גאה בו

כבוד אנסי

לעניות דעתי ...

אמליץ לבטל את משרת הנשיא לאור הקילקול הרב שנעשה במוסד הזה בשנים האחרונות ,כן על מנת לצמצם עלויות כספיות וכן חוץ מאשר יצוגיות אין בו ממש. שר החינוך והתרבות יכול בהחלט לקבל עליו את התפקידים הרישמיים והשאר יפוזר בין הסגנים .

שירלי6

New member
גאווה.

אני יכולה לחשוב על המון מילים לתאר את הפרשה האומללה הזו. בלי קשר האם הוא אשם או לא. גאווה? ממש לא.

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo127.gif המילה גאווה

לא יכולה להתחבר לסיפור הזה .... מכל הצדדים , מכל הכיוונים .

שלי 9

New member
../images/Emo4.gif על מה בדיוק את גאה???

בעיקרון - אדם זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו, אוקיי אמרנו זאת לפרוטוקול, בסדר . אבל על מה בדיוק יוצאת גאוותך? על מהות החשדות? (; אינוס, מעשים מגונים בכפיה,הטרדות מיניות והיד עוד נטויה..(וכניראה שלא רק היד אלא גם אברים אחרים בגוף) על המבוכה הנוראית שאופפת כרגע את המוסד הזה ואת העומד בראשו?..להזכירך המוסד הזה אמור להיות נקי מכל רבב.. או שאולי את גאה באחיו של הנשיא שהתראיין אתמול בגלי צה"ל ובלי בושה האשים את משטרת ישראל בכך שנציגיה התחננו בפניהן של עשרת המתלוננות להגיש תלונות שקריות כנגד הנשיא רק על מנת להכפישו ולפגוע במעמדו.. אם אלו הדברים שאת גאה בהם מעניין מאילו סיבות תחושי בושה..

איך גאה בשלטון מלא מושחת? איך?

לא יודעת אם הוא אשם או לא. עד שיוכח אחרת בנתיים הוא חפ מפשע. אבל: הוא פגע במוסד הנשיאות אפילו שיש רק חשדות. חשדות. זה מספיק היה שיקום וילך. סתכלי על הכנסת היום. חיים רמון?-טוב לי ניראה שתפרו לו תיק..צחי הנגבי? מזמן היה צריך ללכת..ראש הממשלה?בחייאת תיקים במשטרה לא חסר לכנסת הזו. אז להיות גיאה שאנשים אלו מובילים?ואללה לא יודעת..לא חושבת שיש מה להיות גיאה. חושבת שצריך להתחיל לחשוש ואולי לפחד קצת. כי אין אין בדור הזה מנהיגות שאפשר לומר : אחרי המפקד. פשוט אין.

מזל חי

New member
האמת שאת צודקת

כולם מושחתים. אז מה כבר משנה?! למה שיתפטר מתפקידו. התפקיד הזה תפור עליו ועל עמו. כתב ניר. זה מה מגיע! לא אין כאן מסר יערית. אפשר להגיד שתמיד ניתן להסיק או לפתור מוסר השכל. קטן עליך ועליה למצוא כבר בשניה. ולא אני לא בעד אנסים. נהפוכו! אך אני בעד שבן אדם יעשה מה בא לו. בדיוק כמו זוג שבוחר בעוד זוג למיטתו וקורא לזה אחלה זוגיות. כל אדם והסטיות שלו. מי אני אבין או אנסה. אני בעיקר לא מרגישה שהוא נאשם על מה שהוא באמת עשה. אלא על מה שהחליטו שעשה.

ozzz64

New member
לא צריך להיות גאה בו .

כמו שזה נראה הנשיא שלנו בדרך לכלא , שם הוא יכול להיות גאה
בעצמו ...

ולי נראה ש...

יכנסו באמאמא'שלו ככה שיראו כולםםם. שני סעיפי אינוס, לא קל להעלים את זה.

מצוטטת

New member
הלוואי!

רק שאנחנו רחוקים מלהיות מדינה מתוקנת, לצערי....... אבל הלוואי רוצה במקרה שכאן גם להאמין!!!

אא ניר

New member
לא מבין על מה הצעקה

אחרי ככלת הנשיא אמור להיות סמל של המדינה. לא ? נראה לי, שמשה, על מעלליו, הרבה יותר מסמל את המדינה, מאשר, יונה עם עלה של זית, ואו מנורה של כמה קנים, יותר מהדגל, ובטח יותר מה"תקווה". אז על מה הצעקה. צריך להודות לו. סופסוף סמל שמתאים. תודה משה.

למעלה