בשיבחה של צנזורה

בשיבחה של צנזורה

בפורום ה"קלאסי" התפתח שרשור שתיחלתו הייתה בהגנה עצמית והמשכו (בתחתית השרשור) בשיבחה של הצנזורה ... מצ"ב הודעתי מהבוקר בהמשך לדבריו של חברי אוהד סמט - שכמובן נמחקה והייתה כלא חיתה... אירוע צפוי למרות שכפי שתראו: לא נשאה תוכן של ניבולי פה או השמצות... בדחיה שסופרה בימי בריה"מ לשעבר... סמט / USR : אם תבניו לא תכעסו (ואולי גם לא תבואו לביקורים יותר, בכיכר האדומה
) :
רוסי ו-
אמריקאי נפגשים במקרה בכיכר הקרמלין: - הרוסי : אני רק בביקור מולדת. האמת היא שכיום אני אזרח ארה"ב, אבל אני חייב לומר לך שלא משהוא באמריקה - האמריקאי: איך זה
אני בבית אוכל רק סטייקים - הרוסי: אז
כאן נהגתי לאכול רק קויאר - האמריקאי: אני - לן במיטת אדוניי - הרוסי: חח... כאן הייתה לי סויטה רק לעצמי - האמריקאי: אם כך - למה אתה גר שם ולא כאן
- הרוסי: כי פה - מותר לנבוח. ובברכת פתגם ערבי החביב עלי: כל כלב במלונתו נובח וכל תרנגול על ערימת הזבל שלו - מלך. או, עד כמה מתקת לי פה - הערימה שלי
... יובל

../images/Emo107.gif : רק את בדיחה שכתובה גם כאן

: ללא תוכן גס
: גם לא הוצאת שם רע
: אבל היא לא זזה ביחד עם כח היריב
: ועל כך - אין מחילה

../images/Emo6.gif זה אומר שאתה נהנה כאן או לא ?

רוצה לחשוב על התשובה או לענות ישר ? שאלון יעזור ? אז סמן
ליד התשובה הנכונה : נהנה כאן בפורום ------
נהנה מאוד בפורום -------
לא נתתי עוד אפשרויות כי נראה לי מיותר. תחשוב טוב ואם תחליט על תשובה אחרת , השרשור ימחק מעצמו בתוך 10 שניות מהרגע שהתשובה לא תהיה נכונה . ( סוף סוף אני מרגיש מנהל פורום , רק בגלל זה הצטרפתי לניהול ) מנהל נ.ב: אתה מתכוון שבמלונה שלנו אפשר לנבוח בלי שמעירים ?

לדעתי הוא רומז שבמפגש הפורום הקרוב

שיהיה ביום שישי בשבוע הבא (ושפרטים עליו אכתוב הערב) הוא רוצה שבהפסקות יוגשו סטיקים וקאויאר, ושבאימונים שיהיו תהיה אפשרות לצעוק חזק קיאיי בעת ביצוע הטכניקות. או שאני טועה ואז נמחוק את ההודעה הזו? (גם אני מנהל!)

למה אני בצוות הניהול תגיד ?

סטקים אני לא אוהב וקאויאר לא נראה לי . תמחק את השרשור הזה בבקשה ! עוד לא למדתי איך מוחקים בדיוק . (לשרשר ניסיתי , יצא לי 4 פעמים אותו הדבר! רק שלא ימחקו לי הודעות
)

אל דאגה

למרות זה אתה עדיין משו משו. עם הזמן גם תאהב את הסטייקים והקאויאר שאנו אוכלים על חשבון
בפגישות ההנהלה השבועיות שאנו עושים
מה, זה לא קורה?

Toledano9

New member
איך קוראים לזה...? נו.......

זה מתחיל במנהיג, שלא מוכן לוותר על כסאו, ונמשך באיסור ביקורת על השלטון. אח"כ העלמות המתנגדים...

../images/Emo6.gif אנחנו בישראל ואתה מדבר על

ארגנטינה לא ? ויובל בכלל סיפר על ברה"מ . בקריאה שניה של דבריך , אני רק בערך חודש בתפקיד , למה לוותר ? במיוחד עכשיו שאני יכול לכתוב ? מנהל נ.ב: מה רע ברק להעלים הודעות ? לא רואה בזה בעיה כל כך רצינית (אלה אם זה בעד תמיד !!)

Toledano9

New member
עכשיו גם התגובות שלי ושל אוהד נמחקו

חיים, חס וחלילה לא התכוונתי אליך. דברי כוונו אל אותם אלה שלא מוכנים לוותר על כסאם. שכרון הכח מוליד פחדנים. ופחד מוליד אלימות.

../images/Emo41.gif אתה טועה יובל

ההודעה שנמחקה לא היתה ההודעה שלך. ההודעה שנמחקה היתה הודעה של כותב אחר usr אשר התלונן על ענייני הנהלה בפורום אמנויות לחימה קלאסיות. כללי הפורום מאוד ברורים בנושא ולכן היה כתוב במפורש "הודעה זו של usr תימחק תוך יום-יומיים". אתה בחרת לשרשר את הבדיחה שלך (שהיא מצחיקה אגב ואתה מוזמן לשים אותה מתי שאתה רוצה בפורום) דווקא להודעה שהיה כתוב במפורש שהיא עומדת להימחק. בקיצור בנית בית על מגרש שהולאם. סליחה על כך, זאב. בפעם הבאה, חכה כמה דקות לפני שאתה מפרסם את דבר ה"עברה" כי אני תמיד שולח מסר במקרה של מחיקה והודעתך כאן תפסה אותי בזמן הכתיבה. יכול להיות שאילו היית קורא את המסר, היית מגיב אחרת.

Toledano9

New member
אתה מתכוון לומר

שגם הודעות, שלפי דעתך, מעבירות ביקורת על ההנהלה ימחקו על ידיך!! (ההודעה שלי, שנמחקה על ידיך, לא כוונה אל ההנהלה אלא היתה תאור כללי של אופן שלטון צבוע במדינה דמוקרטית).

Toledano9

New member
אין לי כל צורך להתמם

בהודעתי לא נאמרו אף אחת מהמילם "הנהלה", "מנהלים" ולא הוזכרו שמות. אתה מוזמן לשים העתק של ההודעה שמחקת כאן בפורום. זה היה משהו כזה "בשם הדמוקרטיה וחופש הדיבור, החליטה הממשלה כי יסגרו עיתונים המבקרים את הממשלה. הכתב ישלח לחינוך מחדש....." מעניין, האם שאר המנהלים בפורום שלך מסכימים עם הדרך הדיקטטורית של סתימת פיות כאשר יש ביקורת כלפי ההנהלה ???

למעלה