ברנשבוע

Nimst

New member
ברנשבוע ../images/Emo150.gif

הברנשית השבועית - שחר (barboshkiss) והווו

hemmlin

New member
שואל ראשון

נתחיל בשגרה: בת כמה? מאיפה? איי סי קיו\מסנג'ר? בית ספר(אם עוד לומדת)? ונמשיך הלאה: תחביב? מוזיקה אהובה? סרט אהוב? ספר אהוב? צבע אהוב? ועוד קצת פילוסופיה בגרוש: מה יותר גרוע, נגר עם ידיים רועדות או נגר שמנסה לעבוד ברעידה אדמה?

barboshkiss

New member
עונה ../images/Emo9.gif

נתחיל בשגרה: בת כמה? 14 וחצי מאיפה? רחובות איי סי קיו\מסנג'ר? אס"ק- 289-344-003 מסנג'ר- [email protected] בית ספר? דה-שליט ונמשיך הלאה: תחביב? לנגן, לשמוע מוזיקה, לצייר קומיקס, לראות סרטים, לצאת להופעות פאנק מוזיקה אהובה? פאנק והארדקור! סרט אהוב? ממ כל מיני ספר אהוב? 'להתראות'- בטי שימל צבע אהוב? ירוק ושחור ועוד קצת פילוסופיה בגרוש: מה יותר גרוע, נגר עם ידיים רועדות או נגר שמנסה לעבוד ברעידה אדמה? זה אותו דבר, לא ככה? חחחח

noa131

New member
נמנמ

היי מה קורה? בת כמה את? עולה לכיתה? משעמם לך? את מי את הכי אוהבת? קלסו הייד פז או אריק?(דמות ובן-אדם)? ממתי את רואה מש"ה? שונאת בצפר? גם אני שונאת מורים? גמ אני את רעבה? עייפה? יש חבר? פירסינג? קעקועים? בעע נגמרו לי השאלות... אז שאלה אחרונה- נכון שהשאלות האלה היו מפגרות?

barboshkiss

New member
../images/Emo13.gif

מה קורה? הכל נחמד, מה איתך? בת כמה את? 14 וחצי עולה לכיתה? ט' משעמם לך? לא (מתרגשת הולכת היום לקנות ת'גיטרה ה-3 שלי אוי) את מי את הכי אוהבת? קלסו הייד פז או אריק?(דמות ובן-אדם)? הייד (בהכל) ממתי את רואה מש"ה? ראיתי את הכל עד עכשיו...:p שונאת בצפר?
גם אני (חיחיחי) שונאת מורים? כן גמ אני את רעבה? לא עייפה? קצת יש חבר? היה עד שלשום פירסינג? תראגוס, והשבוע יהיה בשפה גם קעקועים? לא בעע נגמרו לי השאלות... אז שאלה אחרונה- נכון שהשאלות האלה היו מפגרות? לא היו מ-צויינות!

noa131

New member
למה נפרדתם?

ומה זה תראגוס...? ועל הדרך.. מה זה לוב?

barboshkiss

New member
לא שמתי לב

-אוף תרשמו עוד שאלות או שאני ישאל אותכם!- למה נפרדנו? אני נפרדתי ממנו כי לא היה לי נעים להיות איתו שאני אוהבת עוד מישו :)P איזה סיפור חחח) מזה תראגוס? זה מה שבתמונה מזה לוב? אין לי שמצון. שם של ארץ!

ב'מת מזמן שלא היה ברנשבוע...

1.באה למפגש? [תבואי תבואי] 2.נכון שפסיפלורה זה מסריח? 3.קנית כבר את הארי פוטר ה-6? 4.קללה- 5.ממתק מועדף- 6.מילה שאת משתמשת בה הכי- 7.סידרה מצוירת- 8.פוסטרים? 9.משהו שתמיד מכעיס אותך- 10.מישהו שהכי השפיע עלייך- 11. 3 דברים שאת אוהבת בעצמך- 12.ו3 דברים שאת מתעבת בעצמך- 13.אם הייתה לך אפשרות לחזור בזמן, לאיזו תקופה היית חוזרת? המפ, זה דיי מבולגן וצולע, אבל זה מה יש, אני לא מרוכזת כ"כ עכשיו...

barboshkiss

New member
יאאי-רוצה עוד!!! חח

1.באה למפגש? אולי ואולי לא- כי ההורים שלי החליטו לצאת לחופשה בצפון בתאריך הזה- אני ינסה לשכנע לדחות ליום אחרי זה [תבואי תבואי] 2.נכון שפסיפלורה זה מסריח? מה פתאום! זה טעים. במיוחד בגלידה 3.קנית כבר את הארי פוטר ה-6? לא הארי פוטר זה מגעיל 4.קללה- דמט (לא יודעת!) 5.ממתק מועדף- כל הארטיקים. 6.מילה שאת משתמשת בה הכי- אוי 7.סידרה מצוירת- המומינים 8.פוסטרים? אוי יש יש- הרמונס, בד רליג'ן, גרין דיי,נופקס, ג'קאסס 9.משהו שתמיד מכעיס אותך- שפוגעים במישו שאני אוהבת 10.מישהו שהכי השפיע עלייך- לא יודעת 11. 3 דברים שאת אוהבת בעצמך-יש כל מיני...מממ 12.ו3 דברים שאת מתעבת בעצמך-חסרת סדר פוי וחוץ מזה למדתי לחיות עם הפגמים 13.אם הייתה לך אפשרות לחזור בזמן, לאיזו תקופה היית חוזרת? ל-1942: תקופת השואה אבל אתם יודעים רק כדי לגלות מה הלך שם, לראות, לחוות את הכאב האמיתי בלי שעוד מישו יפגע.

piter parker

New member
ואו

אני מקנא גם אני מנגן בגיטרה ויש לי רק 2 גיטרות אחת אקוסטית ואחת חשמלית אדומה לבנה יזה גיטרה את קונה?

barboshkiss

New member
..

לי יש גיטרה קלאסית אחת ועוד גיבסון אני קונה פנדר אמריקאית (בסוף יום שישי)...

barboshkiss

New member
אני לא טחונה ../images/Emo46.gif

סבא וסבתא שלי קנו לי את החשמלית והקלאסית ואני עכשיו קונה את הפנדר חצי מהכסף שלי וחצי משל ההורים

L i l A L o

New member
הארי פוטר../images/Emo99.gif

היום ראיתי את הספר בחנות וכמעט סגדתי לו. זה היה פשוט אאאאאעעע אוף אבל אני מחכה שזה יצא בעברית. זה יותר מידי כבד הספר הזה. וגם הייתי מופתעת שנשארו מלא עותקים בחנות!

hemmlin

New member
אני אחנוק את האנגליה הארורה הזאת

הספרים האלה הם אחד הדברים המעצבנים

L i l A L o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

עכשיו אמנם, הספר הזה הוא לא כמו שהוא היה פעם בשבילי, אבל עדיין יש לי סימפטיה עזה [מישהו אמר עזה מידי?] אליו.

למעלה