בשעה טובה ומוצלחה

Le Fay

New member
../images/Emo6.gifתתחדשי במיבטא, ותתבעי בתוקף

שמש לדשא, זה חלק מתנאי השירות! מתה על ירמיהו, אין עליו, עם הקיטורים הנצחיים והכל. הצ´ק אני מקווה ערבון בלבד, אבל בכל מקרה את מוזמנת לשאול מהספריה כאן (תמיד יותר קל כשקוראים, ויש פה סטוק של אגדות עם מעובדות - גם קריא, גם מרענן, גם נותן מושג סביר על תרבויות אחרות). <חתיכים תמיד כייף, בשביל הנוף בשיעורים>

בשביל הנוף בשיעורים ???

אוי לה-פאי הרגת אותי מצחוק הערב מבטיח לך יכול לחזור לישיבה ללמוד תלמוד - שור שנגח את הפרה , שעות רצופות בתנאי שיהיה "נוף "

לאאאאאאאאאאאאאאאא

השתגעת ?????????????????????? נראה לך שאני .......... ??????????????????????

חוצמזה מאוד כועס על האשכול עם

בדיחת על הומואים למה ? מפני אתמול בערב היה לי מלחמה כבידה עם אסטרולוג אני מנהל הפורום בלילות , ניסיתי להקפיץ מה שבא לי ואסטרו הפריע לי כל הלילה השימעום...... אותו ומילא כל דקה עוד בדיחה והקפיץ השורשר , אסטרולוג ! יש לך מזל שאין לי הסיסמא-קוד מנהלי , אם היה לי האצבע על הדופק ועל מקום הייתי חסמו אותך ל ע ו ל ם ועד

בשעה טובה ומוצלחת.

האמת, נראה לי שיותר מתחבר לאירוע לומר. "שלא תדעי עוד צער". תנ"ך, יכול להיות מעניין. מתמתיקה, יכולה להיות מענינת. כמו"כ אזרחות גאיאוגרפיה, הכל. אבל תנ"ך לבגרות מתמתיקה לבגרות וכן האלה זה זבל. במכינות הקדם אקדמאיות לא לומדים "גיאוגרפיה", או "אזרחות" לומדים קודים גיאוגרפים למבחן בגרות. אפי' מלימודי אנגלית אשר להנות עם לומדים אותם בשביל ללמוד. שלא לדבר על מתמתיקה, שבמקום שזה יהיה השיעור הכי מענג שקיים, שכן יש לי ללמוד בו המון. הוא שיעור מסייט. מה זה??? בושה!!! ימותו המבחנים. מי יתן ואזכה בלוטו, ואוכל לגור בסויטה במלון, וללכת איזי איזי ללימודים סתם כי בא לי, וללמוד סתם כי בא לי, ולקרוא כל בוקר את כל העיתון מהתחלה עד הסוף כי יש לי זמן ואין לי לאן למהר. מי יתן... אבל עליך אלוהימית, אני סומך בלב שלם שתוכלי לצרת השחיקה הממשמשת ובאה, ותצאי ממנה מחושלת ומחוזקת, יותר חכמה, וקצת יותר מנוסה. האוהב. הזקן ליום אחד מאשקלון שבתאי.

avidadon

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

נשמע מגניב! שיהיה לך המון בהצלחה בלימודים ובכלל..

חי אדר

New member
יפה מאוד

יפה שהתחלת בלמודים. העשרת הידע מכל סוג שהוא, היא הדבר הטוב ביותר שיכול להיות. וכמליצת חז"ל דעה קנית מה חסרת, דעה חסרת מה קנית?. חשוב תמיד לפתוח ולהרחיב את האפיקים, וחשוב מכל לראות את הכל כנקודות פתיחה לא כנקודות סיום. מאחל לך הרבה בהצלחה.

בן הרב

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo143.gifמי שזורע גם קוטף

לא יודע למה כתבתי את הכותרת הזו סאחתנק עלייך כל הכבוד ובהצלחה

ליעד 12

New member
קצת יותר פרטים

איפה זה המקום הזה אולי גם אני ירצה ללמוד שם?

אבזץ

New member
בהצלווחא רבה !!!

תמיד תהיתי, האם אלוהים קרא את התנ"ך? מעניין אם תוציאי תיקונים למקור.

../images/Emo50.gif

ואני מת
ץ מקנאה.

בהצלחה!!!

ותגידי לדוס שלא יעשה בעיות ויפסיק לקחת כסף מהמדינה ויפסיק להשתמט,טוב?

אתה יודע ישראל,

קצת עיצבנת אותי עם האמירה הזאת. נכון הדוסים מעצבנים אותי באופן כללי אבל הנה ירדת להתקפה נקודתית. במקרה הבחור באמת ממש נחמד, עדין, רציני, עושה לבד בגרויות. הוא עשה צבא אחרי הרבה מאמצים. אז נכון שיש לנו מן כעס כזה על כל אלה שמעצבנים ומשתמטים אבל תמיד צריך לעשות הפרדה בין כעס כללי לכעס אישי וספציפי. יכול להיות שאני טועה פה, אבל זאת ההרגשה שלי. פשוט לא היה לי נעים לקרוא את זה. אלוהימית.

למעלה