אלי לא ננעלתי במחסן...
אני עובד באפריקה. האינטרנט פה לא מאפשר להוריד את הסדרה. ואני תקוע פה כבר שמונה חודשים. סיבה מספיק טובה ? שלחו לי דיסק קשיח מלא בסרטים וסדרות. ומשחקי הכס אחת מהן. התיישבתי לצפות. עד לרגע זה צפיתי בחמישה וחצי פרקים. אולי כסדרה זה טוב. אבל כאחד שמכיר את הספרים כל כך טוב, הסדרה צרמה לי מאוד. סרסיי הפושרת, ג'יים הרגשן והרציני, סבתא קייטלין, אריה היפה, ליסה היפה יחסית, כלב השמירה הרכרוכי, רוברט החלשלוש, חאל דרוגו המזוקן, הוואנאבי קשוח ושחייב להיות חשוף חזה תמיד, ג'אור מורמונט הזקן הטוב והרחום, ג'ון שלג ורוב סטארק הבאים בימים, רנלי ילד טוב ירושלים, טיריון השקט שבמקום להיות סוער וקולני פולט את השנינויות שלו בקול שטוח וחדגוני שמוריד חצי מהאפקט. היחס הרע במופגן שמקבל תיאון גרייג'וי בוינטרפל, הרוע המוחצן של רוברט, ג'נדרי החלשלוש, אצבעון הגבוה, השער של סיריו פורל, של טייוין לאניסטר, האהבה הקצרה בין רוברט לסרסיי, הפחד של רוברט ממלחמה בדותראקים או מהחוב שלו לטיווין לאניסטר, הצבעים החד גוניים (איפה כל הבגדים עם צבעי הבתים וסמליהם? כולם שם חייבים ללבוש בגדי עור כהים?) נראה שהשקיעו כל כך הרבה בסדרה, והחמיצו כל כך הרבה בחוסר השקעה. לא חראם?