בר מצווה בלי אבא

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif

קתDרלת הצ'כריות את חורגת אותי............ עכשף רק נישאר לך לנחש איזה memory עולה א3לי במיינד

בטח מנחשת...

תתכונני לסיבוב הבא. בחודש מאי...נא לאגור תנופיות
אויייייייייייייייייייייי...יש לי כבר כמה תמוניות באימג'יניישן שלי

מצוטטת

New member
את ה../images/Emo214.gif

הם מחליטים עבורך אבל....... מוכנה כן, לבחור לAך את הSמל{א}לה ומגבעת ה-feather סגור

סגור ונעול על...

פאייטות במלמלה... ורשתית של פם פאטל שתסתיר ת'עין השלישית
אף אחד לא יחליט בשבילנו על המרמלדה הנוקשה

Raychoo

New member
יש את הפתגם ההוא

"אלוהים תן לי הכוח לשנות את הדברים שבכוחי לשנות, את האומץ לקבל את מה שאין בכוחי לשנות, ואת התבונה להבדיל בין השניים". אני מאמינה שאלון יהנה מהבר מצווה הנאה מלאה וגדולה, כל עוד את רגועה ונהנית יחד איתו. נראה לי שהוא מבין ומקבל את המצב ולכן המתנה הכי גדולה שתוכלי לתת לו עכשיו זה ללכת בעקבותיו ולוותר מעתה והלאה על נסיונות שיתוף פעולה עם אביו המיועדים לכישלון מראש. אני יודעת שזה קל לאמר וקשה לבצע. מכירה את זה מקרוב. אבל זה אפשרי ומבטיחה לך כשתתאימי ציפיות למציאות הזו, תהיי מאושרת יותר.

MAST GO ON

New member
../images/Emo201.gif

ענתי, ההפסד כולו שלו במידה והוא לא יהיה שם ! ******************************* מה שכן, אני בדעה של הקצין לנסות עד הרגע האחרון לכי תדעי יכולים להיות הפתעות וקרו מקרים .... ************************ ובאמת מסקרן , מה באמת דעתו של הילד? איך הוא מתיחס ומסתכל על זה ?? ************ המון
לכם

יערית

New member
אידיאליזצייה

מתוקה,עוד לפני 6.5 שנים כשעשינו הסכם גירושים חשבתי על הארוע המיוחד והמרגש הזה,ביקשתי ממנו שנחגוג את זה ב"ה יחד,לא משנה מה יקרה,הילד יחגוג יחד עם שני הוריו.יובל בן 10,עוד שלוש שנים בר מצווה,האקס כבר בפאזה שונה משלי-נשוי+ילד,הראש פועל אחרת פתאום,הוא כבר אמר לי שהוא לא מתכנן לעשות איתי בר מצווה,הוא יכול להיות מוזמן אבל מוותר על החגיגה וירצה טיול או משהו מעניין לילד.לא אומר לך שזה לא מכעיס אותי או יותר נכון מסנדל אותי,כי אני רוצה לחגוג בצורה "הישנה" ואפשר לשלב גם טיול לזה,זה לא חייב או זה או זה,אבל מה לעשות שכנראה לא יהיה לי שיתוף פעולה על אף ההסכם שהוא חתום עליו,סומכת על משפחתי ועל הקרובים לי,ירצה יהיה לא ירצה זה באמת יהיה הפסד שלו,כל הזמן הראש עובד באיך למזער נזקים לילדים בעקבות גרושים,אבל בשביל זה צריך שניים שחושבים כך ואם לא חושבים כך לפחות ההגיון עוזר לחשוב כך אם לא הרגש. אז יש לכם משפחה מורכבת מקסימה ורחבה, זה באמת לא בא במקום אבא,אבל זה בהחלט יטשטש בזמן אמת על החיסרון,מי שבאמת מגדל ונמצא לצידו שם זה בן זוגך,הוא אומנם לא האב הביאולוגי,אבל מתפקד לא פחות מזה,עצוב אבל רצוי להסתכל על חצי הכוס המלאה ולהפוך את המסיבה למשהו אמיתי ביותר,למשהו שתחושת החוסר תעלם,לא פשוט אבל אפשרי.הילדים שלנו לפעמים מגלים אדישות וגמישות לעינינים שכאלו הרבה יותר מאיתנו, זה כי... אנחנו מחפשים בכל מקום את האידיאל וזה לא פשוט להשיג אותו כשאין שותף לזה. חשיבה חיובית מולו כל הזמן,ומחכים לחגיגה

a n a t i 3 3

New member
יש המון במה שרשמת....

