ג´ו מיליונר - הסיכום.

Yaniv-DC

New member
ולא לשכוח!!!

הערב, יום רביעי, 9 (8 סנטרל) הרווקה. ההיא שהרווק הראשון לא רצה חוזרת אלינו בסערה, 25 רווקים מתחרים על ליבה. יהייה טעים בג´קוזי.

"Not Worth a Plugged Nickel"

זה מה שטום שלס מהוושינגטון פוסט חושב על ג´ו מליונר. מצדיק את התאוריה שלקרוא את הביקורת זה יותר מענין מלראות את התוכנית.

greeneyes3

New member
הרייטינג ל"רווק" מצופים |למסוג נשים

היה פשוט 3 או 4 או 5 לאחד באחוזים בגודלו...ואין שום השלכות לסוג החברה האמריקאית שאני חיים בה...אל תחפשו סיבות "מוגזמות" ממש הסיבה פשוטה לדעתי! נשים, ביחוד רווקות,צפו בתכנית בתור מבחנת על "דייטים"(DATING) ללמוד מהתכנית מה עובד ומה לא עובד במסגרת המניפולציות וההתנגות עם גברים ואיך ל"צוד אותם"(הגברים) במסגרת ה"דייטינג גיים"(DATING GAME) וזה בדוק! שמוליק-ש"נפל שולל" לממזרה שעשתה לו את ה"אמהההה" של ה"הפוך על הפוך" במשחק הזה מזמןןןןןן....

greeneyes3

New member
ממני?אני פרייר!עבדו עלי!הצילו!רוצה

להיות חופשי........ אלו הפרטים שאת מבקשת מירב?
טוב אנסה אחרת..... אני לא מתחתן יותר בחייםםםםםםםםם שלי...
שמוליק ואם התכוונת לפרטים של איך לצוד רווקים? יצאת פריירית בעצמך!!!! למה לא צפית בתכנית...? כמו כל ה"שפוטות" האמריקאיות שישבו כמו זאמביות ועקבו אחרי ה"BACHELOR"התכנית האמריקאיות וש"הזדיינו" בחומר וידע האיסטרטגייה של צייד חתן? |

ליילה

New member
אוי, לא, אני לא מחפשת איך לתפוס

רווקים, פשוט נראה לי שהבנזוג לא יאהב את העניין
. דווקא התכוונתי לפרטים על דעתך על הזוגיות בכלל ועל המין הנשי בכלל, אבל מההודעה - אני לא מתחתן יותר בחיים - אני חושבת שהבנתי את דעתך, לפחות על זוגיות
יום כתום

greeneyes3

New member
איך ההוא מסופראנוס אמר?../images/Emo66.gif

(זה שבלהקה של ברוס ספרינגסטין,ובמטאפורה להסביר: שלא תביני אותי כל כך מהר... או את הלך החשיבה מלא ה"חורים" וה"ניגודים" ה"קשים" והענקיים שלי) אז הוא אמר: JUST WHEN I THOUGHT I WASOUTTTTTTTTTT THEY PULL ME BACK INNNNNNNNNN .......... אז מירבוש... להתחתן יותר בחיים אני לא! כי אני נשוי המון שנים(15)
לאותה ה"מאמי" שממררת לי את החיים באופן כזה שיטתי
ככה שאני ממש מבולבל מדי להתיימר שאני מבין משהו בעניין ה"זוגיות" ניל סיימון המחזאי סיכם הכי יפה לדעתי כשאמר: relationships between a man and a woman are a tottal mystery to any one other than the two people that are involved in it no one really knows what goes on between a man and a woman behind closed doors in the privacy of their bedroom סוף ציטוט וסוף ה"קטע" של מוסר גבוה... ובואי נעבור למוסר היותר אהוב עליי ושהוא זול.נמוך ועסיסי.... מתי יש שידור של תכנית המיליונר או המיליונרית הבאה? אל תתנו לי לפספס... פליזזזזזזזזזזז
-זה "סיכום" ההבנה שלי בנושא......
-זה "אני" אם לא ברור לך מה הכוונה שלי.....
-וזה שמוליק ה"שפוט והמכור" לאהבה(איך אומרים?פריירים לא מתים.....)
-וזה לתאר את השחקן שמגלם את הדמות בסידרה של הסופרנוס שלובש בנדנה כשהוא מופיע בחיי היום יום ועם ספרינגסטין-דווקא שכחתי שמו שהוא שם קל...

ליילה

New member
וואו, אני כנראה אצטרך להתרגל

לסגנון הכתיבה שלך...
אבל את הציטוטים מאוד אהבתי, ומאוד מסכימה איתם. אז חיי נישואין מאושרים ומלאי התעללות וסבל... והסדרה היא שוב ביום שני ב 9 בערב בפוקס, הפעם גם אני לא מתכוונת לפספס שהבנזוג ילך לחליבה הפעם
יום כתום

למעלה