בשורה משמחת

dovramon

New member
מכתב לחה"כ פריצקי בנושא זה

אתמול (15/7) שלחתי לחה"כ יוסף פריצקי (שינוי) את המכתב הבא: ------------------------------------------------------------------- חה"כ פריצקי הנכבד, בתאריך 23/6/2002, בסביבות שעה 19:30, זיפזפתי לי ללא מטרה בערוצי הכבלים של חברת תבל. כשהגעתי לערוץ הקהילתי לא האמנתי למראה עיני. על המרקע הופיע צעיר חרדי, שנאם בפני העם נאום מיסיונרי טהור, שכל מטרתו היא לגרום לצופים תמימים לחזור בתשובה. הוא השתמש בכל אותן מניפולציות, הטעיות ושקרים שידועים היטב למי שמכיר את העולם הזה של ההחזרה בתשובה, אך בהחלט יכולים לשכנע ולהפיל בפח אנשים שפחות בקיאים. לדוגמה: המחזיר-בתשובה הקדיש חלק ניכר מהתכנית לטענת חז"ל שאין דגים עם קשקשים ללא סנפירים (כלומר, דג בעל קשקשים- חייב שיהיו לו סנפירים). הוא טען שכל המדענים מחפשים זה שנים רבות דגים שיוכלו להפריך קביעה זו, ואפילו המציא סיפור שיש מדענים שמנסים לבצע הפריה של נחש עם דג, כדי לצור דג עם קשקשים וללא סנפירים. ובכל זאת עדיין לא הצליחו למצוא/ליצור דג כזה, וזאת הוכחה לחכמתם האלוהית של חז"ל, וכ´. אזרח רגיל מן השורה עלול להשתכנע מדברים אלה. רק אנשים מנוסים יותר, שמכירים כבר את הטענה הזאת, יודעים שאין שום קשר בין קשקשים לסנפירים, ובהחלט ישנם דגים עם קשקשים וללא סנפירים (ר´ המאמר "ידיעת החכמים בסימני הדגים" באתר של "דעת אמת"). אותו מחזיר בתשובה ודאי יודע שהרוב המוחלט של הצופים לא יטרח לבדוק את נכונות דבריו, ויקבל אותם כנכונים. לכן הוא מרשה לעצמו לשקר במצח נחושה, ולשכנע בדרכי מרמה לחזרה בתשובה. מיד לאחר התכנית הנ"ל התכוונתי לכתוב לחברת תבל ולהתלונן על התכנית. אבל היות ואני אדם עסוק, לא הצלחתי להתפנות לכך, ולבסוף השליתי את עצמי בכך שיתכן וזה היה מקרה חד-פעמי, שלא יחזור על עצמו. אבל התבדיתי. היום נודע לי שארגון שופר, שבראשו עומד אמנון יצחק, קיבל אישור לשידור קבוע בערוץ הקהילתי! (הידיעה פורסמה באתר האינטרנט של הארגון). הארגון קיבל אישור למגזין באורך שעה וחצי בנושא יהדות. כולם יודעים שלמרות השם התמים "מגזין בנושא יהדות", אין מדובר כאן ב"יידיש-קייט", אלא במסע להחזרה בתשובה. אמנון יצחק, כהרגלו, ישתמש בכל האמצעים, כולל הטעיות, הוצאת דברים מהקשרם, ואפילו שקרים בוטים, כדי להשפיע על אנשים תמימים לעבור למחנה החרדי, ובכך להפסיק להיות אזרחים יצרניים ומועילים לחברה, ולהתחיל להיות תימהונים שחיים על חשבון הציבור. שידוריו של אמנון יצחק גרועים הרבה יותר מאותו שידור שעליו דברתי בתחילה, שכן הם אינם כוללים רק נושאי דת, אלא גם הטפות אנטי ציוניות. כל מי שהקשיב לקלטות שלו, או נכח בהרצאות שלו, מכיר את דעותיו של יצחק כנגד הציונות, השוואתה לאנטישמיות, וגידוף כל אבות הציונות ומנהיגיה. דוגמה טובה לכל מה שכתבתי עליו ניתן לקרוא במאמר שפורסם בידיעות אחרונות בתאריך 31/5/02, שתעתיק שלו נמצא בכתובת הבאה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=4725713&id=264 אני מבקש ממך, בתור הנציג בכנסת של הרוב השפוי, לפעול בכל כוחך לביטול השידורים הללו. ------------------------------------------------------------------ עד כאן המכתב לחה"כ פריצקי. התשובה שלו לא איחרה לבוא: שלום רב, תודה מקרב לב על מכתבך. טוב לדעת שישנם עוד אנשים במדינה שאכפת להם. אעשה כל שאוכל כדי לעצור שידורים אלה. אדווח לך על ההתפתחויות. ושוב - תודה, ח"כ יוסף פריצקי

