ברנשבוע

L i l A L o

New member
../images/Emo6.gif מומין שליטה!

פעם היה לי מומין מחימר. נראה לי שהוא נשבר

AmitSolomon

New member
זהו ../images/Emo41.gifשחר../images/Emo41.gif של יום חדש!!!

0.5) (כותרת מטומטמת הא?) 1) מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנה לעשות בשביל 150000 דולר? 2) אלוהים, יש או אין? 3) מיץ גזר או קולה? 4) יין או בירה? 5) גבינה או סטייק? 6) היית בכפר המוזיקה? 7) אם היית יכולה לקחת איתך את כל המשפחה והחברים ולא יודע עוד מה, ולחזור אחורה בזמן ולחיות את החיים שלך בתקופה אחרת, איזו תקופה היית בוחרת? 8) היית מעדיפה לחיות חיי נדודים או חיי משפחה שגרתיים? 9) היית מעדיפה לשחות כמו דג או לעוף כמו ציפור? 10) את יכולה לשבת על כוס קפה ולדבר עם מי שאת רוצה, אפילו עם אישיות שכבר מתה, את מי היית בוחרת? 11) היית מעדיפה עכשיו להיות בטיול ג'יפים במדבר יהודה או לראות סרט קומדיה חמוד בקולנוע? 12) את גם חושבת שפסיכולוגים הם מטורפים? 13) יש לך כתב יפה או מבולגן? 14) מהו המקום שבו נהנית הכי הרבה מכל המקומות שהיית בהם אי פעם? 15) את מאמינה באסטרולוגיה? 16) איזה מזל את? 17) תוכלי לקבל איזו חיה שתרצי, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחרי? 18) היית מחליפה את השם שלך לשם אחר? 19) מה הדבר שעושים לך והוא הכי מעצבן אותך? 20) איך היית מתארת את הפורום שלנו בשלוש מילים? 21) מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? 22) יותר כיף- זריחה בגבעות של דשא או שקיעה בחוף הים? 23) יותר כיף- לשתות תה עם המלכה אליזבת' או לעשות יוגה עם הדלאי לאמה? 23 ו1/4) נהנת?

barboshkiss

New member
כותרת יפה! ../images/Emo13.gif

0.5) (כותרת מטומטמת הא?) לא!!! 1) מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנה לעשות בשביל 150000 דולר? אני במילא עושה דברים לא הכי שפויים אז לא אכפת לי... 2) אלוהים, יש או אין? יש! ויש לי בו אמונה שלמה! 3) מיץ גזר או קולה? קולה יאאאמי 4) יין או בירה? יין 5) גבינה או סטייק? גבינה
6) היית בכפר המוזיקה? לא 7) אם היית יכולה לקחת איתך את כל המשפחה והחברים ולא יודע עוד מה, ולחזור אחורה בזמן ולחיות את החיים שלך בתקופה אחרת, איזו תקופה היית בוחרת? אממ שלושת הזרמים- כדי לראות איזה זרם הייתי בוחרת במאה ה-18/19...חחח סתם לא יודעת 8) היית מעדיפה לחיות חיי נדודים או חיי משפחה שגרתיים? חיי משפחה 9) היית מעדיפה לשחות כמו דג או לעוף כמו ציפור? לעוף כמו ציפור 10) את יכולה לשבת על כוס קפה ולדבר עם מי שאת רוצה, אפילו עם אישיות שכבר מתה, את מי היית בוחרת? ג'וי רמון- הלוא הוא ג'פרי היימן הסולן של הרמונז 11) היית מעדיפה עכשיו להיות בטיול ג'יפים במדבר יהודה או לראות סרט קומדיה חמוד בקולנוע? לראות סרט קומדייה חמוד בקולנוע חחח 12) את גם חושבת שפסיכולוגים הם מטורפים? כן, ברצינות מזה 13) יש לך כתב יפה או מבולגן? יפה לדעתי (ולדעת המורות או מי שראה אותו) 14) מהו המקום שבו נהנית הכי הרבה מכל המקומות שהיית בהם אי פעם? הולנד 15) את מאמינה באסטרולוגיה? לא 16) איזה מזל את? דגים
17) תוכלי לקבל איזו חיה שתרצי, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחרי? פינגווין |חמוד|! 18) היית מחליפה את השם שלך לשם אחר? לא 19) מה הדבר שעושים לך והוא הכי מעצבן אותך? לא יודעת, דיי קשה לעצבן אותי 20) איך היית מתארת את הפורום שלנו בשלוש מילים? חמים ונעים פה! חחח 21) מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? המוהיקן של ג'רס
חחח!!!! 22) יותר כיף- זריחה בגבעות של דשא או שקיעה בחוף הים? שקיעה בחוף הים 23) יותר כיף- לשתות תה עם המלכה אליזבת' או לעשות יוגה עם הדלאי לאמה? אף אחד מהם- אני לא אוהבת תה ואני לא אוהבת יוגה 23 ו1/4) נהנת? יאפ, נורא! נ.ב.: הולך להיות לי להקת פאנק-רוק!
ביום ראשון וואי

