קבוצת אנשים (מישנית) כמו פותחת השרשור "גאה בו" הגב מזל חי.. שהולכים אחרי אנשים מסוג כמו משה ואפילו מרגישים גאים ... לא מרגישה שהאיש הזה מייצג אותי ,מסמל אותי את המדינה שלי או את הערכים שעליהם חונכתי.. לצערי אנשים מסוג זה שהזכרתי עושים סביבם כל כל הרבה רוח וצילצולים שלעיתים יש תחושה שהם הרוב... אבל לא..הם לא....הם בסה"כ עשבים שוטים. ומזל שלא...כי אחרת באמת לא הייתה מדינה.
זו לא רק הזדהות של פותחת השירשור לדעתי,זה משהו עמוק יותר פנימה,מאין מסר לעם-במיקרה הזה אנחנו ככותבים כאן בפורום. קצת להביט מעבר,יש מסר ברור שאותו אני פוסלת!
לא יפה לפסול על הסף פסולת ) יש אנשים נמוכים שלא רואים מעבר לכת'ף של מישו גבוה להם.... תתח'שבי. האא..יש שיר כזה........."מעבר לאופק..." ))........מעניין מה נמצא שם.
בתור אשה בטח אפשר להבין אשה שלא קיבלה בעבודה את מה שהיא רצתה אז היא רצה להתלונן על הטרדה מינית וכאלה. באמת, אי אפשר להאמין להן לנשים ההן. [זה היה בצניניות..למי שהרים גבה]. יש למישהו ספק בכמות התלונות ומגוון הנשים? באירועי קרית מלאכי מלפני שנים במספרה וברחוב? יש ספק למישהו?
ולא חשוב אם אשם או לא..... הוא מייצג את דמות המדינה רמון עשה זאת כשהיה שר המשפטים וכמו גדול.... יש לי כבוד לאדם אז אחד שאשם באינוס בחייי לא מבינה איך האגו כאן חוצה כל משמעות מוסרית......לדמות שמייצגת היא..... אדם כזה לא ראוי להיות נשיא כשלא מסוגל גם לרדת מהכיסא..... אמרתי משהו ? מישהו הבין ? אני לא