בשבילך, ברטה.

deathcaster

New member
רגע רגע

אז זה שאתה קם יחד עם פועלי הנקיון...... זה אומר ש"החיים בזבל" ?
פעם שעוד הייתי בקבע, חיכיתי בתחנת אוטובוס ליד רפא"ל... פתאום בחריקת בלמים באמצע הכביש הראשי עוצרת משאית רמסה של זבל, וקול קורא לי משם : "זוווווווווההההררר" אני מרים את ראשי ואני רואה שנהג המשאית הוא חייל שהיה אצלנו ביחידה, אחלה בן אדם מצחיק בטירוף .. אבל צה"ל לא היה בשבילו והוא יצא על 21.. הוא אומר לי "עלה עלה" .. עליתי.... לקח אותי הביתה לאחר שעשינו סיבוב בחיפה והורדנו פח "צפרדע" ריק בבי"ח פלימן... שאלתי אותו : נו מתי (מתתיהו) ... מה נשמע ? ואז הוא ענה לי : מה אתה לא רואה ? החיים בזבל !

מֵירַב

New member
מה שכחת ברפא"ל?../images/Emo12.gifמעניין, יכוליות שראיתי

אותך ולא ידעתי?
הייתי שם ב1997-1999...

lirlurim

New member
תראה

נכון שמיעוטים מופלים יהיו באופן כללי יותר פלורליסטיים משאר האנשים שחיים בסביבה הקרובה שלהם, אבל זה יותר מתקשר לעמדות של האדם כלפי נושאים מסוימים. כשדיברת על נחמדות וכו', אני ראיתי את זה יותר ברמה הבינאישית וכאן דווקא נראה לי שהומואים בפרט ולהט"ב בכלל זקוקים כביכול לאישור חברתי ולכן הם נוטים להיות יותר נחמדים כדי "להוכיח" שהם בסדר, כי ההנחה הראשונית היא שהם פחות בסדר מהשאר. זוהי ברירת המחדל. אבל זו השערה לא בדוקה. בעניין השינה, דווקא בגלל שהחיים עוד מעט נגמרים, צריך לישון! הנאה משינה היא טובה אלפי מונים מאשר המציאות והעולם האכזר שיש בחוץ
מה יותר טוב משינה שמנותקת מהמציאות ומשאירה אותך במקום אידיאלי (המיטה!). אני תמיד אמרתי שהמקום הכי טוב למות בו זה על מיטה באיקאה!

אליהו ד

New member
תגיד זה שבקישור יש מצב שהוא לא הומו??

לוקח תזמן זה כאילו שאתם לקחתם לנו (לגברים(?) הלא הומואים) את הזכות להיות אנשים עם עומק סחתיין

lirlurim

New member
../images/Emo13.gif

כמה דברים: א. הגיידאר שלי אומר שכן (כאילו הלווווווו). ב. אני לא מבין למה דווקא הוא הדוגמה ל"איש עם עומק". הוא לא נראה לי עמוק במיוחד (לא במובן המילולי כמובן). ג. לא לקחנו לכם את הזכות להיות אנשים עם עומק. תהיו עמוקים, רק אל תכחישו שאתם הומואים. ד. סוד קטן: למי שמגדיר את עצמו "סטרייט מוחלט" זה אולי עשוי להישמע מוזר אבל יש טשטוש גבולות די רציני בין ההגדרות השונות של הנטיה המינית. מחקרים מראים שקרוב לשבעים אחוז מהסטרייטים היו מעורבים בחוויה חד-מינית אחת לפחות. מחקרים אחרים מצאו שלאנשים שהתנגדו בתקיפות לאיזשהו ניסיון חד-מיני (כמו כאלה שיצאו בהצהרות שזה דוחה אותם ברמה שהם לעולם לא יעשו את זה בשום מקרה ) היו בעיות אישיותיות נוספות כמו הערכה עצמית נמוכה מהרגיל או צורך באישור הגבריות שלהם. בקיצור, הניסיון להגדיר הומו במחקר הוא הרבה יותר מסובך ממה שזה נראה.

berta84

New member
הסרט הזה על אלפרד קינסי,איזה סרט טוב

הוא מציג שם את התיאוריה שלו בנוגע לדו מיניות של אנשים

berta84

New member
הוא סיפר את מה שכתבת כאן פעם לגבי המקור של

המילה קוקסינל על הזמרת הצרפתייה הזאת והכל

lirlurim

New member
כי

ברטה פגשה הומו באוטובוס והיא חשבה שזה אני אז היא שאלה אותו אם הוא כותב בפורום והוא אמר שלא.

lirlurim

New member
קורה לטובים ביותר ../images/Emo34.gif

פעם ברטה אמרה פה בפורום משהו על קוקסינלים (היא העירה בצחוק שהם לא משרתים בצבא! קוקסינל כמילת גנאי להומואים. מאז הבהרנו את זה ועכשיו אנחנו שולם ואני אפילו מראה לה קישורים של לאונרד כהן!). בכל מקרה, הסברתי לה את מקור המילה. בלי קשר לזה, היא שמעה באוטובוס מישהו שנתן את אתו ההסבר אז היא חשבה שזה אני.לכן היא שאלה. זהו

אה, שטויות. ידיד שלי

שהוא הומו לא מזמן סיים שירות צבאי. הומו=אדם, הכוונה לאוהב אדם במילה הומוסקסואל, את זה הסביר לי המחנך בכיתה ז' או ח' בשיעור חינוך

berta84

New member
לא אמרתי שהוא היה הומו, אפילו לא תהיתי על כך

פשוט ראיתי שאותו בחור בא מכיוון המעונות וסיפר משהו ממש דומה למה שהיה כתוב בהודעה שלך ניראה היה שהוא יכול להיות אתה לכן שאלתי

berta84

New member
תקראו תקראו את המכתב של לאונרד

זה באמת אמיתי? משעשע

למעלה