אוקיי תתכונני... רצית הרבה שאלות...

נגנב באכזריות רבה מפורום סקרים ושאלונים
1.גיל? 2.אתה בטוח? 3.מה המצב? 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? 11.באמת? 12.בא לך למות? 13.למה? 14.אתה מפחד מהמוות? 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? 16.אתה מכוער? 17.מאוד? 18.אתה שקרן? 19.בן כמה היית רוצה להיות? 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך? 24.איפה אתה גר? 25.איפה היית רוצה לגור? 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? 27.איזה מכונית תהיה לך? 28.מה המוטו שלך? 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? 31.במה אתה חושב שאתה טוב? 32.אתה נפגע מהר? 33.אתה שונא בני אדם? 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? 36.תתאר את מקום החלומות שלך: 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? 39.החיים קשים? 40.למה? 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? 42.צפרדע או קרפדה? 43.קרפדה או חזיר? 44.חזיר או פרה? 45.פרה או עגל? 46.עגל או חמור? 47.חמור או סוס? 48.סוס או חתול? 49.חתול או כלב? 50.כלב או בני אדם? 51.בני אדם או חיזרים? 52.חיזרים או בתים? 53.בית או וילה? 54.וילה לבנה או וילה אדומה? 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? 57.מה התאריך היום? 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות? 59.מה מספר המזל שלך? 60.נגמר לי השאלות? 61.יש לך אייסיקיו? 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? 63.למה דווקא את המצב הזה? 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים? 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום? 66.להקה אהובה? 67.זמר אהוב? 68.שיר אהוב? 69.מוזיקה אהובה? 70.הגענו ל-70? 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? 72.מה המילה האחרונה שאמרת? 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? 74.אתה ראה את זה? 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? 76.מה הדבר האחרון שקנית? 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 80.סקרים/שאלונים? 81.וילון/שטיח? 82.מכונית/אופנוע? 83.לימוזינה/יגואר? 84.ארון/מגירה? 85.עציץ/פסל? 86.איטליה/צרפת? 87.בלגיה/הולנד? 88.לונה פארק/סופרלנד? 89.מנורה/פנס? 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים? 91.כפכפים/נעליים? 92.לא/כן? 93.שיער חלק/שיער מטולטל? 94.סרט לשיער/שרשרת? 95.שעון/צמיד? 96.עכשיו/עוד נעט? 97.איזה שיער יש לך? 98.איזה פלאפון יש לך? 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?

