בשיבחה של צנזורה

אתה טועה

הנה העתק של ההודעה: כותרת: • הודעות בוטות ומשמיצותו זאב ארליך 89245837 √ שעה: 08:26 תאריך: 16/11/2006 תוכן ההודעה: הנהלת פורום זה מוחקת באופן גורף כל הערה או התערבות באופן ניהול הפורום. לשם כך יש את מערכת המסרים. במידה וזה לא מספיק למתלונן, יש את פורום משוב וכן את הנהלת הפורומים של תפוז. מדיניות זו כתובה בכללי הפורום אשר כל כותב כאן מתבקש לקרוא לפני שהוא מתחיל לגלוש בפורום זה. אלו הם חוקי הבית. ייתכן שקורים מקרים בהם כותב זה או אחר מוצא הודעה שהוא חש שהיא פוגעת בו או בכל אדם אחר. במקרה כזה, אם זה נראה לו לנכון, הוא יכול לפנות אל מנהלי פורום זה ולידע אותם. כתבת שניתקלת בפורום זה בהודעות "בוטות ומשמיצות" אתה מוזמן לשלוח לנו קישורים ספציפיים וכל עניין יטופל לגופו. הפעם באופן חד פעמי הודעתך הנוגעת לניהול פורום זה תישאר למשך יום-יומיים ולאחר מכן תימחק.

crane

New member
זאב, כתבת כי ההודעה תישאר יום-

יומיים, אך מחקת אותה לאחר כמה שעות בלבד. אני חושב שזה חלק מהגורמים לויכוח.

כתבתי

כתבתי "יום או יומיים" במטרה שהיא תישאר שם כך שusr יראה אותה בטרם תימחק. משראיתי שהוא קרא אותה מצאתי לנכון למחוק אותה.

ננדין

כל ההודעות ששורשרו להודעה שנמחקה נמחקו עימה. זה קורב באופן אוטומטי אם מוחקים הודעה. אכן לא נשלח אליך מסר על כך. אני מודה, שכחתי.

snift

New member
מפלצת ההודעות מכה שנית?

גם פה בפורום "נעלמו" פתאום הודעות מהשירשור.. ובדיוק כשהגבתי..

Blade2

New member
אני מניח שזו הנהלת הפורומים

נאמרו כאן כמה דברים שבעקבותם אחד הדוברים הפנה בקשה להנהלת הפורומים של תפוז למחוק הודעה מסוימת, ואני מניח שכל הודעות-הבת של ההודעה הזו נזרקות לפח אוטומטית גם כן.

pzirpim

New member
סוס ורכבו- רמה בים.

McBeen’s Return. Now what here is needed with out any doubt, Is a monkyish meddler with a rather large snout. I have one in mind who has what it takes- A tamer of sneeches, and turtles and snakes. He will offer a service in a businesslike manner, Then unpack his crates and pliers and spanner And build us a sort of ungainly contraption- To star the unstarred and to stir up some action. Cunningly setting the wheel in motion, He’ll occasion several long day of commotion. And sneeches on beaches will cue for a place, To allow a superior look on one’s face. Viewing the unending cues he will smile Obligingly taking our fees all the while. Stars promptly removed and then quickly added, While the monkyish meddler’s pockets get padded. And thus when resources meant for the rent On buttressing egos are finally spent We’ll be left with no money but a rather good lesson Concerning ourselves and the legal profession. See Seuss' Star Bellied Sneeches. כל הזכויות שמורות לגפ"צ. בברכה​

ומיייי

ידע בע"פ את כל שירת הים, אבל כמעט טבע במקווה
פזירפ'
- היכן הסתתרת לבעלי אגו שכמותנו

Toledano9

New member
ואני חשבתי שנהוג לכתוב

"ההודעה נמחקה לבקשת הכותב"........... דרך נהדרת להעלים ענף שלם של הודעות

רק רציתי להגיד ש...

שזו אכן הודעה מקסימה, הודעה של בודו. רואים שלמדת אצל מורה שמתאמן בסגנון סיפור-בדיחות מסורתי. אני לא בטוח איזה ריו-הא זה בדיוק אבל נראה לי שאני מזהה אצלך עקבות של טכניקות ההצחקה של הדאי-ניפון-ליצנון-מצחיקון-בוקוטוקקקאיהאיוואי. כה לחי!

למעלה