לא מדויק.
בפעם הראשונה שהם שכבו- כן, הוא היה עדין, כנראה כי היא היתה בתולה ויש בו אנושיות אחרי הכל. אבל זה בשום אופן לא המשיך ככה: "מדי לילה, זמן מה לפני עלות השחר, בא דרוגו אל אוהלה, העיר אותה בחושך ורכב עליה ללא רחם, כפי שרכב על סוסו. הוא תמיד בעל אותה מאחור כדרך הדותראקים, ועל כך היתה דאני אסירת תודה. כך לא ראה הלורד בעלה את הדמעות שהרטיבו את פניה, והיא יכלה לכבוש את צעקות הכאב שלה בכרה. לאחר שסיים את מעשיו, היה עוצם את עיניו ומתחיל לנחור קלות, ודאני היתה שוכבת לצידו, גופה חבול ורצוץ, וכאביה חזקים מכדי להירדם." פסקה אחרי זה כתוב שהיא כבר חשבה להתאבד. בעצם, גם בספר זה לא מאוד הגיוני. כן, נראה שיש לדאני תסמונת שטוקהולם במידה מסוימת, ובאמת קשה להבין איך כמה חודשים אח"כ היא מאוהבת בו, אבל ככה זה בספר. לא המציאו את זה בסדרה. פשוט במקום התהליך של "עדין - בהמי - עדין", פישטו את זה ל"בהמי - עדין". ככל שאני חושבת על זה יותר הסדרה נראית לי יותר הגיונית מהבחינה הזאת. טוב, אפשר לחפור על היחסים שלהם בלי סוף, ולנסות להסביר את השינוי שחל בהם. הנקודה שלי היא שההחלטה של היוצרים לשנות את הסצנה הספציפית הזאת היתה נכונה לדעתי. הרי בפרק הראשון את אמורה להרגיש אמפתיה ורחמים כלפי דאני, ואז במהלך העונה לראות אותה מתחזקת ומתחשלת. איך זה היה תורם לבניית הדמות והסיפור אם היא היתה נמכרת לדרוגו- ואז מבלה בליל תענוגות, ואז שוב חוזרת להיות מסכנה? הרעיון היה להציג אותה בתור קורבן. לכן ההחלטה הזאת היתה חשובה. ולדוגמאות האחרות שנתת- על זה בדיוק אני מדברת כשאני אומרת שזה עיבוד טוב! כל הדמויות האלה הן לא דמויות נקודת מבט, לא היו להן סצנות כאלה בספר! אם היוצרים היו מפיקים רק סצנות שנכתבו בספר, כמעט לא היינו רואים אותן! בספר את רואה את וייסריז רק דרך העיניים של דאני, ברור שלא תהיה לו סצנת אמבטיה. זה מעניין ומחדש ומוסיף לראות את הדמויות האלה עם אנשים אחרים. כנ"ל לגבי תיאון- חשוב להסביר את הרקע שלו ולבסס קצת את הדמות שלו לקראת העונה הבאה. לא היינו מקבלים את זה בשום מקום אחר, כי לא היית יכולה לשמוע את שון בין חושב לעצמו על איך הם לקחו את תיאון כבן ערובה, אלא אם הייתה קרינות, וזה כמובן מגוחך לחלוטין. רנלי ולוראס- אותו דבר. נכון שהם היו יכולים לעשות את כל זה בלי עירום, אבל אני לא חושבת שזה נעשה בזלזול או סתם רצון להראות ציצים. שוב, עם היוצא מן הכלל של אצבעון, שהיה פשוט פורנו רך. רק כדי שאני אבין אבל- יש לך בעיה עם סצנות שלא היו בספרים בכלל, או רק עם הסקס שלא היה בספרים?