בשורה...

RossandRachel

New member
בשורה...

אני בפורום כבר....שנה וחצי בערך...אולי קצת יותר בכל מקרה- סופסוף זה קרה- יצאתי עם מישהו ביום שישי אחרי שנפגשנו כמה פעמים קודם לכן. אתם מכירים אותי- לא אוהבת לפרט כל כך, לכן רציתי רק לשאול שאלה- איך אני יודעת מתי זה הרגע לנשק אותו?? מתי הרגע המתאים? אם הואל א עושה צעד- לעשות?

ממ...

בד"כ יש את הרגע הזה שאת כבר יודעת שזה יקרה... ושניכם כבר אמורים לדעת שתהיה נשיקה... אם הוא לא עושה את הצעד אני בטוחה שהוא ישמח אם את תעשי :)

sh53

New member
אין הוראות

מתנשקים כשמרגישים שזה מה שנכון לעשות מבחינה נפשית ורוצים בזה כי אוהבים אחד את השני, ואז זה הולך הכי טוב ובקלות.

orenbarkai

New member
עצה מעשית

אז ככה, אם הוא מצא חן בעינייך או שאת סקרנית הנה ההמלצה: א. עדיף בפגישה השניה או השלישית. ב. הרגע הוא לקראת סוף הפגישה כדי שיהיה טעם של עוד. ג. כן, לעשות. אם את רוצה תעשי את הצעד.

אין הרבה מה לחשוב

הלב שלך הוא הקובע מתי לעשות את זה. ברגע שתרגישי שזה הזמן והרגע, תעשי את זה ואל תחששי. תהיי בטוחה במה שאת עושה.

סופה10

New member
../images/Emo25.gif

זה יכול להיות בפגישה הראשונה ויכול להיות בפגישה החמישית תלוי בהרגשה שלך ועם הוא מושך אותך כדי לעשות את זה! בהצלחה!

חוקיות פשוטה

ככל שתקחי את הזמן.. הוא ילמד להכיר אותך כמו שאת , בלי פיתוח תדמית צידו שעלול בסה"כ לשקף את האינטרסים שלו ומצד שני.. אלו החיים שלך, וכמו שניטשה כותב : "אני מה שאני צריך, או מה שאני רוצה ,או מה שאני חייב.. אני לא עושה שום דבר, בשביל מישהו אחר!"..

gogolit

New member
תשמעי..

נשיקה זה לא דבר מקרה יוצא דופן.זה נשיקה ותלכי עם הרגש שלך.ואם את מרגישה צורך לנשק אז תנשקי.אבל לא להיסחף לדברים אחרים. את ידועת למה אני מתכוונת.ולשים לעצמך גבולות שיידע שעד כאן.ורק אחרי כמה חודשיםש את באמת מכירה אותו וטוב לך איתו ואת מרגישה שזה הבחור שאת רוצה להיות איתו רק אז.מקווה שעזרתי לך

amosgali

New member
נשיקה

ברגע הראשון נשיקה קבלת סטירה גם צאחרי 10 פגישות הית מקבל

אופס רק עכשיו ראיתי שאת בת 16

עזבי אלכוהול! מה שבעצם קורה זה שהבחור שמולך הוא גם חסר נסיון והוא לא מוצא את הרגע הנכון והוא גם בטח קצת מתבייש לעשות את הצעד . ולכן את צריכה להביא אותו למצב שאין לו ברירה אלא לעשות את זה וזהו, תלכו למקום בודד ורומנטי ותדברו וזה ואז תתקרבי אליו תוך כדי שיחה וזה פשוט כבר יבוא מעצמו ,ואם גם אז הוא לא יוזם תפסי אותו ותדביקי לו בוסה...

עם אלכוהול לא מגיעים לשום פתרון..

זו רק בריחה מהמצב.. ולא הכי מומלץ..

eyalss

New member
היי

מנסיון (ויש לי הרבה) זה עצוב אבל בד"כ הבנות מחכות שהגבר ינשק אותם.לכן עליך להמתין עד אשר הוא ינשק אותך. זה אמור לקרות בסיום הדייט השני אם הכל הולך כמו שצריך.

למעלה