barboshkiss

New member
...יאאאאי

1.גיל? 14 וחצי 2.את בטוחה? כן נראה לי שניה..14 וחמש חודשים ויומיים
3.מה המצב? מ-צ-ו-י-ן 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: נערה נחמדה נורא נורא (חח) 5.ב-3: נערה נחמדה מאוד 6.ב-2: נערה מצויינת 7.ב-1: נפלאה! 8.ב-0: חחחחחח איזה תיאורים 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? ממ בסדר סתם הם אחלה בסה"כ 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? אני 11.באמת? נראה לי :p 12.בא לך למות? לא-חס וחלילה חח 13.למה? כי אני אוהבת לחיות
14.אתה מפחד מהמוות? קצת 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? כן! כן! כן! 16.אתה מכוער? לא 17.מאוד? נהנה בננה! חחחח 18.אתה שקרן? לא 19.בן כמה היית רוצה להיות? 16 וחצי 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? אני אפילו לא עולה לתיכון- לכיתה ט' 21.אם לא, אתה רוצה לגמור?- 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? יאפ 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
|מזע|
24.איפה אתה גר? רחובות 25.איפה היית רוצה לגור? ת"א או ירושלים 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? בישראל- ת"א או ירושלים 27.איזה מכונית תהיה לך? חיפושית עם גג נפתח חחחח סתם לא יודעת 28.מה המוטו שלך? אין לי מוטו 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? כלום- לומדים לחיות עם הפגמים 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? *שיורדים על אנשים שאני אוהבת* שנמאס לי מלהקה שהיא בין ההכי טובות חחח* ואחרון...מממ שאני נופלת- וזה קורה המון* 31.במה אתה חושב שאתה טוב? בציור קומיקס נראה לי... 32.אתה נפגע מהר? כן לפעמים מהר מאוד..:p 33.אתה שונא בני אדם? אני אוהבת יותר מידי בני אדם זאת הבעיה 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? כן זאת הארץ שלנו. ולא של אחרים...אבל יש עוד מקומות טובים מאוד לחיות בהם (לונדון
) 36.תתאר את מקום החלומות שלך: יש יותר מידי מקומות כאלו... 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? לא יודעת באמת 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? לא 39.החיים קשים? תלוי איך מסתכלים עליהם, החיים נפלאים לפי דעתי 40.למה? ככה 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? - 42.צפרדע או קרפדה? צפרדע
43.קרפדה או חזיר? קרפדה 44.חזיר או פרה? פרה
45.פרה או עגל? פאר (מווו...) 46.עגל או חמור? חמור 47.חמור או סוס? סוס 48.סוס או חתול? סוס 49.חתול או כלב? כלבים והמון... 50.כלב או בני אדם? בני אדם 51.בני אדם או חיזרים? בני אדם 52.חיזרים או בתים? בתים 53.בית או וילה? בית 54.וילה לבנה או וילה אדומה? וילה לבנה 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? ירוק 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? חחחח 57.מה התאריך היום? ה-21 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות? כן 59.מה מספר המזל שלך? 2- נראה לי... 60.נגמר לי השאלות? לא!
חח 61.יש לך אייסיקיו? כן 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? אווי 63.למה דווקא את המצב הזה? כי אני עונה על השאלות חחח 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים? הייתי בסרט עם...בסוף שנה 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום? לא משתתפת בזה אף פעם, טקסים מעפנים! 66.להקה אהובה? הרמונז, בד רליג'ן 67.זמר אהוב? יש מלא 68.שיר אהוב? וואי יש הרבה אבל להיום- Rise Against - Like The Angels 69.מוזיקה אהובה? Pאנק והארדקור!!! 70.הגענו ל-70? יאפייייי 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אני מדברת עכשיו גם...אבל נועה 72.מה המילה האחרונה שאמרת? שרתי שיר של ריס אגינסט... 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? לא דלוקה 74.אתה ראה את זה? - 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? הבית של ידיד שלי 76.מה הדבר האחרון שקנית? נעליים 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? לא יודעת ממש... 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? אוי, יעני וחבוב חחחחחח 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? וזה והילינג דראג 80.סקרים/שאלונים? שאלונים 81.וילון/שטיח? שטיח 82.מכונית/אופנוע? לבנות מכונית- לבנים אופנוע ראר 83.לימוזינה/יגואר? יגואר 84.ארון/מגירה? ארון 85.עציץ/פסל? עציף (אסור לשים בבית יהודי פסלים) 86.איטליה/צרפת? איטליה 87.בלגיה/הולנד? הולנד!!!! 88.לונה פארק/סופרלנד? לונה פארק 89.מנורה/פנס? מנורה 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים? טיול שנתי 91.כפכפים/נעליים? נעליים 92.לא/כן? כן 93.שיער חלק/שיער מטולטל? שיער חלק 94.סרט לשיער/שרשרת? שרשרת 95.שעון/צמיד? צמיד 96.עכשיו/עוד נעט? עכשיו 97.איזה שיער יש לך? חלק- חום כהה כהה עם מלא פסים כחולים זוהרים 98.איזה פלאפון יש לך? סלקום- החדש הזה...שכחתי ת'שם שלו 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? פורומים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?
שחר
אני רוצה עוד אבל זה היה כיף חחחחח

