a n a t i 3 3
New member
בר מצווה בלי אבא
בחודש מרס אנחנו חוגגים לאלוני שלי בר מצווה (תרשמו ביומנים - נוכחות מלאה חובה!
שנים אני חולמת על היום הזה שבני, בכורי יגיע למעמד הזה, חולמת על ארוע גדול עם המון אנשים שיבואו וישמחו את אלון. לא ממש יודעת אם זה מגיע ממקום שבר מצווה זה ארוע של פעם בחיים, מהפיכת הילד שלי לנער או ממקום של המון ריגשות אשמה על מה שהילד הזה עבר וחווה בשנים האחרונות בגלל אמא ואבא.
והרצון לפצות (לו במעט) על שעבר. הילד האהוב הזה היה רק בן שש שאמא ואבא שלו החליטו לפרק את "החבילה", הילד הזה היה עד לתהליך גרושין קשה! הילד הקטן הזה עבר לישון עם אמא כשאבא עזב... חיבק, גונן וניגב ת'דמעות של אמא. ממש תפס פיקוד בבית ולמרות גילו הצעיר הפך לגבר של הבית! הילד המדהים הזה למרות מה שעבר ולצערי עדין פה ושם עובר תמיד הביא לי נחת, תלמיד מעולה, לב זהב, ילד מדהים!!! המון בעיות היו לנו בשנתיים האחרונות... אבא החליט שהוא רוצה שאלון יעבור אליו... או יותר נכון שיעבור למשמורת שלו וילך לפנימייה, סרבתי, התעקשתי נלחמתי וניצחתי (המון בעזרתכם!!!!!) אלון שלי נשאר אצלי, נשאר מרצון, מאהבה ומהבנה שזה המקום הטבעי שהוא שיך לו וחיי פנימייה הם לא בדיוק כמו שניסו לצייר לו. השנה אלון התחיל ללמוד בבית ספר חדש, בכיתת מחוננים... כיתה שמאוד טוב לו בה והרבה חברים חדשים נוספו לרשימה. השנה הילד שלי מתהלך עם חיוך על הפנים היפות שלו, רגוע מתמיד, שלם. רוצה לגמול לו ולחגוג לו בגדול, חלמתי על ארוע עם אבא ואמא, משפחה וחברים... אבל גם פה נכשלתי, אבא מסרב לחגוג ביחד, ניסיתי לדבר אל ליבם של חמי לשעבר ודודותיו של גרושי (היחסים טובים ביננו) אבל הם הסבירו לי בנימוס ועדינות שהם מאוד רוצים לבוא אבל הגרוש שלי ביקש מהם לא להגיע!
ניסיתי לדבר אל ליבו, בקשתי שישים לרגע את הכבוד בצד ונחגוג לילד ביחד, ביקשתי, התחננתי... והוא בשלו! סליחה ילד שלי שכך מסתדרים הדברים, מבטיחה לך שלמרות שהמשפחה של אבא לא תהייה איתך ביום המיוחד הזה אעשה הכל כדי שתחגוג בגדול ותהייה מאושר.
(מפסיקה פה --- לא יכולה להמשיך
) איך זה היה/יהיה אצלכם
בחודש מרס אנחנו חוגגים לאלוני שלי בר מצווה (תרשמו ביומנים - נוכחות מלאה חובה!