בשורה משמחת

בשורה משמחת ../images/Emo49.gif

בס``ד לכבוד הרב אמנון יצחק שליט``א ארגון שופר. שלום רב, הנדון: הכרה כגוף משדר- בחסות איל``ה. 1. הנני שמח להודיעכם כי בהתאם להוראות כללי הבזק (שידורי בעל זיכיון) התשמ``ה- 1987 אישרה אתכם המועצה כ``מוסד קהילתי`` לעניין החוק והכללים דלעיל. 2. על פי אישור זה ניתנת לכם האפשרות לשדר מגזין בנושא יהדות בערוץ המקומי של הטלויזיה בכבלים בכפוף לתקנות וכללי האתיקה המובאים בסעיפים 6 עד 13 בתקנון הכללים. כמו כן מתאריך 1/8/02 תינתן לכם משבצת שידור בת שעה וחצי בכל יום א` בשבוע משעה 22:00 ועד 23:30 לטובת המגזין הנ``ל. אני מאחל לכם הצלחה מרובה. בברכה מרדכי עזרן מנהל הפרוייקט. ==================================================================== בשם כולם אני שולח מכאן ברכות חמות ואיחולי הצלחה לארגון שופר.

רון סי

New member
הקשר הוא: חופש

שופר זכה במשבצת שידור בזכות חופש הדיבור. בדיוק הדבר שלו הוא מתנגד ואותו הוא מנסה לחסל. אותו חופש שמאפשר לו לשדר את תכניו, יאפשר לשדר פורנוגרפיה. ואז נראה מי יגבר על מי ברייטינג, פורנוגרפיה או אמנון יצחק... ואז הרב באמת יצטרך לעשות איזה ריקוד סטריפטיז כדי למשוך אנשים מהתחרות...

חופש הדיבור?

הבחירה החופשית הקדימה אותם הרבה לפני, היא קיימת בתורה. חופש הדיבור כמו גם חופש הבחירה. אף אחד אינו מונע ממך לבחור את דרכך ואו לצפות בשידורים/תוכניות האהובות עליך. עכשיו תקפוץ ותטען שכן מגבילים אותך! ואני אאשר זאת ואטען שההגבלה היא חקיקתית, הגבלה שנעשתה ונבחרה באורח דמוקרטי טהור! אז אם יש לך טרוניות תפנה אותם למחוקק, קרי נבחריך, אלו שהצביעו בעד החוק, אלו שדפקו אותך, ואל תוציא את תסכולך על אחרים. בקשתו נבדקה ואושרה על פי חוק!!! להזכירך, הרב פועל במסגרת החוק בליווי משפטי צמוד, זו הסיבה שעד היום לא ניתן להעמידו לדין בשום אשמה כלשהי, אפילו הקלה שבקלות. הפנם זאת ויטב לך.

רון סי

New member
פועל בליווי משפטי צמוד...

כלומר: הרב פועל בפירוש בתחומים "מסריחים", שלמראית עין יש בהם בסיס לתלונה, אבל הוא עושה זאת כך שלא ניתן יהיה מבחינה משפטית להעמידו לדין. כל מעשה שהוא עושה מחייב בדיקה מקדמית ע"י עורכי דין. המעשים לא טהורים ותמימים בפני עצמם, כך שהם מגינים על עצמם. נו, טוב שאתה מספר לנו שהרב מבין את זה גם הוא.

פני תם מעושה?

קח את כל מה שאמת וצעמיד מול כל הגופים הפועלים בליווי משפטי צמוד. הממשלה הכנסת המפלגות ללא יוצא מן הכלל חברות ציבוריות חברות פרטיות עסקים גדולים כמו גם קטנים וכו´ וכו´ "כלומר: הם פועלים בפירוש בתחומים "מסריחים", שלמראית עין יש בהם בסיס לתלונה, אבל הם עושים זאת כך שלא ניתן יהיה מבחינה משפטית להעמידם לדין. כל מעשה שהם עושים מחייב בדיקה מקדמית ע"י עורכי דין. המעשים לא טהורים ותמימים בפני עצמם, כך שהם מגינים על עצמם." עכשיו תראה עד כמה אתה מגוחך בהעמדת פנים! אגב, תוסיף לזה ותביא בחשבון שאת הרב מנסים לרדוף לאורך כל הדרך ותסיק את המסקנות לבד, מדוע הוא נאלץ להיעזר בעורך דין. על זה נאמר.. "מי שנכווה ברותחין, נזהר בצוננין"

רון סי

New member
על אחת כמה וכמה

הגופים שהזכרת לא שמים לנגד עינהם להטיף ליושר הליכות וטוהר מידות. הם לא טוענים שהם מייצגי האמת המוחלטת והצדק האלוהי. וזה כולל בפירוש מוסדות שלטון. חברות מסחריות פועלות מתוך אינטרס עצמי צר ותועלתנות. האם לאלה אתה משווה את אמנון יצחק? אם כן, אין לי מה להוסיף...

ואתה כמובן מתעלם במופגן

מההערה שלי בסוף תגובתי, להזכירך... "אגב, תוסיף לזה ותביא בחשבון שאת הרב מנסים לרדוף לאורך כל הדרך ותסיק את המסקנות לבד, מדוע הוא נאלץ להיעזר בעורך דין. על זה נאמר.. "מי שנכווה ברותחין, נזהר בצוננין"

רון סי

New member
רציתי לעשות לך הנחה...