ועוד אחד שנגנב מפורום..............

סקרים ושאלונים
בא לך... לצעוק משהו? לאכול משהו? לשיר משהו? לכתוב משהו? ליהיות על משהו? לחבק משהו? לקפוץ על משהו? ללחוץ על משהו? לנתח משהו ?? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית... חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? והאייקונים... אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? איזה אייקון מתאים לאמא שלך? ולאבא? ולאחים והאחיות? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה?

barboshkiss

New member
עוד עוד עוד יאאאי

בא לך... לצעוק משהו? לא לאכול משהו? כן קצת לשיר משהו? אני שרה עכשיו את שירי נופקס :p חחח לכתוב משהו? לא כתבתי ב-5 לפנות בוקר 4 שירים ליהיות על משהו? על מה? לחבק משהו? יאפ- כן לקפוץ על משהו? על המיטה שלי חח ללחוץ על משהו? לא לנתח משהו ?? ברררר לא האדם הכי... שנוא: אני לא שונאת אף אחד אהוב: יותר מידי חסר תקט: אור מעצבן: אור רגיש: שוצי -חח (ילדה זאת ילדה) אוהב אותך: אני אמורה לדעת? שונא אותך: אני אמורה לדעת? למדן: שטריקצמן שקרן: לא יודעת פטפטן: אני חחחחח אם היית... חיה מה היית? פינגווין יאאי חפץ מה היית? רמקול (כי זה הדבר הראשון שהסתכלתי עליו עכשיו) מאכל מה היית? גלידה חח ספר לימוד מה היית? ספר ביולוגיה- אף פעם לא נוגעים בו מפורסם איזה היית? לא יודעת מכונית איזה היית? חיפושית חחחחח מתה על המכונית הזאת והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
חיחיחי והכי מכוער?
אוי! והכי מצחיק?
והכי מתאים?
חחח אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא איזה אייקון מתאים לאמא שלך? אין לי אייקון בשבילה ולאבא?
(?) ולאחים והאחיות? אח-
חחח סתם לא יפה אז-
חחחח האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית אוכל: מה הכי יפה?
ממ כמה מפתיע חח והכי מכוער?
מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? אבטיח| והכי מכוער?
| האם אתה.. יפה? לפי דעתי כן חחחחחח חמוד? יאפ חביב? יאפ נדבק? לפעמים :p מפטפט? פוי ה-מ-ו-ן מעצבן? לפעמים מתווכח? גם מאוהב? חלקית חושב על העתיד? נואפ- לא ועל העבר? לפעמים ועל ההוה? יאפ-כן
אני רוצה עוד
!! חחח

נגנב מפורום סקרים ושאלונים../images/Emo98.gif

שאלון המאכלים (הגדול?)
קודם כל- מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? ולצוהריים? ולערב? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? וכשאתה מת מחום? במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? מה בא לך לאכול עכשיו? ארטיק או גלידה? אבטיח או מלון? קולה רגילה קולה דייט או אף אחת? מה המאכל הכי דוחה? איזה טעם לגלידה אתם מעדיפים? מה למרוח לכם על הלחם? איזה עוגה הכי טעימה? נכון שסוכריות המציצה של must טעימות? ולסיום- מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?

למעלה