האמת שמגיע לבן זוגי את כל הקרדיט והצל"שים, הוא באמת זה שמגדל את הילד... הוא זה שאומר לו את הלילה טוב כאשר הוא הולך לישון, את הבוקר טוב כאשר הוא קם... הוא זה שעוזר לו בשיעורים, שעונה לו על השאלות הרבות שנשאלות, הוא זה שנמצא שם בשבילו!!! יודעת שיש לי את כל זה מבן זוגי, ומודה יום יום על כך... אבל את יודעת איך זה אצל ילדינו והאמת שגם כך חינכתי וגידלתי... אבא תמיד נשאר אבא, רון הוא החבר של אמא וגם קצת שלו ושל קורל. תודה יערית
מחכה לחגוג אתכם.

מכירה את אותו אלון המיוחד והיקר

זה רק בראש שלך. אלון ילד פיקח ונבון...ומבין עניין. ענתי יקירה- זה רק שלך...וחבל חבל שאת מעבירה את זה לילד. בטוחה שיהיה אחלה חגיגה והוא יהנה...ואת תרפי קצת...גם לך מגיע להנות. ואני כבר רשמתי! מזל טוב לכם

ענתי מותק...

הילד יודע באיזו מציאות הוא חי... לפמים כואב לנו יותר מאשר להם... גם את זה למדתי...ושתינו יודעות למה זה חזק אצלינו
הוא יהיה בסדר הנער...תני לו להתמודד...ותהיי שם בשבילו...ותו לא.

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo25.gif

באמת יודעות למה זה חזק אצלנו, .... ממש אתמול עברו 16 שנים מאותו יום שחור שאבי נפטר
הגרוש שלי צריך לקחת הרבה קורסים (וגם זה לא יעזור!) כדי לדעת איך ומה זה להיות "אבא".

ביום שהבנתי...

שזו טעות לי לעשות את ההשוואה... הורדתי אבן מליבו של בני. הוא לא חווה את אבא שלי...זו אני הוא חווה את שלו...זה הוא ואל לי לגרום לו לחוות אבהות מעיני שלי. הקנאה תכרסם בו...זה מיותר. זו המציאות שלו...זה מה יש...ומזה מוציאים ת'טוב ביותר. ב'מת מאמינה בזו הדרך. החודש אני מתגעגעת כבר 20 שנה...ומחייכת לזיכרונות

jesie12

New member
ענתי ../images/Emo24.gif

בדיוק עכשיו חווה את זה בפעם השניה הילד כבר עלה לתורה לפני שבועיים ובסוף פברואר תהיה מסיבה בבר מצווה של הגדול אני זוכרת המון דמעות שלי בבית הכנסת.. ושמתי לב שעם הקטן היה טיפה יותר קל..זה לא קל לראות את אבא שלי עומד לצידו ולא את אביו מולידו, אבל זה מה שיש, בארוע של הגדול לא היה כל כך זמן להתעסק בחסרונו של האב, זוכרת שביקשתי שלא יהיה סלואו עם הילד , ידעתי שזה ישבור אותי , אבל היה כל כך שמח וכולם עטפו אותו באהבה גדולה, למחרת הילדים ביקשו ליסוע לאביהם לספר חוויות... מקווה שכך יהיה אצל אור שלי.. ולאלוני תהיה אחלה חגיגה ואני בטוחה שהוא ירגיש אהוב ומאושר ביום הגדול הזה, אלוני יודע שיש לו משפחה מדהימה שתעטוף אותו בהמון אהבה
מאמוש צפי לשיחה ממני מחר

גלי10

New member
מבינה

את הקושי הגדול לחגוג אירוע שהוא משמעותי לכם . ולחגוג אותו בחסר. חבל שהזמן לא השכיל להכניס באבא בינה שרק את עצמו הוא מעניש בעצם תוך כדי כך שגורם עצב לכל כך הרבה אנשים וליקר לו ביותר. מדברת אלייך {ובמקביל אל עצמי} מאחלת לכם אירוע שמח ומלבב. מלא משפחה וחברים מלטפים
וש "עד לחתונה...זה יעבור !"
ואצלנו? אנחנו , חגגנו שנינו. לבד. ובגדול. אבא לא הצלחתי להגשים לו , אבל חלום אחר כן. גלי , בינתיים תוהה על עבודת ה"שורשים" , הממשמשת ובאה במקביל לגיל ברמצווה.... ותהווה את "ההוכחה" החותכת והכואבת ביותר להתמודדות עם "אין אבא בתמונה"

למעלה