בשורה...

MysteriousGirl

New member
רק כשאת מרגישה

נוח ...והזמן והמקום מתאים לכך. אני אישית חושבת לנשיקה ראשונה צריך להיות אוירה רומנטית ושתהיה יזומה ע"י החבר שלך. אם הוא עוד לא עשה את הצעד של הנשיקה יש כמה אפשריות או שהוא ביישן-מחכה שאת תיזמי את הנשיקה או לא היה לכם לפניכן רגע מתאים או שהוא לא מעוניין בך מבחינה כזו (מקווה שהוא כן מעוניין בך כפי שאת מעוניינת בו) בכל זאת אני חושבת שאת יכולה לזמן נשיקה ממנו אם תשבי קרוב אליו תשחקי בשיער שלך קצת ותסתכלי בעיניו בטח הוא יבין... לא?

היי, אורחת פורחת

לדעתי אין דבר כזה בדיוק הרגע המתאים.לדעתי הבחור הוא זה שצריך לעשות את הצעד. אם זה זה ויש חיבור טוב אז זה יכול להוביל למשהו רציני, כמובן אם הבחור בשל לכך. ואם הוא לא רציני, אז זה לא משנה כלום. אין חוקים ברורים, לפעמים אנחנו חושבים שבגלל שעשינו כך או אחרת זה קרה, מה שצריך לקרות יקרה ומה שלא לא יקרה ורק לטובה. מי שירצה אותך זה יהיה בגלל מה שאת ולא בגלל דבר זה או אחר. לדעתי יש בחורים שאוהבים נשים שיוזמות ויש כאלה שאוהבים יותר לקחת את הזמן שלהם.את יכולה לשים לב גם לשפת גוף שלו, איך הוא מסתכל אליך, כמה הוא שומר על מרחק וכמה על קירבה והאם הוא ביישן או פשוט מבחינתו עדין לא הגיע הרגע. בהצלחה.

hld27

New member
../images/Emo26.gif

לפי דעתי תתקרבי אליו ותראי לו סימנים תשבו מחובקים תראו סרט תביטי לו בעיניים וכאלה:] תראי לו שאת רוצה ואת מוכנה אבל אל תיזמי את זה! שלא תעשי טעות במקרה.. עם הוא עוד לא מוכן? או עוד לא רוצה? עם תראי לו סימנים והוא יראה שאת רוצה והוא יהיה מעוניין הוא יבוא וינשק אותך.. שיהיה לך בהצלחה

תכנסי מתוקה...קחי עצה לחיים..

אפשר להגיד שאפילו נתמלאתי קינאה כשקראתי את ההודעה המתוקה והבושרית שלך...קודם כל, שיהיה לך בהצלחה מכל הלב עם הבחור החדש! עכשיו, אינני פמינסטית או שובינסטית, אני לא מגדירה את עצמי ליברלית או פרימיטיבית..אני רק בחורה בת 26 שיצאה עם אי אלו בחורים בחייה, הייתה במערכות יחסים ארוכות יותר ובנות שבוע..ופגשה המון בחורים...ומה שאני יכולה לומר זה שלמדתי שכשבחור רוצה בחורה הוא יתגבר על כל קושי שיעמוד בדרכו...ובטח שעל בושה.. והחשוב יותר הוא לדעת שבבחינה אמפירית, גבר הוא "צייד" וכשאישה לוקחת את המקום הזה והיא זו שמבצעת את ההחלטות, דוחפת חזק מדי ו"משיגה" אותו זה על פי רוב נגמר רע...יוצא שהגברים היחידים שיכולים להתמודד עם זה לאורך זמן הם חנונים שאף אחת מאיתנו לא הייתה רוצה להיות בחברתם של נטולי און וגבריות כאלה, ולחילופין, יכול להיות שיתאים לו עכשיו להיות עם מישהי אסרטיבית שמנשקת אותו אבל ברגע הראשון שהוא ימצא "ממתק" חדש להשיג...זה יקרה. כך שאני מייעצת לך עכשיו ובכלל, להרשות לעצמך להיות פאסיבית, לא להיות לחוצה שמשהו יקרה..אם הוא ירצה הוא ייתגבר על הכל וינשק אותך ותהיו יחד וכו'...ואם הוא לא ממש רוצה אז זה יתפרש אצלך כפחדנות/בושה אבל מה שאת באמת צריכה להסיק זה שאת לא רוצה להיות עם מישהו שלא רוצה אותך במאה אחוז ולמרות הקשיים שבדרך... תני לו להרגיש שאת מעוניינת אבל לא יותר מדי, תהיי "בלתי מושגת" במידה ובטעם ולא כל הזמן ואם את ממש רוצה לקרב את רגע הנשיקה פשוט שבי קרוב אליו, תסתכלי עליו מספר שניות בעיניים ועל השפתיים ותחייכי בלי בלדבר..זה כבר יקרה לבד...בהצלחה!

S h i S h

New member
אני לא יודעת מה נכון ומה לא

לתת או לא לתת , להנות או לא ... לחכות או לעשות מה שמתחשק לי באוטו רגע..

17112

New member
אני אומנם האחרונה ליעץ אבל

שמתם לב שאתם בעמוד הראשי? איזה גאווה לפורום הנחמד שלנו

Janem

New member
אני אומר ככה:

אם את באמת רוצה, אז תראי סימנים, כמה שיותר ברור יותר טוב (גברים הם קופים). ואז זה יקרה.

אם את רוצה

תשאלי על זה מומחים בעניין שמתעסקים בזה אני לא חייב לפתוח ת'אתר של תפוז ולראות את הבעיות שלך בעמוד הראשי אם את רוצה תפני לגורמי מקצוע שמתעסקים בנושאים האלו זה כמו שאני לא מעלה פה ת'בעיות שלי וגורם לכך שהם יהיו בראש האתר מקווה להבנתך בתודה.

בינינו..

אף אחד לא הכריח אותך להכנס ולקרוא... אם אתה לא רוצה אל תכנס.. תפוז מחליטים איזה הודעות הן מספיק חשובות.. אז, אתה לא חייב להיכנס..

RossandRachel

New member
הא?!?!?!

הפורום קשור לנושאים האלה. לא כל הפורומים מעניינים את כולם, מי שהגיב פה- הנושא כנראה מספיק עניין אותו ולפורום בהחלט מגיע להיות בשער! אתה באמת לא חיב להגיב, ומוזמן לקרוא, להסתכל ואז להבין איזה פורום מוצלח זה.

sh53

New member
אהבתי שענית ../images/Emo45.gif

מגיע לך הטוב ביותר - גם בנוגע לכבוד/ליחס וכל הכבוד שענית בעצמך.

למעלה