יובל נחמקין
New member
בשיבחה של צנזורה
בפורום ה"קלאסי" התפתח שרשור שתיחלתו הייתה בהגנה עצמית והמשכו (בתחתית השרשור) בשיבחה של הצנזורה ... מצ"ב הודעתי מהבוקר בהמשך לדבריו של חברי אוהד סמט - שכמובן נמחקה והייתה כלא חיתה... אירוע צפוי למרות שכפי שתראו: לא נשאה תוכן של ניבולי פה או השמצות... בדחיה שסופרה בימי בריה"מ לשעבר... סמט / USR : אם תבניו לא תכעסו (ואולי גם לא תבואו לביקורים יותר, בכיכר האדומה
) :
רוסי ו-
אמריקאי נפגשים במקרה בכיכר הקרמלין: - הרוסי : אני רק בביקור מולדת. האמת היא שכיום אני אזרח ארה"ב, אבל אני חייב לומר לך שלא משהוא באמריקה - האמריקאי: איך זה
אני בבית אוכל רק סטייקים - הרוסי: אז
כאן נהגתי לאכול רק קויאר - האמריקאי: אני - לן במיטת אדוניי - הרוסי: חח... כאן הייתה לי סויטה רק לעצמי - האמריקאי: אם כך - למה אתה גר שם ולא כאן
- הרוסי: כי פה - מותר לנבוח. ובברכת פתגם ערבי החביב עלי: כל כלב במלונתו נובח וכל תרנגול על ערימת הזבל שלו - מלך. או, עד כמה מתקת לי פה - הערימה שלי
... יובל
בפורום ה"קלאסי" התפתח שרשור שתיחלתו הייתה בהגנה עצמית והמשכו (בתחתית השרשור) בשיבחה של הצנזורה ... מצ"ב הודעתי מהבוקר בהמשך לדבריו של חברי אוהד סמט - שכמובן נמחקה והייתה כלא חיתה... אירוע צפוי למרות שכפי שתראו: לא נשאה תוכן של ניבולי פה או השמצות... בדחיה שסופרה בימי בריה"מ לשעבר... סמט / USR : אם תבניו לא תכעסו (ואולי גם לא תבואו לביקורים יותר, בכיכר האדומה