכשאתה אוהב את בן/בת הזוג בהחלט חשוב לך שיהיה לו/ה טוב לא פחות משיהיה לך טוב. אז נכון, בצד השני של הסקאלה קיימים גם אנשים שרודפים אחרי סטוצים ויותר חשוב להם מין מזדמן מאשר עם מי, אבל אין להם איזושהי בעלות על הסקס והם לא מה שמגדיר אותו, ולא צריך לקחת אותם בתור דוגמה, בדיוק כפי שלא צריך לקחת משפחות הרוסות או הורים מכים כדוגמה מייצגת ל"משפחה". לפעילות מינית, כמו כל פעילות שהיא, יכולים להיות הרבה צורות, גוונים ודרכים ואפשר לבחור ביניהם, כל אחד/ת ומה שמתאים לו/ה. אם את מרגישה שאת רוצה לנסות להיות מינית, או לכל הפחות לחקור את המיניות שלך ולנסות כל מיני דברים, לכי עם האמת הפנימית שלך ואל תמנעי מעצמך חוויות רק כיוון שמישהו שכנע אותך שלוותר עליהן זו "ברכה". זכותו של כל אחד לחשוב כפי שהוא מוצא לנכון, אבל לדעתי האישית חבל להימנע מראש ולוותר על משהו שרצית מתוך עצמך בגלל זה. יום אחד עוד אכתוב על זה הודעה מפורטת וארוכה, אבל אני יכולה להעיד שהתחלתי בפורום הזה לפני כ-3 שנים והייתי נטולת מיניות ולא הרגשתי טוב עם זה; האירוניה היא שדווקא מתוך הפורום הזה מצאתי (לאט לאט ובשלבים) את המיניות שלי, ובשנה האחרונה גיליתי שהיא קיימת ועוד איך, וזה עושה לי רק טוב. אני עדיין מרגישה באיזשהו תהליך שטרם הסתיים, אבל אני כבר לא מי שחשבתי שאני כל חיי. תמיד חשבתי שאני מרגישה לא טוב כי הרגשתי שונה וחריגה, וחשבתי שזו הסיבה, אבל האמת היא שלא; כי זה לא גרם לי לצאת לעולם ולהסתכל עליו שונה, וזה לא גרם לעולם להסתכל עליי שונה, וזה לא שינה שום דבר חיצוני; אבל בהרגשה הפנימית שלי, אני סוף סוף מרגישה שלמה יותר - עם עצמי, עם הגוף שלי, עם הרגשות שלי; כאילו רובד נוסף נפתח. אני לא מרגישה רע מזה שאני נהנית ומסוגלת ליהנות מדברים פיזיים, ואף אחד בעולם לא יצליח לשכנע אותי שיש בזה משהו "רע" / "מלוכלך" או "לא ראוי". אני לא מחפשת סטוצים, ולא מזילה ריר על בנים; לא מתכננת את חיי סביב פעילות מינית ולא צופה בפורנו; לא מוותרת על הנאות "רוחניות" בגלל הנאות "פיזיות" - יש מקום בחיים להנאות מכל הסוגים. לא הפכתי להיות אדם פחות טוב רק כי גיליתי שבעצם יש לי צרכים מיניים. יש לי בן זוג שאוהב אותי ואני אותו, ואני נהנית להיות איתו, לבלות איתו, ללכת לישון לצדו ולהתעורר לידו בבוקר; טוב לי לעשות לו נעים וטוב לי שהוא עושה לי נעים, וכיף לגלות את זה ביחד. הוא מעולם לא ניסה לכפות עליי משהו שאני לא רוצה; אנחנו מדברים על הדברים שאנחנו אוהבים ולא אוהבים, על דברים שמפריעים לנו, ובסה"כ מנהלים זוגיות לא רעה, אני חושבת.
אני לא יכולה לטעון שכל בעיותיי נפתרו לחלוטין, אבל אני מרגישה שאני בדרך ושיש לי זמן, ואני הרבה יותר אופטימית משהייתי בעבר.

