בשיבחה של צנזורה

amir_aikido

New member
לכן אני כללי

ובמקרה הזה מעדיף לא לפרט ולהסתפק בביטוי אכזבה עקרונית וכללית בלי להתייחס נקודתית לגורמים אליה. אמיר

amir_aikido

New member
חבל שרק אתה ../images/Emo7.gif

יש מספר אנשים (מכל הצדדים, הפורומים וגם ההנהלות) שהייתי שמח אילו היו עוצרים וחושבים מעט יותר על מעורבותם לפחות בשני-השרשורים המדוברים ואולי גם במקומות אחרים. הייתם רוצים שיתנהגו כך בדוג'ו שלכם
אלו המסרים שאתם רוצים להעביר לתלמידיכם
אני לא מתיימר להיות קדוש, וכולכם יכולים בקלות למצוא גם מעידות שלי. אבל כגורם לא מעורב,
, אני רוצה לקפוץ כאן אל קו האש ולבקש מכולם לעצור כאן, מספיק ודי
אני באמת חושב שכ"א מהמעורבים בכל הפרשה (בשני הפורומים) לא יינזק מלקיחת-אוויר ומדיטציה / הרהור על ה"שגיאות" שלו
. ורק להבהיר, בכלל לא ברור לי מדוע דווקא/רק אתה בחרת להתייחס להודעה שלי כרמז אישי, למרות מיקום השרשור, הכוונה בהחלט היתה כללית. ואולי, גם אתה מרגיש כמותי? אמיר נ.ב. עד היום, היו אנשים טובים שהעירו לי כשאני עשיתי שטויות, כנראה שהיום תורי

usr

New member
אמיר - כיצד היית מגיב

אם היו משמיצים את המאמן שלך בריש גלי בחסות מנהלי הפורום ???

amir_aikido

New member
בשאיפה

אם אתה שואל כיצד ראוי לדעתי לנהוג: התגובה הראויה לטעמי בד"כ מתחילה בסימון בקשה למחיקה ופניה אל המנהלים במסר, אם כי, כבר היו פעמים בהן אני השתאמצתי להגיב באופן הכי מתון שיכולתי ובלי לבקש מחיקה, מתוך הבנה שהכותב בעצם מעיד על עצמו. אפנה את תשומת הלב לכך שבשני הפורומים יש יותר ממנהל אחד והמנהלים בד"כ אינם מקשה אחת. גם כשמנהל אחד מתנהג כאדיוט, בד"כ אחד האחרים יוכל לראות את הדברים באופן שקול יותר. אם גם השיטה הזו איננה פועלת, תמיד ניתן לפנות אל הנהלת הפורומים (פורום משוב וכו'). ואם באמת צריך, בכתב ולא רק על גבי המסך. לא מתיימר לטעון שתמיד עמדתי בזה. כבר קרה שבעצמי כשלתי ונגררתי
אמיר

usr

New member
ואם אקשה ואומר

שההשמצה נוהלה במישרין או בעקיפין ע"י חלק ממנהלי הפורום ? במקרה הנ"ל מנהלי הפורום מגלים חזית אחידה ולכן התעלמתי מההשמצה , דבר שבדיעבד היה נכון לעשותו. אבל ...... לא שכחתי ולא סלחתי. וכנראה שאני לא המקרה היחיד.

amir_aikido

New member
ראה לעיל

חייב להודות שאני לא זוכר שרשור כזה. ואם תשים לב, מעבר למנהלי-הפורום יש באתר
עוד גורמים שמקבלים מהאתר את שכרם בשונה בשונה מהמנהלים... במקרה של השמצה של ממש תופתע לגלות שמכתב יביא את הגורמים הללו להגיב, ואף בתגובות יתר מעבר לרצוי. אמיר

usr

New member
כנראה ההתעלמות שלי השתלמה

גם אני לא הגבתי ולכן השרשור הזה נעלם כלעומת שבא , ולכן אתה לא זוכר אותו. הראתי את השרשור הזה למספר אנשים והם היו בשוק ממה שהיה כתוב שם.

roy33itc

New member
אתה אומר שמחקו שרשור שלם?

פעם שנייה שאני שומע על דבר כזה ,הפעם הראשונה הייתה באמנויות לחימה המקורי לפני כמה שנים... תוכל לשלוח לי את השרשור במייל או למסרים? תודה USR

usr

New member
במקרה הזה לא מחקו

אבל בגלל שלא הגבתי , השרשור לא התפתח והרבה לא שמו אליו לב ולדעתי עדיין נמצא בארכיון , אלא אם יעלימו אותו. אם תרצה אשלח לך פרטים במסר.

בשם הכירות רבת השנים

אומר לך בכינות: מכעיסה אותי נ ו ר א אגרסיביות פאסיבית
... אני מוצא בה אלימות מהסוג השפל ביותר היות שאין מאחוריה אפילו את אומץ הלב של הבריון (ואני חלילה לא מעודד בריונות או אלימות מכל סוג שהיא). להסתתר מאחורי מקלדת: לקצץ הודעות כעשבים שוטים המפריעים לעין הרגישה ולהרמונייה - כפי שהיא נתפסת על פי גחמה אישית ולא על פי ש ו ם תקנון של הבית - זו התנהגות שיש להוקיע
לכן פתחתי את השרשור. האש שהוצתה: שמקורה בכאב ליבם של המעורבים ואין מקום להדחיק ויכוח פומבי כל עוד נשמרים כללים של התנהגות נאותה וכללי התקנון. אשר לפנייתך: זו שורשרה תחת דברי ולכן יחסתי את הביקורת שלך אלי. דבר לגיטימי לחלוטין מבחינתי. זהוא חלק מדו / רב שיח. שלך, יובל.

גם אני שואל

יובל שירשר הודעה להודעה אחרת שנמחקה. ההודעה המקורית נמחקה כי היו בה טענות לגבי אופן ניהול הפורום. ענייני ניהול הפורום אינם לדיון והודעות כאלו נמחקות האופן גורף. אנחנו שמחים לשוחח על ענייני ניהול אבל באופן פרטי ולא בפורום. יובל מיהר לשים הודעה על כך בפורום זה לפני שהספקתי לשלוח לו מסר על המחיקה. אמת, אני צריך להיות זריז יותר אבל לפעמים צצים דברים חשובים יותר... אתה יודע... זו לא פרנסתי...

ננדין

New member
ומדוע נמחקו ההודעות שלי???

הם לא הכילו ביקורת על ניהול/מנהלי הפורום או שפה שנוגדת את כללי הפורום... אני גם לא קיבלתי שום הודעה על מחיקת ההודעות שלי ועל הסיבה לכך! וההודעה שטענתה שהייתה מפורסמת ("הודעה זו של usr תימחק תוך יום-יומיים") לא הייתה כתובה בשום מקום! במקרה שמרתי את ההודעות היום בבוקר לפני המחיקה...

crane

New member
כנ"ל- לא ראיתי הודעת אזהרה

מה שראיתי הייתה הודעה שאמרה שבמקרה אחר היית מוחק את ההודעה שלו, ובהודעה אחרת אף שיבחת אותו על ששינה את גישתו.

למעלה