קשה לי להבין........עדיין
אבא שמסרב להיות חלק מיום חשוב של בנו........עדיין לא נתפס אצלי וזה קורה לא פעם (כבר היו הודעות כאלו לאחרונה בפורום) זה מסוג הדברים שיכולים להקפיץ לי את הפיוז.......לא מבינה, לא מבינה
אצלנו את יודעת, האבא החליט שעושה בנפרד....לא הזמין אותי ולא יידע אותי וגם נתן לילדים את החשש לספר לי בכלל, כך שידעתי במקרה, זה עושה את זה ליותר כואב. בסופו של דבר, אירגנתי לילד בר מצוה כמו שהוא רצה באולם, ביקשתי שיזמין את אביו ומשפחתו, כי זה חשוב ולפעמים צריך לשים כעסים בצד, האב סירב בכל תוקף וגם איים על משפחתו שלא להגיע, ניסיתי בכל מיני דרכים להזמין אותו ואת משפחתו, ועדיין התבצר בסירובו, בסוף הילד אמר "אמא, אם אבא לא רוצה לבוא, שלא יעשה טובות" ולי הלב נצבט כי אני יודעת שזה היה חשוב לו והוא אוהב אותו. שורה תחתונה: היה אירוע סוף הדרך, משפחה שלי, חברים שלי, חברים מהפורום (85 במספר) הגיעו, והרימו בר מצוה לתפארת מדינת ישראל זה היה ערב שאני והילדים שלי לא נשכח כל כך מהר. ענתי, הוא לא רוצה? ניסית? השתדלת? תמשיכי הלאה........בלעדיו, הילד יתמודד עם זה ויתמודד מול אביו באיזה שהוא שלב, אל תתני לזה להפריע לכם בהכנות ובהתרגשות. הלאה......... אבות כאלו מקומם בגן ילדים, ליד הארגז חול
אבא שמסרב להיות חלק מיום חשוב של בנו........עדיין לא נתפס אצלי וזה קורה לא פעם (כבר היו הודעות כאלו לאחרונה בפורום) זה מסוג הדברים שיכולים להקפיץ לי את הפיוז.......לא מבינה, לא מבינה