בשעה טובה

indianajhons

New member
שאלות

מה אלו ה"רמות" של הכרטיסים ? אני מתלבט בדיוק עם אותם מחשבים שאת בוחנת ועד היום חשבתי שזה כרטיס מעולה(כך כולם אמרו) שנית, האם הצלחת לראות פיזית את הטושיבה? אני לא והוא ברשימת המועמדים הסופיים שלי גם כן. תודה.

Kibiniloch

New member
לגבי רמות

כנס לפה.. לגבי הטושיבה לא, לא ראיתי את הדגם הזה בחנויות, בגלל זה גם אני שאלתי לגביו לא מזמן. אבל בכל מקרה שללתי אותו עפ"י העובדה שהוא לא מגיע עם מסך מאט. עוד דגם שלדעתי בעצם באותו מחיר בערך ויותר מוצלח אפילו הוא הInspiron 1520 של דל, ששוב - אם לא מפריע לך מסך מבריק, הוא אחד הניידים היותר חזקים היום, בייחוד מבחינת כרטיס המסך שיכול להגיע בגירסאות היותר יקרות שלו.

indianajhons

New member
תודה, והמשך

אכן, מסך מבריק מעט מפריע. את ה 1520 הורדנו בגלל שהוא פשוט מכוון למשהו אחר, ונראה יותר לצרכים בייתים פרופר, למרות שהוא באמת טוב. הטושיבה פשוט נותן המון תמורה למחיר. עוד שתי אפשרויות ששווה לבחון - acer aspire 5920, שנראה במפרט מדהים וPrecision M4300 של DELL, שהוא יקר אבל מאובזר היטב (ולא שאלתי לגביו עדין בחנויית כי "מצאתי" אותו במקרה ברשת. לצערי לא ממש ענו לי עדיין בפורום לגבי הטושיבה. לגבי שאר החברות, אין שאלה, ככה"נ הטובות בשוק.

maor78

New member
הדל 1520 שאנחנו מדברים עליו

זהה לאייסר שראית רק עם הארד דיסק קטן יותר (160 ג'יגה לעומת 200באייסר) http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4832&catcode=130&AdCat=&parentid=

indianajhons

New member
ובלי כונן HD, יציאת HDMI, ועוד קצת

ואם הם כה זהים, מה עדיף ולמה? תודה

maor78

New member
אם ממש חשוב לך שיהיה

חיבור HDMI אז לך על האייסר. כשאני אמרתי מפרט זהה התכוונתי לכרטיס מסך,גודל זיכרון, מעבד,הארד דיסק(40 ג'יגה זה לא הבדל שמים וארץ וזה דבר שאפשר לשדרג במקרה הצורך) אלה בעצם המדדים העיקריים שלי לנייד, כל השאר הם דיי סטנדרטים לגבי כל קטגורייה בהתאמה. אם אתה ממש משווה מספר יתרונות בכל מחשב אז שים לב גם שהמסך בדל עם רזולוציה גבוהה יותר מאשר באייסר. כמובן שחיבור HDMI אין בכל מחשב. תריץ חיפוש על מחשבי אייסר ותקרא תגובות עליהם. לי כבר יצא לקרוא כמה תגובות על חימום יתר, הארדיסקים שיצאו מכלל פעולה(רלוונטי לדגמים ישנים יותר) ושירות לא משהו של ניופאן. דל ידועים באמינותם וגם הם באים בדר"כ עם 3 שנים אחריות מול שנה לאייסר. אתה רוצה להאריך? אין בעיה, תשלם עוד. אה כן, האייסר גם יותר יקר בכמעט 1000 שקל. אני לא נציג של דל (וגם לא עובד בנוטבוקקלאב) אבל לדעתי בדגמים האחרונים שלהם הם מציעים מפרטים מאוד אטרקטיבים ביחס למחיר בתוספת ל3 שנים אחריות ומוניטין של מחשבים אמינים.

Aדי

New member
אני הזמנתי וצריך לקבל שבוע הבא את ה- Acer

Acer 5920G, אני אכתוב כאן התרשמות בשביל כל מי שמעוניין לקנות מחשב בקטגוריה הזו ומתלבט...

maor78

New member
יצא לי לראות

את הטושיבה הזה בבאג. מבחינת מראה הוא מחשב ממש ממש סקסי וגם קל יחסית לקבוצת ניידים שאליה הוא שייך. אני כבר הייתי על סף קניה של הדגם הזה, הדבר היחיד שבגללו בסוף לא קניתי זה הכרטיס מסך. זה לא שHD2600 לא טוב אבל הוא לא כמו 8600M GT שיש בדל שבסוף הזמנתי.

למעלה