inbardaf

New member
נשמע שממש טוב לך ואני שמחה לשמוע

ושלמות עם עצמך היא תמיד דבר חשוב. אבל בין השורות, גם בעבר ועכשיו במיוחד, יש לי הרגשה שמאחר ובעצם תמיד היית במובן מסויים מינית, רק שמיניות שלך היתה מודחקת מסיבות כאלה ואחרות (חוסר שלמות עם גופך עם רגשותיך עם עצמך) וזה גרם לך לתסכול רב, את מנסה בכל הכוח לשכנע אחרים שלא יוותרו על הנסיון, כי בטח גם הם כאלה (אפילו מבלי להרגיש שזה מה שאת עושה) אני לא אומרת לא לבחון מיניות. ואין לי ספק שיש אנשים שנמנעים מסקס מסיבות לא בריאות. אני הכרתי מישהוא שחשב שהוא א-מיני, והתברר שהא-מיניות שלו נובעת מקושי רגשי עמוק באינטימיות. זה לא באמת שהוא לא רצה את זה. הוא פשוט כ"כ פחד מזה שהוא איבד את החשק.. אז יש כאלה. אבל יש כאלה שלא. יש כאלה שלא מרגישים צורך ושלמים עם הא-מיניות שלהם ורואים בזה ברכה וזה שאנחנו רואים בזה ברכה לא הופך אותך לאדם רע / מלוכלך וכד'. ואף אחד כאן לא עסוק 'בלשכנע'. אנשים מביעים את דעתם. הבעת את שלך, אחרים את שלהם ומי שקורא יבחר למי הוא הכי מתחבר. נשמע שאת בזוגיות בריאה ואני מאחלת לך שכך זה ימשיך ושתמשיכי להיות שלמה עם עצמך, כי זה הכי חשוב.

תודה ../images/Emo140.gif גם אני רק מביעה את דעתי... ../images/Emo24.gif

הסיבות שלי הן דווקא לא ממש אלה שכתבת; עם הגוף שלי הסתדרתי יחסית, הייתה לי בעיקר בעיה להתמודד עם הגוף הגברי... זה הפחיד אותי נורא ולא רציתי להכניס עוד מישהו לבלבול שלי, ושנים ברחתי מכל ניסיון למערכת יחסים רק כדי לא להגיע לסיטואציה שתאלץ אותי להתמודד עם הפחדים והחששות שלי... אבל דווקא דרך זה שדיברתי על זה (למרבה האירוניה, בעיקר עם גברים) גיליתי שחלק מהמחשבות שלי הרבה פחות קיצוניות וייחודיות משחשבתי, ולאט לאט התחלתי לאזור אומץ ולנסות, ואני לא מתחרטת על כלום. חשוב לי להדגיש שאין לי רצון להטיף לאף אחד לשום דבר מלבד ללכת עם האמת הפנימית (וזה לפעמים דבר שמצריך בירור וחיפוש מעמיק) כי לפעמים נדמה לי שאנשים פוחדים לנסות (כי לפעמים זו התמודדות מלחיצה, הייתי שם) ומוותרים לעצמם מראש, ולפעמים המקום שבו אומרים לך "יופי, עדיף לך ככה" גורם לך להרגיש נורא טוב, כי אתה כבר לא לבד; אז יש אנשים שבאמת טוב להם בלי, ויש אנשים שלדעתי רוצים ופוחדים, ובסביבה שמשדרת שעדיף לוותר, אז קל להם להשאיר את הפחדים ולהגיד "טוב לי" על אף שלא באמת טוב להם (אולי זה באמת רק נדמה לי, אבל ככה אני מרגישה פה לפעמים). ברור לי שלא כולם כמוני, אבל נראה לי שרוב האנשים פה לא כמו כולם, ולמעשה לא אחד כמו השני. יש כאן אנשים שניסו ומתוך זה החליטו לוותר, כאלה שנמנעים מראש מתוך פחד, כאלה שמאמינים (ברמה הרוחנית) ש"מין זה רע" ו/או "א-מיניות היא ברכה" (לדעתי האישית זו בכלל לא א-מיניות אלא משהו אחר), כאלה שפשוט מרגישים נטולי צורך ואדישים למדי לכל ה"הו-הא"... וזה אפילו ניתוח שטחי לגמרי של התוצאות, ולא ממש של הסיבות, כי לכל אחד יכולות להיות סיבות שונות שיביאו אותו לכאורה לאותה נקודה, אבל למעשה הדרך מהותית לא פחות (טראומה נפשית או פיזית, ניצול, חינוך, אמונה, ניסיון לא מוצלח, פחד, נטייה מולדת ועוד ועוד). אני מרגישה שהפורום הזה עזר לי מאוד, גם לקבל את עצמי ולהרגיש יותר בטוחה בעצמי, כשרק נכנסתי (לפני כ-3 שנים) והרגשתי חריגה ומאוד לבד; ואח"כ, כפי שכתבתי, להפגיש אותי עם מישהי שלימדה אותי להכיר את הגוף שלי טוב יותר; ובסופו של דבר, בלי קשר לפורום, מצאתי (עם קצת עזרה מחברים) את הדרך שלי, ואני מרגישה איזשהו רצון לספר על החוויות שלי, כדי שאם יש מישהו שמתחבר לזה אז שידע שגם זו אפשרות, ומי שרוצה להתנסות או רוצה לשנות משהו, זו לא תמיד גזרה משמים. מי שבאמת טוב לו, תמיד אמרתי וזה נכון גם עכשיו, שיעשה מה שטוב לו ונכון עבורו.

