באמת שאני לא מבינה מה אתה רוצה שהם יעשו.
ברור שהרבה סצנות נחתכו- זה מה שקורה כשהופכים ספר לסדרה! אין בררה, משהו חייב ללכת, פשוט אין מספיק זמן וכסף להכניס הכל. וגם אם היו מכניסים הכל, סצנה אחרי סצנה, פרק אחרי פרק, זה לא היה הגיוני ומוצלח בכלל- בספר יש כלים שאי אפשר להשתמש בהם בטלויזיה- מונולוגים פנימיים, רגשות, מחשבות וזכרונות של דמויות, זה הרי בלתי אפשרי. אז חייבים להשתמש בכלים אחרים, ולשנות פה ושם. זה ההבדל בין עיבוד טוב לעיבוד רע. אם הם היו מעתיקים את הספר כמו תוכי, הסיפור לא היה עגול ושלם, וזה פשוט לא היה עובד. סאנדור בכל מקרה לא כל כך משמעותי בספר הראשון. אני לא חושבת שאריה היא הדמות השנייה בחשיבותה בסדרה (באמת? על סמך מה? לנד, קייטלין, טיריון, ג'ון ודאני יש יותר פרקים ממנה), ואפילו שלא היה אכפת לי אם היו מראים אותה יותר כי היא הדמות האהובה עלי, אני חושבת שהיא מצוינת בסדרה. ברור שיש סצנות שלה שנחתכו, אבל שוב, אין בררה. אם היו מראים את כולן, זה היה בא על חשבון משהו אחר, ואז על זה היית מתלונן. ועד (ואם) שהם יגיעו למשתה לעורבים יש עוד הרבה זמן... מספיק זמן כדי לפתח את הדמויות של סרסיי ושל ג'יימי כדי שהם יגיעו לאן שהם נמצאים עכשיו. ואתה יודע מה, אולי זה אפילו יהיה יותר מוצלח- לראות את המסע שהם עברו, את המהפך. סרסיי שהולכת ומאבדת שליטה, הולכת ומשתגעת, וג'יימי שמנסה לחזור למוטב ולהתנהג בהגינות לשם שינוי. זה אפילו ידגיש טוב יותר את הריחוק ביניהם, ואם התיאוריה נכונה וג'יימי יהיה זה שיהרוג בסוף את סרסיי- זה יהיה אפילו יותר דרמטי.