בשעה טובה ומוצלחה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif

המון המון בהצלחה!!! יפה לך, רק שתדעי שבניגוד למה שהמורים חושבים, מה שבאמת חשוב בלימודים כתכלית בפני עצמה אלו השטויות, הדיבורים, הפטפוטים, והחתיכים. כי מה לעשות אלו ההנאות הקטנים של החיים ובשביל זה אנו חיים.. והלימודים הממוסדים גם חשובים אבל רק כאמצעי כדי להתקבל לאוניברסיטה ולמצוא עבודה, ובמקרים נדירים כדי להיות משכיל יותר וכך להנות מהשטויות, הדיבורים, הפטפוטים, והחתיכים בצורה יותר איכותית. אז תהני מכל רגע !!! ועכשיו אולי סוף סוף יהיה לנו אלוהים עם בגרות..(זו לא את, זה התפקיד..)

רגע לא הבנתי

אז אפשר עכשיו להנות משטויות והחתיכים וגם אחר כך? הרי עדיף לי עכשיו ללמוד וללמוד ולשים את השטויות והחתיכים בצד (טוב לא את כולם!) ואחר כך לזכות מהכל בצורה יותר איכותית. אוקצור- אפשר גם עכשיו וגם אחר כך?

כמו שאמרת אין מוקדם ומאוחר בתורה

גם עכשיו גם אחר כך, גם לפני גם אחרי, גם מלפנים וגם מאחור, גם דולר וגם יורו, גם לוטו וגם טוטו. לא חשוב הסדר, חשוב רק סדר העדיפויות, ולהבחין בין העיקר לבין הטפל, בין התכלית ובין האמצעי, בין עובד אלוהים לאשר לא עבדו. מה לעשות עם התובנות, ועל מה כדאי לוותר עכשיו בשביל להשיג בעתיד, על זה אני סומך עלייך כאלוהימית.. קטן עלייך...

אישה יפה!

תתחדשי! אני זוכרת את השנה הראשונה שלי, אחרי שלקחתי הפסקה ארוכה, פתאום הכל מעניין, המוח חורק גלגלים, ריחפתי כל השנה. הייתי בעננים! זאת הייתה תקופה נהדרת. תהני!
וזה מזכיר לי - |ציטוט|האמת זה די מוזר לי לשתוק בשיעור תנ"ך ולא לנסות לעלות על פירושים כמו שהיינו עושות בסמינר אבל לא יזיק לי לעבוד על ההקשבה שלי עם פה סגור|ציטוט| אחותי! זה לא הזמן לשתוק! את לומדת! זה הזמן לדבר! אחותי, תעשי חיים! ובדיחה לסיום (כי דיר באלק לקחת שטויות ברצינות): בלונדינית במבחן פסיכומטרי זורקת מטבע ומסמנת תשובה. הבוחן מבין את הדילמה. אחרי חצי שעה מסיימת. וממשיכה להטיל מטבע. הבוחן מבולבל. פונה אליה: עד עכשיו הבנתי, הטלת מטבע בכדי לסמן את התשובות, אבל מה את עושה עכשיו? מה אתה טמבל? אני בודקת את התשובות! >ספל חמאה בלונדינית (AI)<

יופי לך!!!

כל הכבוד לימודים הם מעל לכל!!! תמשיכי ואם את צריכה עזרה אז!!!(בעצם לא בטוח הייתי חרא בלימודים)!!!!

איזה יופי לך! ../images/Emo140.gif

זה כזה כייף ללמוד! אני מחכה בקוצר רוח לשנה הבאה, בה אתחיל , אני מקווה, ללמוד באוניברסיטה. <מיכלי לומדת בינתיים בעצה, וזה לא פחות מעניין...>

למעלה