אבל אם אתה מתעקש: אדם תמים וישר דרך לא צריך שום הגנה בפני רדיפות (שמחפשות אצלו בעיות חוקיות הכוונה). להפך ולהפך: דוקא אדם שנרדף על לא עוול בכפו יכול וצריך להמשיך להתנהג בדיוק כפי שהוא רגיל. אם אין מה למצוא אצלו, לא ימצאו! וכולם יראו שבלי לשנות פסיק בהתנהגותו הוא יוצא צודק. זה בייחוד אצל אדם שהוא מאמין באלוהים, שישמור עליו מפני רשעים. אבל אדם שיש לו ממה לחשוש מול הרדיפות, משום שיש בהן הצדקה, "יאלץ" להשתמש בייעוץ משפטי. הרי אם אתה לא בסכנה שיתפסו אותך (למשל כשבודקים אותך) אין שום סיבה להתגונן... וזה בייחוד אצל אדם שאין לו אמונה באלוהים, או שהוא חושב שאלוהים לא מתכוון להגן עליו, משום שמגיע לו להענש...

רק רגע

אנחנו מדברים על מדינת ישראל? מדינה בה מכהנת שופטת בבית המפשט העליון שקיבלה הטבה לא על פי חוק? ולא יצאה נקיה מידיו של מבקר המדינה? אתה מתכוון למדינה בה מצוטטים לחצי מאזרחיה, ומצפצפים על צנעת הפרט? אתה מתכוון למדינה המושחת שלנו? מדינה בה אם אתה לא דואג ומוודא שאתה לא עובר על החוק אז אתה בצרות צרורות? כלומר אתה צריך לדקדק בציות לחוקים אחרת הזרוע המבצעת שאינה מקפידה בעצמה במיוחד על החוק תעשה בך שמות? כשהחוקר הראשי במשטרת ישראל (הזרוע המבצעת והאוכפת) עבר ועדיין עובר על החוק ברגל גסה? רק רגע, מזה אני והרב וכל אזרח מצוי אמור להיזהר? תעשה לי טובה! אם אין לך מה להגיד עדיף, "שב ואל תעשה"

רון סי

New member
מדינת ישראל, בהחלט

עם מליוני אזרחים שלא מתייעצים בעורך דין לפני כל פעולה, ולמרות זה איש לא מאשים אותם האשמות שווא. עם מערכת משפט, מערכת ערעורים, הפרדת רשויות, עיתונות חוקרת, שמוכיחה פעם אחר פעם שלא מספיק להגיש כתב אישום בשביל להרשיע אדם. אלה שצריכים להזהר הם אלה שפועלים באופן לא חוקי. מי שפועל על פי חוק לא צריך לדאוג.

הצחקת אותי

"מי שפועל על פי חוק לא צריך לדאוג" תספר את זה לאזרחים התמימים והישרים שברוב תמימותם חשבו שאם יספרו ויעידו על השחיתות והפשע שפשה בחברה בה הם עבדו, הם יקבלו אות כבוד במקום בעיטה הגונה באחוריהם, ובמקרים מסוימים תלונה במשטרה (על שהעזו להתלונן ואו לחשוף את פניהם). אתה באמת חי כאן במדינה הזאת או שאתה כמו אלון14 חי בחו"ל?

רון סי

New member
אז מה שאתה רוצה להגיד...

זה שמדינת ישראל היא מדינת שחיתות, שבה אנשים תמימים וישרי דרך מורשעים ונזרקים לבית הסוהר באופן יומיומי, ואין פוצה פה ומצפצף? ובגלל שמדינת ישראל היא מדינת זוועה כזו, אמנון יצחק צריך עורכי דין צמודים שיאשרו כל פעולה שלו? אז בניגוד לאלון, אני גם לא גר בחו"ל (אלא בארץ) וגם לא בן 14, וזאת לא מתוך זלזול (חלילה) בגיל צעיר, אלא כדי לציין שגם יש לי קצת (הרבה) נסיון חיים. אגב, לחיות בחו"ל זה לא חסרון בענין זה, ובעצם גם לא גיל, אם מדובר באדם כמו אלון, שבלי ספק קורא חדשות באופן שוטף. לכן התעמולה השקרית שלך, שכל מטרתה להסביר את ההזדקקות הבעייתית בפירוש של אמנון יצחק בייעוץ משפטי צמוד, לא עובדת עלי. וגם לא על אף אחד אחר שיש לו קצת שכל בגולגולת ועיניים בראש. לא כולם פה מטומטמים, למרות שמובן שמי שמסתכל הרבה על הקהל שמגיע להרצאות של אמנון יצחק יכול לקבל רושם כזה.

לא! מר סי היקר

המגמה הברורה שלך לא תופסת עלי! נתפסת לעובדה שהרב (בתוך עמו הוא חי) לא מוכן לקחת סיכונים ועושה הכל כדי שלא ידבק בו רבב והפכת אותו לראש מאפיה מושחת שיש לו מה להסתיר. לידיעתך, כך גם אני הייתי נוהג, ולמעשה כך גם אני נוהג בימים אלו. כבעל עסק אתה כפוף לחוקים נוספים שאינם חלים על האזרח המצוי. לשם כך עלי להיזהר כדי לא למעוד חלילה בשוגג ולשכור את שרותיהם של מנהל חשבונות, רואה חשבון, עורך דין וכו´. האם אני עברין? האם יש בכוונתי לעבור על החוק? או שכל הכבודה הנ"ל כל תכליתה להנחות אותי בנפתולי החוק שלולא עזרתם רוב הסיכויים שהייתי מועד מואשם בדין ומצטרף בעל כורחי להגדרה של עבריין. הכוונה שלך ברורה ואין צורך להוסיף! מצידי המשך לבד. תודה.

אגב, מילה אחרונה בהחלט

לשיטתך המעוותת, הוא בוודאי מחזיק מנהל חשבונות ורואה חשבון רק בגלל שיש לו מה להסתיר ולא בכדי לציית לחוק, נכון?

למעלה