סתם עונה...../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif
תראי מיכלי, בגוף השאלה שלך מסתתרת התשובה שלי, ברוח הדברים שכתבתי למעלה - כל החוכמה היא להשתחרר מדפוסי המחשבה המקובעים משהו, ולקחת בשתי ידיים את מה שהחיים מזמנים לנו... פעם גם אני חשבתי כמוך... (ואפילו ניסיתי מגורים משותפים עם איש אחד... וזה לא הצליח... לא פשוט עם ארבעה ילדים קטנים בבית...) אבל החיים זימנו לי איש נפלא, נפש תאומה, כזה שידעתי מהיום הראשון שפגשתי בו, שאיתו אני רוצה לבנות משהו... והמשהו הזה שבנינו, הוא קשר במתכונת שונה, של
חיים משותפים ללא מגורים משותפים... בשבילנו זה הכי נכון, בתקופת החיים הנוכחית... לא רק לשנינו, אלא גם לילדינו (בפעם האחרונה ספרתי שבעה
)... והילדים הם חלק חשוב במשוואה הזו... וכשבונים פרק ב' (בניגוד לפרק א') אי אפשר לחשוב רק על מה שטוב לנו... (תציצי אצל השכנים ממול...תראי כמה זה מורכב... ואני לרגע לא מזלזלת או מבקרת בחירות של אחרים... כל אחד בוחר את מה שמתאים ונכון לו...) אני לא יודעת לומר איך היו הדברים מתגלגלים לו לא היו לו ילדים, או שהילדים לא היו מתגוררים עמו... כן יודעת לומר, ששנינו הגענו אל הקשר הזה בשלים מאד, כל אחד מאיתנו היה הרבה זמן לבד, (כן, עם קשרים אחרים פה ושם, בעיקר כאלה שלימדו אותנו איך אנחנו לא רוצים שזה יהיה...) וידע בדיוק מה הוא רוצה ואיך... וזה התאים... ומתאים גם היום, שנתיים אחרי... ת'אמת? מצמררת אותי המחשבה, שאילו הייתי ממשיכה לחשוב כמו פעם, הייתי אולי מפספסת את אהבת חיי