inbardaf

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo13.gif

ואל תשכחי שבסביבה שמשדרת 'לא לוותר' ו-'שאת מחמיצה', קשה יותר להשלים עם זה ולהבין שככה באמת טוב לך ואין לך רצון במשהו אחר (ואני הייתי שם..) מאחר ורוב החברה סביבנו היא מינית, ההרגשה שלי היא שרוב הזמן מנסים לשכנע אותנו שאנחנו מחמיצים ואנחנו צריכים לשנות וכו' וכו' ולכן כאן בפורום יש לאנשים סוף סוף את היכולת לומר: טוב לי. טוב לי ככה ולא רוצה לשנות. ומספיק ההתמודדות מבחוץ. אולי בגלל זה את מרגישה שלכיוון הזה הפורום מושך. אם למישהוא יש שאלות והתלבטות, הוא צריך לחקור ולבדוק ולנסות מה שמתאים לו. אם הוא שלם עם עצמו - אז פה זה נגמר. הסכנה היא רק בנטיה של אנשים לפעמים להשלים עם דברים כדי ליצור נוחות לעצמם מהצורך להתמודד. (ואני עדיין מאמינה שאין מה 'לנסות' סקס, דווקא מפני שסקס תלוי בתחושה פינימית שאמורה לדחוף אותך לזה. אם אין לך את התחושה הזו, מה יתן לך הנסיון? ואם אין לך את החשק הזה רק מתוך פחד - גם כאן לא יעזור נסיון. כאן תעזורבחינה מעמיקה של תחושותיך הפנימיים בכנות מלאה שקשה לרוב האנשים. (לבד או עם איש מקצוע). והנסיון כאן יצטרך להיות סוג של מסע איטי של מגע עם עצמך או בן זוגך ולא איזו קפיצה למים העמוקים של 'בוא נעשה סקס ונראה איך אני מרגיש/ה'. הייתי שם. עשיתי את המסע הזה. וכשהגיע הרגע של הסקס הרגשתי סתמיות. אז היום (בניגוד לפעם) אני יכולה לחוש התעוררות מינית ורצון לחבק ולגעת ולנשק וכד', אבל עדיין אין לי דחף / עניין בסקס עצמו) ואם אני מבינה נכון, לאור ההתפתחויות האחרונות בחייך, את למעה כבר לא א-מינית. והעיקר שאת מאושרת.

סקס זה קודם כל צורך אגואיסטי.

נכון שסקס יכול לקרב בין אנשים..וכו' וכו'.. אבל קודם כל זה צורך של האדם עצמו. ולכן זה צורך אגואיסטי. האמת שעד היום כל התנסות מינית שהייתה לי...לא סקס. היתה לי הרגשה של חוסר אונים במקום כלשהו...אפילו של ניצול. כאילו הכח לא בידיים שלי.. "אם את מרגישה שאת רוצה לנסות להיות מינית" - אף אחד לא שכנע אותי לוותר על זה.........להפך שיכנעו אותי המון כמה אני אהנה מזה.......ובכל זאת ..אני לא הרגשתי צורך. ועדיין - יש שתי סיבות שאני אקיים סקס עם מישהו- 1. כדי להביא ילדים. 2. כדי להוציא מעצמי כל ספק שיש לי כרגע.

inbardaf

New member
ללמוד מנסיון של אחרים?!?!?

