בשעה טובה

Kibiniloch

New member
בשעה טובה

תגידו מזלטוב, נראה שבחרתי מחשב!! DELL Latitude D630 - עם מסך 14.1 *מאט* XD 3 שנים אחריות, עם ווינדוס XP כמובן, אם כבר נותנים אופציה, ושוקלת להרחיב ל-2GB זכרון, אולי 3GB אם יתנו לי מחיר סביר (אני קונה במשב כנראה, לא בנוטבוק קלאב - קצת יותר משתלם). ואולי גם להמיר את ההארדיסק ל-160GB ב-5400RPM במקום 120GB ב-7200RPM (מה דעתכם?). הכרטיס מסך - Nvidia quadro NVS 140M הוא ברמה 3, שזו בהחלט התפשרות ממה שתכננתי, אבל גם לא בדיוק נורא בלשון המעטה, והביצועים בכל מקרה כנראה יהיו בסדר גמור יחסית למה שאני מתכננת להריץ עליו (שזה בעיקר World of Warcraft). ד"א למי שגם מתכנן בכיוון של מחשב בסדר גודל כזה ולא אכפת לו מסך מבריק, תבדקו גם את Toshiba® Satellite A200 - (A200-1GB) - הכרטיס מסך חזק יותר - ATI Radeon HD 2600, 256 up tp 1G שהוא ברמה 2, וגם המחיר מעט יותר נמוך.

maor78

New member
בשעה טובה:)

שמעתי הרבה דברים טובים על הסידרה העיסקית של דל, תתחדשי ומקווה שתהני ממנו. כמובן על תשכחי לעלות לפורום חוות דעת.

Kibiniloch

New member
תודה :)

באמת נראה לי שזו תהייה החלטה טובה.. ה"תחרות" שלו הייתה עם ה-ThinkPad R61, אבל הוא בא רק עם שנה אחריות, הארדיסק יותר איטי באותו נפח ומסך 15.4 = חצי קילו יותר...אבל מצד שני - עולה 700 שקל פחות.....האמת לא יודעת אם שווה להשקיע את ההפרש בהוספת שנתיים לאחריות שלו ואז יהיה מאוד קשה להכריע ביניהם... אוף תראה מה עשית, אני שוב מתלבטת :)) מה אתם אומרים?... ד"א עוד שאלה חשובה - אם אני קונה למחשב אריזת מעטפת כזו קטנה, אפשר לדחוף אותו בשקט לכל תיק או שעדיף תיק "ממוגן" במיוחד לניידים?

RoyBO

New member
מזל טוב - מחשב מעולה!

תשארי עם 160 GB 5400RPM ו2GB מספיק ביותר

RoyBO

New member
יש לך טעות

תראי את המפרט הכי חזק שלו (לקוח ממשב): Intel® Core™ 2 Duo Processor 2.0GHz (T7300) ~, 800MHz FSB, 2MB L2 64bit (Santa Rosa) מעבד 14.1" WXGA+ (1440x900) מסך 1,024MB / 667MHz (up to 4GB) (1 DIMM) זיכרון 120GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח DVD/RW Multi burner מדיה NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB (128+128 shared) Memory כרטיס מסך modem + LAN 1Ghz + 4965AGN + Bluetooth תקשורת 2.3 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® XP Professional תוכנה 3x3USB 2.0, Serial, docking connector, 1394, VGA, infrared port, RJ-11, RJ-45,(battery: 6 cell/56WHr Smart Lithium) יציאות 3 אחריות 7,831 ₪

Kibiniloch

New member
זהו, אני אבדוק באמת אם במשב כמו בנוטבוק קלאב

אפשר להמיר את ההארדיסק ל-160GB או שהוא מחזיק רק דגמים מסויימים... למרות שככל שהדקות עוברות אני יותר בסרטים לגבי ה-Thinkpad R61....אחרי הכל, IBM זה IBM... אוף, הצילו!

kobi 23

New member
זה לא נכון רועי

IBM עדיין נשארה IBM,מבחינת האיכות בכל אופן. שייכת אמנם ללנובו אבל עדיין איכותית אני מסכים אבל שעדיף הלטיטויד על הR

RoyBO

New member
אני לא קונה את זה

חוץ מזה שאין אף דגם בטווח 6-10 אלף של לנובו שמצאתי שעדיף על דגמים של DELL או ACER מבחינת חומרה עדכנית וחדישה. ללנובו יש נטייה להשתמש בחומרה יחסית ישנה לנקודת זמן.

maor78

New member
גם אני דיי מסכים עם זה.

קובי תעבור על כל דגם של לנובו בטווח מחירים של 6000-9000 או אפילו קצת יותר (לא תמצא הרבה אנשים שיהיו מוכנים להשקיע יותר מזה על נייד) ולא תמצא אפילו דגם אחד "מושך" מבחינת המפרט ושלא נדבר על מפרט ביחס לעלות. תסתכל למשל על Acar 5920G, toshiba A200 1GB, dell inspiron 1520 אין ללנובו אפילו דגם אחד שמתחרה בדגמים האלה בטווח מחירים שהזכרתי למעלה. ואפילו לא הזכרתי את HP שהם ממש מפנקים במפרטים אבל יצא להם שם של פחות מומלצים. לסיכום: כבודו של הטינקפאד במקומו מונח מבחינת אמינות וקשיחות חיצונית. מבחינת המפרט קצת פחות. אבל לא כל מה שלנובו זה טינפאד.

Kibiniloch

New member
וואלה...חשבתי ש-Thinkpad זה "THINKPAD" :]

אם ככה זה באמת עושה לי חיים יותר קלים. ואתה צודק, לא שמתי לב שזה 135...אני אבדוק כמה זה משנה...

maor78

New member
לא בטוח שהבנתי מה חשבת

חשבת שטינקפאד זאת חברה ניפרדת מלנובו?

kobi 23

New member
לא הבנת כנראה

לנובו רכשה את ליין המחשבים הניידים של IBM-THINKPAD,כיום היא מייצרת אותם אבל האיכות והאמינות נשארה כפי שהייתה בעבר ואף עלתה.כמו כן הנדסת המחשב והרכיבים נשארו מאוד איכותיים. השם "IBM THINKPAD" עדיין מוטבע על המחשב עצמו. דרך אגב,כבר שנים שלונבו מייצרת את הטינקפאד,רק שעכשיו היא בעלת המותג,זה הכל !!!! יש הבדל גדול בין הדגמים הפשוטים של לנובו (3000) לבין דגמי הטינקפאד

Y. Welis

New member
THINKPAD הוא שם הסידרה, שנעשה למותג

בפני עצמו. לנובו קנו אותה מ-IBM ומייצרת אותה עכשיו בעצמה. האיכות אמורה להיות אותה איכות. בנוסף, לנובו פיתחה קו מוצרים משלה, בלי קשר לאלה שקנתה מ-IBM (אבל בלי ספק בעזרת הידע שהושג כתוצאה מהרכישה), ואלה סידרת ה-N וה-V המוכרות.

למעלה