גאה בו

מזל חי

New member
לא אולי. בטוח!

כשתהיי פסיכולוגית תוכלי לבדוק את הצמרת בעצמך ולהחליט אם הוא חולה נפש. מה שבטוח גם אדם שהורשע יושב שנים בכלא. ואם יש לו מזל תוכח צדקתו אחרי העוול שנגרם לו בשנים. מותר לי להאמין ולך לא

גניקולוגית!!

או שנסתפק בפרוקטולוג מוחי :)).......{חיפוש בנבכיי האונה הרקטומלית} נו מה?????????

מזל

אין לך מושג לאן נאנסת יכולה להוביל את עצמה אחרי שנאנסה. זה כבר לא שיקול דעת שהיא מפעילה, אין פה ענין של שיקול דעת, היא "חיה" על אוטומט ואין לה את הפריווילגיה לחשוב מה היא עושה והאם היא עושה נכון או חכם. זה מעבר ליכולת הקוגניטיבית שלה אפילו

a n a t i 3 3

New member
גאה על מה../images/Emo35.gif

האדם כרגע נמצא בגדר "חשוד", לא את ולא אני יכולים לקבוע את חפותו (אלא אם היית איתו בחדר שזה קרה!) היית מספרת לו עד כמה את מבינה לליבו... ???
מאיפה בדיוק נובעת אותה הבנה??? יש לו גאוה
גאווה וכבוד יש לי לאותן נשים שעברו התעללות מינית, אותן נשים שגבר זה או אחר רצח את נשמתן, אותן נשים שנפלו קורבן לאותם פושעים שניצלו את מעמדם וכוחם! תני לכוחות הביטחון ורשויות החוק לעשות את עבודתם נאמנה לפני שתשפטי את.

מזל חי

New member
לך?(את היית איתו בחדר?)

מה הקשר שלך בשפיטה שלך? כי אמרו??? אונס זה דבר אכזרי שלעצמו אך מי אמר שהוא אנס? בטח מבינה על ליבו: מבינה שכל אחת שחושבת שהוא אנס מוסיפה עוד שמן למדורה

מזל חי

New member
מה שבטוח אני לא שופטת

אז ממליצה לך שגם לא. אני סך הכל הבעתי את דעתי בנושא. ואת הרגשתי בנושא בעיקר. מצידי שיעשה סדו מזו כל יום אבל אם מישהי בחרה להשתעשע איתו שוב ושוב מסיבותיה שלה. זה שישאר שלה.

ישאר שלה לעולמי עד

סאדו מאזו סטיות תקן מה חשוב? לי אין בעיה כלל ועיקר עם סטיותיו , לא עם שלו ולא עם של אחרים רק בשל כל זאת שימשיך בבית ולא בבית הנשיא פשוטו... יהייה אחד האדם! עם תשלום לכזואו אחרת או בלעדיו... אולי נזרוק סופ סופ אחת ולתמיד את "המוסד" הטיפשי והיקר והלא הכרחי הזה שנקרא נ ש י א ו ת פחחחחח

אני מקווה שיגיעו ימים טובים

של נקיון הפסולת החוצה ולא אל מתחת לשטיח, שימצאו אנשים ראויים להנהיג הגונים וערכיים. וכפי שכתבתי למעלה אין עשן בלי אש , והיות והוא מצא לנכון קצב ליידע את התקשורת כדי להסיר מעליו את חרפתו הרי שהצדק גרם לו ליפול לבור שהוא כרה לעצמו. האח. יום טוב איילת

r e d head

New member
הבעיה

היא בסיבה שגורמת לאנשים כמוך לעצום עיניים לממצאים ומסקנות ולתמוך באדם שחשוד באונס. רק בגלל המקום ממנו הוא בא. מה זה השטויות האלה, אחרי ששמעו כל כך הרבה עדויות ובדקו והחליטו שיש ממצאים להעמידו לדין, את קמה ואומרת שאפילו שיחליטו, את מאמינה בצדקתו. אז תאמיני בצדקתו, מה זה משנה בכלל.

אני תוהה מזל , אם מדובר בתסמונת

" האישה המוכה " אשר מגנה על בעלה בחירוף נפש למרות שהוא מכה, מבזה, אונס מתעלל ומשפיל אותה ? תקני אותי אם אני טועה.

ערסlight

New member
גאוה

לא שלא היו לנו בעבר אנשים ששילבו תפקיד רב כח עם זיונים מהצד. משה דיין... עזר ויצמן... ביבי... ועוד כהנה וכהנה. לפחות היה להם מה להציע בתמורה. אישיות עוצמתית, הישגים אישיים יוצאי דופן, כאריזמה. סוג של אנשים שלא צריכים דווקא אונס בשביל להשיג זיון. כשקמה המדינה הציעו לאלברט איינשטיין את התפקיד הנשיא. משה קצב הוא פוליטיקאי מסוג העסקן הקטן שקומבינה פוליטית עשתה אותו פשרה ראויה. מה שיש לנו כאן זו דמות אפורה וחסרת חן שרק תוריד ממנה את התואר... ולא בטוח שמישהו כאן היה יושב איתו אישית על בירה בפאב. הטרגדיה האישית לא הסיפור כאן, אבל לך תסביר למישהו שלא על עצם המעשה ינקנקו אותו בסופו של דבר אלא על חוסר משקל הסגולי שיש בדמותו. והסיפור האמיתי פה זה שכמו שמישהו אמר כבר: כל עם יש לו את המנהיגים שמגיעים לו.

ורד 3

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifV|../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

חייבת לציין שמסכימה עם כל מילה שלך.......

למעלה