שמעת על זה פעם? אני יודעת שהרבה אנשים חושבים שאם הם לא יעשו את זה בעצמם - זה לא זה. וגם לי יש נטיה לבדוק דברים בעצמי, אבל אני לא רואה את זה כדבר חיובי. אם אתה יכול ללמוד מנסיון של אחרים ולמנוע מעצמך נזקים אין בזה שום דבר רע. מעולם לא נסיתי סמים (ואני בכוונה נותנת את הדוגמא הקלאסית שברור מה טוב ורע בה) ואני מניחה שגם אתה. אז מאיפה אתה יודע שזה כזה רע? ואולי זה דווקא ממש טוב? (יש כאלה שטוענים גם את זה...) לי מספיק לראות את בן-דוד שלי שחזר מהודו ומאז הוא אדם מחוק. והבן אדם היה גאון ברמות מטורפות ודוגמן (בפועל ממש...) כך שלכאורה כל העתיד היה לפניו ולא היה חסר לו כלום כדי להצליח והיום הוא זרוק. נדפק לו המוח לתמיד בשביל רגע של נסיון... ולא חסרות דוגמאות כאלה כדי לדעת ש:שומר נפשו ירחק! אז סקס זה לא סמים. ואם אתה רוצה - תעשה. אבל אם אין לך את הרצון אין שום טעם בנסיון. מיס דייזי אמרה בעצמה שהיה בה כל הזמן את הרצון ונראה לי שזה ההבדל הגדול בינה לבין רוב אנשי הפורום כאן. לי לא היה את הרצון ובכל זאת עשיתי סקס. וגרושי ניסה כל דרך / תנוחה בלה בלה שאפשר כדי לגרום לי לרצות את זה. וחוויתי אורגזמה וזה לא שינה את ההרגשה שלי. זה נעים - נכון, אבל לא יותר מזה. ויש דברים אחרים שמושכים אותי הרבה הרבה יותר. זה לא חסר לי ואני לא מרגישה צורך בזה - וזה מספיק לי כדי לדעת שאני לא רוצה לנסות. ואם הייתי יודעת שיש דבר כזה א-מיני לפני שהתחתנתי היה נחסך ממני הרבה.

מקמיקא

New member
אני מסכים שצריך ללמוד מהניסיון של אחרים

אבל יש רוב מוחץ של אחרים שהניסיון שלהם אומר שזה כן שווה את זה
זאת בעיה לא פשוטה.

inbardaf

New member
אבל אותו 'רוב מוחץ'

מרגיש אחרת לגמרי ממך. ואנשים שמרגישים כמוך ומספרים לך על נסיון אחר. הבחינה שלך עם עצמך, בעיני, צריכה להיות אחת: האם אתה א-מיני או לא. והשאלה המקבילה / זהה לזה היא: האם יש לך דחף /חשק מיני או לא? כי זו א-מיניות א-מיניות נמדדת בחשק / רצון / דחף לסקס. לא בעשיה / אי-עשיה / קשיים בעשיה. אם חברים שלך מספרים לך שהם חושבים על איך לזיין את הבחורה שהן רואים (וכל הבנים שאני מכירה חושבים ככה) ואתה לא - כנראה שאתה שונה. יכול להיות שיש לך דחף מני נמוך, יכול להיות שיש ללך מחסומים. ואלי אתה דמיסקסואל - שזה הכי מתעתע. כי אז, עד שלא תתאהב - לא תדע... ונישמע לי שניסיתה מספיק. אם אין לך פחדים / מחסומים / בעיה עם התחום הפיזי וכד' - מה אתה חושב שאתה צריך עוד לנסות שלא ניסתה? אם הייתה אומר לי - אני ממש רוצה לעשות סקס, מת לזיין, חולם על זה בלילה ולא מצליח - הייתי אומרת לך ללכת לסקסולוג. לא נראה לי שזו הבעיה שלך.

למעלה