נקרעתי מצחוק LOL

מה קרה? זיעה קרה כיסתה את קידמת ראשך והרסה את הבלורית? אחזו בך ויברציות בלתי נשלטות עד שחשת שעוד רגע ואתה מתפלץ? הירגע! שב להנהתך בכורסא, הישען לאחור ותהנה מההצגה הכי טובה בעיר. לא אתה ולא פריצקי יצליחו להוריד את הרב מהמרקע. מעניין... עד היום לא מצאו שום דבר נגדו ולא יכולים לעשות כלום, כשהוא יתחיל לשדר הרייטינג של דודו טופז בשיאו יחוויר לעומתו, ואז נראה אותך ושכמותך מונעים מהציבור להאזין ולצפות בו. האם אתה ושכמותך תחליטו לפרט ולציבור הרחב במה לצפות? ואל תביא לי כדוגמא את הערוצים הכחולים, אם יש לך טרוניה בעניין תפנה למחוקק לנבחרי הציבור שתמכו בחוק הנ"ל גם אם היו שותפים להצעתו המפלגות החרדיות. וכן, אתה רשאי ומוזמן לשלוח את תגובתי לח"כ פריצקי, ויותר מזה, תשאיר לי בהודעה פרטית את מספר הטלפון שלו ואשמח לדון איתו בנושא. WOW !!! מה שמשבצת שידור של שעה ומחצה יכולה לגרום לכם. אגב, האם ח"כ פריצקי יצא נגד ערוץ 1 בתוכנית פוליטיקה בה שיקרו וסילפו בעזות פנים שלא נראתה כדוגמתה זמן רב בטלביזיה? כן. שיקרו בכל הקשור לרב אמנון יצחק!!! במחשבה שניה... מדוע שזה יפריע לכם במשהו? צבועים!!!

begone

New member
מר נעים מאוד

פריצקי הוא עורך דין בהשכלתו. אם מר יצחק ישדר שקרים הגורמים נזק, הוא ימצא את עצמו מול תביעה משפטית שעלולה להרוס אותו. אתה תתפלא, אבל יש מגוון דרכים להוריד את יצחק מהמרקע - אבל זאת רק כאשר הוא באמת ישקר בשידור חי, או יגרום נזק לצופיו. זה יכול לקרות. עודף הביטחון העצמי שלך עלול להיות בעוכריך. "בתוכנית פוליטיקה בה שיקרו וסילפו בעזות פנים" הרב יצחק מוזמן לתבוע אותם.

יחי ההבדל הקטן

"הרב יצחק מוזמן לתבוע אותם." דוד וגולית! את מי? את איחימאיר? אחימאיר = ערוץ הראשון = השמאל (במיוחד הקיצוני כמו מרצ ושינוי) = בית המשפט. אתה באמת חושב שהוא תמים עד כדי כך להאמין שהוא יכול עליהם?! לעומת זאת מי הוא הרב אמנון יצחק ביחס אליהם? איש קטן ומרגיז (בעיניהם) שבקלות ניתן לסתום את פיו אם הוא אכן שיקר ומשקר. אז מדוע לא תובעים אותו? מהיום הראשון שלי כאן אני רק שומע עד כמה הוא שקרן ומסוכן לציבור, למעשה סרטן חברתי ויש לסלקו מהנוף הציבורי. אתה יודע יפה מאד מה הסיבה שלא עושים כלום, מפני שהוא לא חטא בשום דבר ולא עבר כל עבירה. עד היום רק נובחים.

alon14

New member
הבנתי אותך!

אם אמנון יצחק יזכה בתביעה - אז הוא צודק. אם הוא לר - אז הוא הפסיד רק כי בית המשפט משוחד --> הוא צודק. כלומר: טאוטולוגיה.

begone

New member
אתה נורא מצחיק לפעמים

"דוד וגולית! את מי? את איחימאיר? אחימאיר = ערוץ הראשון = השמאל" אלפי בני-אדם, חלקם אנשים פרטיים, תבעו את רשות השידור, וחלקם זכו במשפט וקיבלו סכומים נאים. אל תנסה לשטות בי, אני מבין בעניני משפט. אגב - גם אמנון יצחק ניצח פעמיים בבית המשפט. פעם אחת כאשר ניסו לאסור עליו להופיע במודיעין, ופעם כאשר אישה כלשהו ניסתה לתבוע אותו על פציעה שאירעה במהלך אירוע שלו. אז גם יצחק ניצח בבתי משפט של חילונים-לכאורה. לפעמים אתה מדהים אותי, איך אתה מעז לטעון כאילו בתי המשפט בישראל הם מוטים לכיוון השמאל. זה פשוט מדהים. "אתה יודע יפה מאד מה הסיבה שלא עושים כלום, מפני שהוא לא חטא בשום דבר ולא עבר כל עבירה" יש הרבה אנשים ´רעים´ שעדיין לא נתבעו ועדיין לא נכלאו. אין שום קשר בין העובדה שאדם מסתובב חופשי ובין מעשיו הפיזיים.

dovramon

New member
תשובתו של ח"כ פריצקי

שילשום שלח לי ח"כ פריצקי את המכתב הבא: ------------------------------------------- שלום רב, אני מאוד מודה לך על פנייתך ועל כך שהסבת את תשומת ליבי למתרחש בערוצים הקהילתיים. בדקתי את הקריטריונים לפיהם מאפשרים לגופים שונים לשדר בערוץ הקהילתי, ונראה כי החוק מאפשר גם למטיפים דתיים לשדר בערוץ. במידה והשידור יכלול דברי הסתה ושיסוי, הרי שאז ניתן לשלול מהם את רישיון השידור בערוץ. אף על פי כן, בכוונתי לעודד גופים חילוניים להגביר את מעורבותם בערוץ הקהילתי ולהפיק משדרים משלהם לערוץ. אשמח לשמור עמך על קשר, בכבוד רב, ח"כ יוסי פריצקי ------------------------------------------------- (עד כאן מכתבו של חה"כ) ובכן, אין מה לעשות. לא ניתן לעצור את השידורים באופן חוקי. אני פונה בזאת לכל מי שגר באזורי השידור של התוכנית הנ"ל, לצפות בתוכנית. אם השידור יכלול דברי הסתה ושיסוי, נא לדווח על כך מייד לח"כ פריצקי, כדי שהוא יפעל לבטל את הרשיון לשידור התוכנית.

למעלה