בשבילך, ברטה.

berta84

New member
תודה נשמה

דרך אגב זה היית אתה אז באוטובוס(כשהכחשת)?

berta84

New member
לא יודעת אם זה בסדר לכתוב כאן

אבל איזה יום נסעתי באוטובוס והיה שם בחור שלפי מה שהוא סיפר לחבר'ה איתו נדמה לי כאילו זה אתה, אז שאלתי אותו אם הוא כותב בפורום והוא אמר שלא אבל אולי פשוט לא התחשק לו(לך, אם זה אתה) לפתוח את זה לפני כולם

lirlurim

New member
אמממ...

לא, זה לא אני. אני לא הייתי מסתיר... מה הוא סיפר לחבר'ה איתו? את מתכוונת לזה שהבנת משהו על הנטיות המיניות של ולכן חשבת עלי?

אליהו ד

New member
תגיד,איך זה שהומואים הם אנשים הרבה יותר נחמדי

נחמדים נעימים חכמים ופשוט בניאדם? שניים מחבריי הטובים הם הומואים ואנחנו כל הזמן מדברים על זה ומנסים להבין את זה. ולא אני לא הומו,לא שיש משהו לא בסדר עם זה

צודק!

יש לי ידי הומו שלא הייתי מחליפה אותו באף ידי אחר. הוא נהדר ומקסים, חבל שאין כזה בדמות גבר הטרוסקסואל

berta84

New member
אני אומר משהו שיכול להישמע מגעיל אבל

לפעמים לאנשים שלא נחשבים בסדר מבחינת החברה יש נטייה להתאמץ להיות טובים, כמו נניח בחורות מכוערות, אנשים לא משכילים במיוחד שעוד מוסיפים על כך בהתנהגות "נשמה" וכו' יכול להיות נכון גם לגבי הומואים שמתנחמדים בכוונה בשביל לפצות על "חוסר הנורמליות" שלהם, זה כמובן בלי הכללות, רק אמרתי שיכולים להיות כאלה אני מאמינה שהתפלגות תכונות האופי אצל הומואים היא די קרובה לשאר האוכלוסיה

lirlurim

New member
אני לא בטוח שזה נכון אבל אם כן,

אני יכול לחשוב על כמה וכמה סיבות. אגב, למה אתה ער כ"כ מוקדם?

אליהו ד

New member
גם אני יכול לחשוב על סיבות אבל זה יותר מדי

מובהק, זה כאילו שלא בגלל שהבנאדם הומו הוא גם נחמד,אלא שמלכתחילה יש בבנאדם משהו פלורליסטי..טוב אין לי כוח לחפור אממ למה אני ער מוקדם?כי החיים עוד מעט נגמרים ויש כל כך הרבה מה להספיק..בד"כ אני קם ב5 אבל יש חופש

אליהו ד

New member
איזה צירוף מקרים גם אלו שמנקים את הזבל בשכונה

קמים ב5 בבוקר ומשום מה כשאני עושה הליכה הם עושים לי ככה עם הראש "מה קורה אחי" כאילו שגם אני עובד בזבל אולי אני צריך לשנות את אופנת "מוזנחלי" את קמה ב5 בבוקר כי??

אליהו ד

New member
יא יש לך גישה לאוטובוס של הערביות היפות??

אולי תפרגני לדוד גם אישור כניסה?

למעלה